Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Another Night... ...Another City » ...Another City

Another Night... ...Another City

1 jan 2011 - 15:54

2379

0

306



...Another City

En dit is dan deel 2. Dit keer Lady Gagas perspectief op de wilde nacht

Ik draag mijn doorzichtige teddy en kijk op naar de jongen die voor me staat. Ik haat dat ik weer in die verrekte teddy moet, ik zou veel liever gewoon een oversized tshirt en een boxer aan trekken maar hij weet, net als de hele wereld trouwens, niet beter dan dat ik een vrouw ben. En dat wil ik wel zo houden, in ieder geval tot onze kleren uitgaan. Hij beweert volledig hetero te zijn, prima, ik ga bewijzen dat dat niet zo is. Nee, ik ben niet op een missie, maar als ik hem kan helpen zijn ware ik te zien, waarom niet?
Ik heb behoorlijk wat moeite moeten doen trouwens om hem te krijgen waar ik hem nu heb. Als eerste heb ik ze uit moeten horen over die fikkende piano, daarna moest ik die twee het idee geven dat het hun idee was om met mij op tour te gaan. Bill was afgeleid door het achterste van Shakira, ook niet gek trouwens want die meid heeft een achterste waar ik ook mijn handen wel aan zou willen branden. Ja, ik ben overtuigd homo, maar voor haar... Zucht. En die andere maf had het te druk met die zuiplap van een Hasselhoff.
Ik trek mijn teddy uit en ik zie zijn ogen zich focussen op mijn borst. Of eigenlijk op de nepborsten die ik er eens in de zoveel tijd op plak en er pas vanaf haal als ik een gozer mijn bed in heb weten te krijgen die ik niet hoef te overtuigen van mijn ‘vrouw’ zijn. Ik haat het opplakken namelijk, en het eraf halen is ook niet mijn favoriete ding. Hij steekt zijn handen uit en legt ze rondom mijn kippenvlees. Ik kan zien dat hij erin knijpt, ik durf hem niet te vertellen dat ik er niets van voel, maar ik zal hem toch moeten laten weten dat het lekker is. Ik kreun zacht en kijk dan in zijn grijnzende gezicht, ik grijns ook even voor ik mijn mond op de zijne druk en probeer mijn tong naar binnen te krijgen. Hij accepteert mijn vraag en we gaan heel even op in het spelletje van onze tongen, mijn God die piercing.
Ik laat mijn hand over de stof van zijn shirt glijden en grom als ik de warmte van zijn huid eronder voel, maar de warme huid zelf niet. Ik stroop zijn shirt op om hem over zijn hoofd uit te trekken, Bill helpt me mee en als ik het ding eindelijk over zijn hoofd heb, kan ik hem eindelijk in de hoek smijten. Achter mijn teddy aan. Dan begin ik die broekriem van hem los te maken, dat ding is een doorn in mijn oog, hij is te opzichtig, te groot en te moeilijk en hoe bedoel je, ik ben niet gay? Als het me niet lukt om die gesp los te maken, grom ik en wil ik eigenlijk het allerliefst die broek gewoon zo van zijn kont af trekken. Gelukkig heeft hij medelijden met me en werkt hij zelf zijn riem open en uit zijn broek. Voor ik mijn handen dan op zijn broek heb gelegd, ligt hij al om zijn voeten. Een prachtige bobbel heeft zich in zijn boxer gevormd en ik kan niet wachten tot ik daar mijn handen om mag leggen. Of tot ik die in mijn achterste heb.
En dan ligt hij ineens languit op zijn snufferd, op het bed en moet ik me inhouden om niet in lachen uit te barsten. In plaats daarvan glimlach ik en buig me voorover om mijn hand op zijn schouder te leggen. Het duurt even voor hij zich omdraait, vooral omdat hij al om heeft gekeken en knalrood is geworden, maar als hij zich omdraait, heb ik ineens zijn lippen weer op de mijne. Hij trekt me bovenop hem en streelt mijn lichaam. Zijn handen glijden via mijn rug naar mijn kont en knijpen in mijn billen als ze in mijn slipje terecht komen. Mijn slipje dat eigenlijk een beetje aan de strakke kant was toen ik hem aantrok en nu alleen maar strakker is geworden. Ik rol met mijn heupen om een beetje frictie te vinden, want mijn God...
Ik zie Bill iets verstijven en realiseer met dat er iets mis is. Zijn ogen glijden over mijn lijf, blijven even hangen bij die kipfiletjes die ik borsten moet noemen en komen uiteindelijk bij mijn kruis terecht. Mijn kruis, waar een flinke bobbel om aandacht vraagt. Hij kijkt weer omhoog, kijkt weer naar mijn neptietjes en kijkt me dan met hele grote ogen aan. Ik kijk hem vragend aan. “Wat? Oh dat, ik laat ze er liever opzitten,”¯ zeg ik terwijl ik mijn handen over mijn borst laat glijden en het plakrandje zoek van die verrekte dingen, “maar het is nu misschien er handiger om ze even weg te halen.”¯ En dan vind ik het randje, laat ik mijn vingers eronder glijden en kan een zucht van verlichting slaken als ze eraf zijn en hun weg vinden naar mijn nachtkastje. Behalve dat ik het erop plakken en eraf halen eigenlijk haat, jeukt het vreselijk als ze er een tijdje op zitten, dus is het een opluchting als ze er echt af mogen.
Hij legt zijn handen op mijn borst en ik kan aan hem zien dat hij in tweestrijd is. Hij wil e van zich af duwen aar kan het niet omdat hij toch tot me aangetrokken is. Ik grijns breed als hij naar me kijkt en zie dat hij toch wel nieuwsgierig is. Ik laat mijn hand over zijn borst glijden en eindig bij zijn boxer. Ik kijk even naar zijn gezicht als ik in zijn bobbel knijp. Zou hij weten dat zijn bobbel in Nederland een naam heeft? Ik grinnik als ik daaraan denk en grinnik nog een beetje meer als ik een beweging in mijn hand voel. Hij wordt nog harder en ik kan eigenlijk niet wachten tot ik die lul in het echt ontmoet.
Het duurt me allemaal veel te lang dus ik trek zijn boxer naar beneden. Bij zijn voeten ga ik iets meer overeind zitten en trek dan eindelijk dat kutslipje uit. Een kreun ontsnapt als ik mijn lul vrij voel spingen, zo heerlijk dat hij niet meer bekneld zit in een veel te klein stukje stof. Bill begint te lachen en kijk me dan verontschuldigend aan, ik kan er de humor ook wel van inzien en lach dus mee voor ik er nog iets over zeg, “ach ja, nog blij dat ik geen strings draag.”¯ Hij lacht nog harder en trekt me dan weer naar hem toe. Ik nestel me wat meer tegen zijn borst aan en geniet van het feit dat hij er meer van lijkt te genieten dan hij zou moeten als hij echt hetero was.

