Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rose [Vamps] » System [01]

Rose [Vamps]

30 dec 2010 - 20:57

968

4

488



System [01]

Een warme avond zoals april er veel had, de duisternis viel na een lange dag eindelijk over de bruisende stad Hamburg heen. In de nauwe straatjes, in het deel van de stad dat actief werd als de zon eenmaal onder was, liepen verschillende soorten mensen.
Ook Rin liep daar, met zijn handen diep in de zakken van zijn donkere skinny jeans. Eronder sloften zijn legerboots over de grond, de veters tikten tegen te kasseien bij elke stap die hij zette. Hij was geoefend in lopen met losse schoenen.
Uit de zak van zijn versleten, leren jasje haalde hij een pak sigaretten. Met een geoefende beweging haalde hij de verpakking eraf, haalde er een sigaret uit en stopte toen het pakje weer weg.
Hij stak het ding aan en nam een trekje. Meteen voelde hij de nicotine als een warme deken over zijn gevoelstoestand gelegd worden. Een vage glimlach tekende zich af op zijn jonge gezicht.
Op de hoek van twee straten stopte hij. Na zijn sigaret vertrapt te hebben, liep hij naar binnen in de club. Hier kwam hij vaker, dus kende hij veel van de mensen en de ruimte als zijn broekzak. Neonlichten tegen de muren, blauwe spotlichtjes in het plafond, de bar helemaal achterin. Hij wrong zich met een brede grijns de menigte in en voelde meteen de warmte om zich heen sluiten, de muziek zweepte hem op en niet veel later was hij aan het dansen.
Heel de avond dronk hij cocktails en was hij op zoek naar het meisje waarmee hij het bed wou delen die nacht. Omdat hij de meisjes waarmee hij al eens een flirt had gehad zo goed als het kon vermeed, bleef er niet al te veel keuze over. Iets na twee uur botste hij per ongeluk tegen zijn bedkandidate op, en viel daardoor bijna op de grond. Ze had hem echter bij zijn arm vast en hield hem overeind.
'Niet vallen, gekkie.' grinnikte ze. Haar korte, blonde haren staken alle kanten op en haar ijsblauwe ogen gleden over zijn gezicht. 'Hoe oud ben je?'
'Zeventien.' zei hij blozend. De vrouw was minstens vijfentwintig jaar oud, en zag er zo overdonderend aantrekkelijk uit.
'Hmm... Jong, maar oké, kom even mee.' Ze trok hem aan zijn hand achter zich aan, iets dat hij niet erg vond. Hij voelde iets warm in zijn binnenste koken. Opgekropt testosteron. Hij grijnsde. Als hij haar in zijn bed kreeg, zou hij nooit meer twijfelen over zichzelf.
Ze deed de deur van de toiletten op slot en schoof op het kleine tafeltje onder het raam. Ze ging met haar hand in haar donkerpaarse jurkje, om een plastic zakje uit haar bh tevoorschijn te toveren. Enkele kleine, witte pilletjes zaten daar in, en riepen zijn naam.
Hij keek met opgetrokken wenkbrauw. Hij deed af en toe aan soft drugs, maar hij wist verdomd goed wat dat was, en dat hij er in één vingerknip verslaafd aan zou kunnen worden. Moest hij dit wel doen?
Ze liet hem naast haar op het tafeltje komen zitten en legde een pilletje in zijn hand. Toen tilde ze zijn hoofd lichtjes op en keek doordringend in z'n ogen. Ze had een soort wilskracht glanzend onder de ijsblauwe kleur waardoor hij niet het gevoel had dí¡t hij de keuze had, dat hij het gewoon móest doen.
Dus slikte hij het pilletje in.
Vijf minuten later begon het te werken. Hij voelde zich gelukkig en ongeremd, alles straalde hem vrolijker toe en de vrouw leek hem plots nog aantrekkelijker. Zij likte langs haar bovenlip terwijl ze hem aan zijn hand de toiletten uit trok en hem door de club heen hielp tot ze weer buiten stonden. Toen verstopten ze zich in de schaduw van een steeg.
Voor hij zijn ogen nog maar had kunnen laten wennen aan het donker, voelde hij haar lippen in zijn hals. Hij beet op zijn onderlip om niet te kreunen. Alles voelde plots drie keer zo intens. Waarom had hij dit nooit eerder geprobeerd?
Zijn handen verkenden haar lichaam, haar handen graaiden in zijn haar. Ze beet zacht op zijn huid en kuste hem eerst de hele tijd in z'n hals en daarna op zijn lippen. En na een wilde tongzoen moest hij even naar adem happen.
Hij werd haastig ontdaan van zijn jas, die op de grond in het stof plofte. Normaal liet hij dat niet gebeuren, dat jasje was zijn trots. Hij had er zo lang voor gespaard, elk maandloon was zorgvuldig in tweeën gedeeld en de helft werd in een spaarpot gestoken. Na bijna een jaar van hard werken en bijbaantjes had hij dan eindelijk zijn jas in handen. Dat was ondertussen al twee jaar geleden.
Maar nu, in deze situatie en toestand en met deze vrouw was het anders. Hij lette niet meer op aardse zaken, hij voelde helemaal ní­ets toen ze zijn T-shirt kapot scheurde en hem op z'n borstkas kuste.
Hij trok haar weer lichtjes overeind en drukte een kus op haar lippen. Na heel wat aarzelen wrong hij zijn tong bij haar naar binnen. Angstig deinsde hij achteruit, tegen de muur.
Haar hoektanden waren veel scherper geworden, of zo leek het tenminste. Zijn tong bloedde zelfs bijna.
'Wat is er, liefje?' vroeg ze, haar ogen glinsterden geamuseerd. Hij hield zich voor dat hij het zich gewoon verbeeldde, en haalde diep adem.
Ze boog zich weer naar zijn nek toe en drukte een vederlichte kus op de huid die over de ader spande. Toen ontblootte ze haar tanden en boorde die diep in het vlees. Ze beet.
Toen hij over de grond lag te kronkelen van de pijn, gaf ze hem enkele druppels van het vergif en ging op zijn borstkas zitten. Na nog een kus op zijn voorhoofd liet ze hem alleen achter in het donker, met als enige gezelschap de alles verzengende pijn.

