Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 39.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 19:04

1048

0

196



39.

Dan komt dezelfde man binnen gelopen als voor hun optreden, alle vijf kijken we naar hem op en ik slaak en zucht van opluchting. De man heeft Roosje in zijn handen en kijkt ons vragend aan.
“Is dit soms van jou meisje?”¯ vraagt hij lief als hij bij Liberty en James neer knielt. Liberty haalt haar hoofd van James schouder af en kijkt de man met betraande ogen aan, maar als ze Roosje in zijn handen ziet, krijgt ze een glimlach op haar gezicht en pakt Roosje van hem aan.
“Ja, mijn Roosje!”¯ roept ze vrolijk en Liberty slaat haar armpjes om de hals van de man heen die lachend zijn armen om haar heen slaat.
“Jongens, jullie moeten nu wel weg. Handtekeningen uitdelen aan jullie fans,”¯ zegt de man en hij laat Liberty los en staat op. Kendall, Carlos, Logan en James knikken en staan op, Logan steekt zijn hand naar me uit, ik pak hem en Logan trekt me overeind.
“Vind je het niet erg?”¯ vraagt James als de andere al de kleedkamer uit lopen en ik kijk hem vragend aan.
“Wat bedoek je,”¯ zeg ik, James haalt zijn schouders op en til Liberty van de grond wanneer ze haar armpjes naar hem uitsteekt.
“Nou, wij moeten nu handtekeningen geven en jij zit hier dan alleen met Liberty,”¯ zegt James, ik schud mijn hoofd en we lopen de kleedkamer uit.
“Nee hoor, we blijven wel in de buurt,”¯ zeg ik en James knikt. We lopen naar een zaal naast het podium en zien een grote hoeveelheid meisjes staan te gillen en de namen van de jongens te roepen, de man vaan daarstraks wenkt James en mij zijn kant op en we lopen naar hem toe.
“James ga maar zitten, en jij meisje. Wat is je naam?”¯ vraagt hij en hij kijkt me aan.
“Lillith meneer,”¯ antwoord ik en de man knikt.
“Nou je kunt hier wel blijven dan zal ik even een stoel voor je halen,”¯ zegt de man en hij loopt weg. Als de man terug komt met een stoel neem ik Liberty van James over en ga naast hem op de stoel zitten en kijk naar de grote groep meisjes.

Na een uurtje hebben alle meisjes een handtekening van de jongens en lopen de winkel uit.
“Nou dat duurde langer dan verwacht,”¯ zegt Logan als hij op de klok kijkt. Het is al half vijf, ik knik zuchtend, sta op en loop met Liberty achter de jongens aan de kleedkamer binnen, Liberty heeft moeite om heer oogjes open te houden en kijkt me gapend aan.
“We gaan zo naar huis meisje,”¯ zegt James als hij Liberty slaperig naar mij ziet kijken. Ik knik en ga met haar op de bank zitten terwijl de jongens hun spullen bij elkaar pakken en in een tas stoppen.
Even later zitten we in de auto en rijden naar huis, ik heb Paul net ge-sms’t dat we eraan komen. Liberty ligt slapend op Logan’s schoot en hij aait haar over haar arm, ik kijk hun lachend aan en gaap dan leg ik mijn hoofd tegen James’ schouder aan en sluit mijn ogen.
Als Carlos de auto voor het huis parkeert neemt Logan Liberty mee naar binnen en tilt James mij uit de auto en loopt het huis binnen. Logan en James lopen naar boven en leggen Liberty en mij in bed, het mag dan wel tegen vijf uur zijn maar we zijn verschrikkelijk moe. Logan loopt naar beneden terwijl James ons beide uitkleed en onze pyjama’s aan doet.
“Slaap lekker,”¯ fluistert hij en geeft Liberty en mij een kus op het hoofd en loopt naar beneden. In de woonkamer zitten Paul, Ian, Kendall, Logan en Carlos een film te kijken, James gaat naast Ian op de bank zitten en kijkt ook naar de film.
Als na een uurtje, net wanneer de film is afgelopen, de bel gaat staan Carlos en James op en lopen de gang in, Carlos doet de deur open en James loopt de trap op naar mijn kamer. Terwijl James naar boven loopt hoort hij Carlos met iemand aan de deur praten, het is een jongenman dat kan hij horen aan de stem. Zachtjes klopt James op mijn kamerdeur en gaat naar binnen, hij ziet Liberty en mij slapend in bed liggen en komt achter mij liggen en slaat zijn arm om me heen. Na een kwartiertje word ik wakker omdat James in mijn oor ligt te blazen, ik draai me slaperig om en kijk hem moe aan.
“Moet dat nou?”¯ vraag ik gapend, James knikt en gaat rechtop zitten. Ik ga naast hem zitten en kijk met James naar Liberty die nog steeds ligt te slapen met haar duim in haar mond en Roosje in haar armpje geklemd ligt. James gaat van het bed af en steekt zijn hand naar me uit die ik aan pak en hij trekt me uit bed, als ik op de grond sta kijk ik verbaast naar mijn pyjama, James ziet me kijken en begint te lachen.
“Ik heb jullie omgekleed,”¯ zegt hij als ik hem aan kijk. Ik knik en we lopen naar beneden nadat ik een blouse van James over mijn tanktop aan heb gedaan. We lopen de woonkamer binnen en zien Evan naast Carlos en Logan op de bank zitten, alle drie hebben ze een beker in hun handen waar rookwolkjes vanaf komen en praten met elkaar, James gaat op de bank zitten terwijl ik de keuken inloop en Paul en Ian tegen het lijf loop.
“Zo, wakker schat?”¯ vraagt Paul lachend, ik knik en pak een glas en vul die met water.
“Wat heb jij vandaag gedaan in de tijd dat ik bij de jongens was met Libby?”¯ vraagt ik hem en neem een slokje water.
“Oh, niet veel. Ik heb wat boodschappen gedaan en aangezien de jongens hier nog wel even blijven, heb ik ook de kelder een beetje aankant gemaakt,”¯ antwoord Paul, ik kijk hem even raar aan en knik dan. Natuurlijk, nu liggen Logan, Carlos, Kendall en James op dezelfde kamer.
“Oké dan,”¯ zeg ik en loop de kamer in. Ik ga naast Evan op de bank zitten en staar hem een tijdje aan, wanneer Evan merkt dat ik naar hem aan het staren ben draait hij zich om en kijkt me vragend aan.
“Lily, is er iets?”¯ vraagt hij en ik knik.
“Ja, hoelang ben je hier al en wat kom je doen?”¯ vraag ik hem lachend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.