Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Lived to love » Lived to love deel 1

Lived to love

28 dec 2010 - 22:08

227

2

175



Lived to love deel 1

Het vijfde jaar van Zweinstein is ingegaan. Harry, Ron en Hermelien gaan zonder problemen er weer heen, waar ze een nieuw en mysterieus meisje treffen: Luna Loony Lovegood. Wat brengt zij met zich mee? * Heel snel geschreven: maar ik moest weg.

Harry zuchtte terwijl hij gewekt werd door de rommelige wekker, wier op zijn nachtkastje stond. Het was een afdankertje van Dirk geweest, maar dan vooral met de nadruk op 'afdanker'. Het ding deed het niet goed, bleef constant bij de drie uur hangen en na een flinke stomp pruttelde hij verder.
Hij pakte zijn bril, die naast de wekker lag, van zijn nachtkastje af en plaatste hem op zijn gezicht. De wereld werd opeens weer een stuk duidelijker dankzij de kijk door de bril heen. Vandaag zou hij weer naar Zweinstein gaan. Vandaag zou hij Ron en Hermelien na een verspilde tijd bij zijn oom en tante weer zien. Zoals gewoonlijk keerde Harry na een jaar op Zweinstein weer terug naar hun, waar hij een pikante zomer doorbracht. Tot zijn spijt had Harry die hele zomer geen seintje ontvangen van Ron en Hermelien, heel even dacht Harry dat er weer een tweede Dobby de brieven schuilhield. Maar een ding wist hij zeker: hij zou beslist vragen waarom ze hem die harde periodes niet hadden geschreven.
Vervolgens stond Harry op en klopte zijn pyjama goed, maar kleedde zich tenslotte, voordat hij naar beneden ging, toch om. Terwijl hij zijn shirt over zijn broek heen trok zag hij dat Hedwig nergens te bekennen was. Ze zou wel ergens buiten vliegen of zo, dacht Harry terwijl hij zich lichtelijk zorgen maakte.


Reacties:


xAingeal
xAingeal zei op 29 dec 2010 - 10:13:
leeeuk. (:
mag ik melding als je verder bent?
xoxo.


Cruciatus
Cruciatus zei op 28 dec 2010 - 22:17:
Leeeukkkk. Deel 5 is mijn lievelingsdeel, fersure! Snel verder, ben erg benieuwd!

Melding? (: