Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » High School Love (Billie Joe Armstrong) » 2.

High School Love (Billie Joe Armstrong)

28 dec 2010 - 19:27

309

1

186



2.

De klas moet een verslag schrijven over wie ze zijn, maar dit wist niemand.....

”¯Wie is Leyla Julliet Richards... verder dan dit kwam ik niet voor mijn verslag. Wie ben ik... moet ik de harde waarheid opschrijven... of gewoon wat mensen van me verwachten... of een combinatie van die 2. We hadden nog 1 minuut de tijd en dan zouden we het moeten presenteren. Ik verzin wel wat als ik aan de beurt kwam.
“Iedereen pennen neer”¯ zei de lerares “Oke wie wil als eerste presenteren”¯ ik had verwacht dat niemand zijn vinger zou opsteken... vooral niet diegene die zijn vinger opstak.
“Perfect kom maar naar voren en begin maar gelijk”¯
Langzaam liep hij naar voren en ik voelde dat ik staarde maar ik deed er niks aan.
Hij begon te praten:
“Wie ben ik... dat is de vraag die ik mezelf ook altijd stel. En eerlijk gezegt heb ik er geen antwoord op”¯ begint hij lachend. ‘Hij is zo perfect’ denk ik bij mezelf.
“Mensen zien me als asociaal, vuilnis of gewoon als helemaal niets.”¯ Gaat hij verder, “ik heb alles wat God verboden heeft al eens gedaan: drugs, drank... in alle vormen en maten... en dat terwijl ik pas 16 ben. Misschien is dat wel wie ik ben en ben ik gedoemd tot het leven als junk.”¯de hele klas was stil en wat deed ik, ik stomme sukkel... ik zucht... alsof ik me verveel... en hij begint te blozen terwijl de klas begint te lachen.
“Wie wil ik zijn... is misschien een betere vraag.”¯ Gaat hij weer verder “Wie ik wil zijn is een beroemde muzikant... en dat is waarschijnlijk het enige wat me nog een beetje op het rechte pad houdt...”¯ er viel een lange stilte en ik was de 1e die begon te klappen waarna de rest van de klas ook snel mee deed.
“Oké dat was wel genoeg voor vandaag”¯ zegt de lerares en al snel ging de bel en liep iedereen de klas uit.....


Reacties:


dobbyenwinky
dobbyenwinky zei op 20 maart 2011 - 20:15:
Was Billie Joe echt zo'n losgeslagen puber vroeger? Ik dacht dat hij vooral veel bezig was met muziek maken. Of gaat het hier niet om hem?
Maar ik ben nu dus heel benieuwd naar de rest! Ga je nog verder?
Ik wil iniedergeval een melding!