were back!, en andere foto van Emelie zelfde persoon maar gewoon een mooiere foto! niet belangrijk eigenlijk maar boeie.


Reacties:


realMe
realMe zei op 2 jan 2011 - 11:36:
whoehoew.....
je bent weer begonnen......
dit is echt goed..
ga snel verder, please


xNadezhda zei op 1 jan 2011 - 14:20:
Omg. o_o
Ze boog zich weer naar zijn nek toe en drukte een vederlichte kus op de huid die over de ader spande. Toen ontblootte ze haar tanden en boorde die diep in het vlees. Ze beet.
Dat was echt walgelijk. Ja, sorry, ik weet dat ik een vampierverhaal lees en dat die dingen er nu eenmaal in voorkomen, maar ik kan daar dus zó niet tegen. _0_

Anyhow. I'm glad you're back! ;D En ik ben heel erg benieuwd naar het verloop van dit verhaal, dus kom maar op. <3

Gelukkig Nieuwjaar!


dreamerangel
dreamerangel zei op 30 dec 2010 - 22:06:
WIEHHHHHHHHHHH
ZE ZIJN ERWEEEEEER!
SNEL VERDEEEEEERRR

<33333


Monster23
Monster23 zei op 30 dec 2010 - 21:14:
MOEHAHAHAAA! DE VAMPIERTJENS ZIJN BACK! MOORDZUCHTIGER DAN OOIT!
YEAAAAAAY!

Heeeeeel snel verder :]