Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 40.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

27 dec 2010 - 19:15

1705

0

260



40.

“Al een halfuurtje en ik wilde mijn kleine meisje zien,”¯ lacht Evan, ik knik en leg me tegen hem aan. Evan slaat zijn arm om mij heen en praat weer vrolijk verder met Logan en Carlos, ik kijk richting James en zie dat hij snel wegkijkt maar wel met een jaloerse blik in zijn ogen. Ik sta op van de bank en ga naast James zitten, met twee vingers draai ik zijn gezicht naar mij toe en kijk hem diep in zijn ogen aan, zwijgend kus ik hem licht op zijn lippen en dan sta ik op van de bank en loop zonder een woord te zeggen de trap op naar boven. Wanneer ik mijn kamer binnen loop zie ik Liberty met Roosje op het matras naast mijn bed een boekje lezen, stilletjes ga ik naast haar zitten en sla mijn armen om haar heen. Liberty legt zich tegen mij een en geeft mij het boekje aan, ik kijk naar de omslag; De prinses op de erwt. Ik sla hem open op de eerste bladzijde en begin te lezen.
“Er was eens een prins die zo graag een prinses wilde hebben, maar het moest een echte prinses zijn,”¯ begin ik, Liberty stopt haar duim in maar mond en legt Roosje tegen zich aan.
“De prins nam haar toen tot vrouw, want nu wist hij dat hij een echte prinses had, en de erwt kwam in het museum waar ze nu nog is te zien, als tenminste niemand haar weggenomen heeft. Einde,”¯ zeg ik, en ik doe met een glimlach het boek dicht. Dan voel ik hoe iemand zijn hand op mijn schouder legt, geschrokken draai ik me om en kijk in het lachende gezicht van Paul.
“Je hoeft niet te schrikken, ik ben het maar,”¯ zegt Paul. Ik knik en kijk naar Liberty die slapend in mijn armen ligt, het boek dat ik nog in mijn handen houd leg ik naast mij neer op de grond. Paul tilt Liberty uit mijn armen en steekt zijn vrije hand naar me uit, ik pak hem vast en Paul trekt me omhoog. Ik zie hoe Paul Liberty in bed legt en haar instopt, ik leg Roosje naast haar neer en loop samen met Paul de trap af naar beneden. In de woonkamer zitten James, Logan en Carlos een racespelletje op de Playstation4, ik leg me tegen Kendall aan op de bank en kijk naar de jongens hun spel. Carlos ligt met twee rondjes voorop en Logan en James kijken hulpeloos naar het beeldscherm, Kendall slaat zijn arm om mij heen, dan staan Paul en Ian op en lopen de gang in. Ik hoor ze zachtjes tegen elkaar praten en even later komen ze weer terug met hun jassen en schoenen aan, ik draai me naar hun toe en kijk ze vragend aan.
“Waar gaan jullie heen?”¯ vraag ik Paul en Ian terwijl ze hun jassen dicht ritsen.
“Naar de set, we hebben vandaag een etentje met de cast,”¯ antwoord Paul en hij pakt de autosleutels van de tafel af.
“Oké, hoe laat ben je terug?”¯ vraag ik terwijl Paul samen met Ian de gang inloopt.
“Ik bel wel als we klaar zijn,”¯ roept hij nog voordat de deur in het slot valt. Ik haal mijn schouders op en kijk weer naar de jongens hun spel.

Rond elf uur lig ik naast James in bed, Evan was terug naar het huis van zijn tante gegaan en Liberty had hij meegenomen, Evan zei dat hij niet wilde dat ze lang tot last zou zijn.. Dat was ze natuurlijk niet, maar goed. Ook Paul heeft nog steeds niet gebeld, het zal dan wel heel erg leuk zijn bij dat etentje.
“Het is stil nu,”¯ zegt James en hij zucht, ik knik en leg mijn hoofd op zijn borst.
“Zeg dat wel ja,”¯ zeg ik, James slaat zijn armen om mij heen en geeft me een kus op mijn hoofd.
“Morgen moet je weer naar school,”¯ zegt James, ik sluit mijn ogen en zucht eventjes.
“Ja, school. Wanneer hebben jullie eigenlijk opnames?”¯ vraag ik en ik til mijn hoofd op zodat ik James recht in zijn bruine ogen kan aankijken. James kijkt me even bedenkelijk aan en kucht dan zachtjes.
“Als jij op school zit,”¯ antwoord James dan, ik knik en laat mijn hoofd weer op zijn borst rusten.
Zo liggen we een kwartiertje in bed als ik James hoor gapen en kijk hem aan.
“Ha! Dat hoorde ik,”¯ zeg ik gapend, James knikt lachend, laat zijn hand onder mijn tanktop glijden en aait met zijn hand over mijn rug. Zijn handen zijn ruw maar tegen mijn blote rug voelen ze zacht, ik ril licht bij de gedachten waar James aan zal denken terwijl hij de littekens op mijn rug voelt.
“Waar denk je aan?”¯ hoor ik James vragen en ik kijk hem aan.
“Ik dacht aan wat jij zou denken, van de littekens op mijn rug nu je er met je hand overheen gaat,”¯ antwoord ik en James knikt.
“Lieverd, dat is verledentijd. Ik vind het vreselijk dat je ze hebt voor de rest van je leven, maar ik zie ook dat jij het hebt geaccepteerd dat je ze hebt. Dus dat zal ik ook doen, en het kan me eigenlijk ook niet zo veel schelen dat je ze hebt. Ik vind je mooi zoals je bent, en daar kan geen litteken iets aan veranderen,”¯ zegt James en hij buigt zich naar me toe om me een kus te geven. Als James zijn lippen van de mijne afhaalt zucht ik even, leg ik mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen, James streelt nog steeds zachtjes met zijn hand over mijn rug heen en ik val langzaam inslaap.

Wanneer ik wakker word merk ik dat ik nog in dezelfde houding lig als dat ik in slaap viel. Ik werp een blik op mijn wekker en zie dat het één minuut voor half zeven is, snel druk ik hem uit voordat hij afgaat en James wakker word. Voorzichtig wurm ik me uit James’ armen en leg dan het deken weer over hem heen, James smakt zachtjes in zijn slaap en ik hoor hem zachtjes mijn naam fluisteren. Ik glimlach en kleed me snel aan, pak mijn boeken en stop die in mijn tas dan loop ik naar de badkamer en ga met mijn borstel door mijn haren, doe mijn make-up en loop de trap af naar beneden. Stilletjes open ik de kamerdeur en zie dat het nog donker is in de woonkamer, ik sluit de deur achter mij en zet mijn tas naast de deur op de grond neer en loop naar de ramen toe en rol de gordijnen open dan ga ik de keuken in en doe daar ook de gordijnen open. Dan pak ik een kommetje uit de kast, een pak melk uit de koelkast en een pak cornflakes uit de kast en doe de melk en de cornflakes in het kommetje dan zet ik het pak melk terug in de koelkast maar laat het pak cornflakes staan op het aanrecht. Ik pak een lepel uit de la en loop met het kommetje in mijn hand de kamer in, ga op de bank zitten en begin te eten. Als ik klaar ben sta ik op en loop de keuken in, ruim de vaatwasser uit en zet het kommetje en de lepel in de vaatwasser, dan loop ik de trap op naar boven de badkamer in en poets mijn tanden. Wanneer ik de badkamer weer uitloop blijf ik even op de gang staan en kijk bedenkelijk naar Paul’s slaapkamerdeur en loop er dan naartoe, voorzichtig doe ik de deurklink naar beneden en duw de deur zachtjes open en kijk naar binnen. Paul ligt nog met zijn kleding aan op bed, ik grinnik zachtjes en loop naar hem toe dan geef ik hem een kus op zijn voorhoofd en pak het deken wat op de grond was gevallen op en leg het over hem heen. Ik loop Paul's kamer uit de trap op naar mijn eigen slaapkamer en open de deur, tot mijn verbazing zit James rechtop in bed en kijkt mij slaperig aan. James stapt uit bed en komt mijn kant op gelopen, pakt mijn hand vast en samen lopen we naar beneden. In de woonkamer gaat James op de bank zitten en trekt mij zachtjes aan mijn pols op zijn schoot, ik leg mijn hoofd op zijn borst en kijk naar de TV die James net aan zet.
Als het tien voor acht is kijk ik verbaast naar de klok, Sky had er al lang moeten zijn. Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en zoek zijn nummer op, als ik het heb gevonden druk ik op het groene telefoontje en houd hem tegen mijn oor. Ik hoor hem twee keer overgaan en hoor dan de stem van Sky, die niet al te best klinkt.
“Hey Lily,”¯ zegt Sky met een schorre stem.
“Hé Sky, heb je je verslapen of zo?”¯ vraag ik hem lachend en ik zie dat James binnen komt gelopen aangekleed en wel.
“Oh nee, ik ben het je vergeten te zeggen,”¯ antwoord Sky en ik hoor hem hoesten.
“Wat ben je vergeten te zeggen?”¯ vraag ik hem dan terwijl ik naar de gang loop en mijn jas van de kapstok pak en weer terug de woonkamer in loop.
“Ik ben ziek, dus ik kan je niet komen halen vandaag,”¯ zegt Sky, ik knik begrijpend en kijk dan James vragend aan.
“Kun jij me naar school brengen?”¯ vraag ik fluisterend en James knikt.
“Oh, dat is net geregeld, James brengt me naar school,”¯ zeg ik tegen Sky en ik hoor hem zachtjes lachen.
“Zorg je er dan wel voor dat je op school aankomt en niet in de auto aan hem vast blijft kleven?”¯ vraagt hij lachend, ik schiet in de lach en schud mijn hoofd terwijl James naar de gang loopt en zijn schoenen aan trekt en zijn jas pakt.
“Als jij ervoor zorgt dat je snel weer beter bent, zorg ik ervoor dat ik op tijd op school kom,”¯ antwoord ik met een lach.
“Deal!”¯ zegt Sky en ik hoor hem grinniken.
“Beterschap,”¯ zeg ik terwijl James mij helpt om mijn jas aan te trekken.
“Veel plezier meisje,”¯ zegt Sky en we hangen op. James geeft mij mijn tas en we lopen naar buiten en stappen in de auto, James start de motor en rijd weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.