Ik kruip iets omhoog en druk mijn mond weer op die van hem, ik streel over zijn huid en geniet van zijn onhandige poging om me bij te houden. Hij aait tot hij bij mijn bips is en trekt zich dan terug, “wat is nou precies de bedoeling?”¯
Ik open mijn ogen en kijk hem vragend aan, “hmm? Oh.”¯ Ik weet ineens wat hij bedoelt, ik was even vergeten dat hij niet gay is, die verrekte piercing laat me echt alles vergeten. Ik laat hem los en reik over zijn schouders naar mijn flesje glijmiddel. Ik kom weer overeind en laat het flesje op zijn buik vallen, “dat smeer je eerst op je vingers en die breng je bij me binnen en als je denkt dat ik er klaar voor ben, smeer je dit in,”¯ ik gooi een condoom naast het flesje glijmiddel, “nadat je hem bij jezelf hebt omgedaan natuurlijk. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand alleen het condoom insmeerde en vervolgens zijn disco stick er zo in wou schuiven.”¯ Ik huiver bij die herinnering, die lul heb ik dus nooit binnen gelaten, sowieso doe ik het niet zonder glijmiddel en die knuppel dacht dat ik wel vochtig genoeg was. Sindsdien moet ik of zeker weten dat mijn bedpartner echt gay is of zeker weten dat hij het zelf nog niet weet. Wat dus feitelijk op hetzelfde neer komt, want ik weet het wel zeker.
Hij kijkt onzeker naar me en doet dan wat ik zeg. Hij pakt het flesje op, opent hem en ik snuif even mijn favoriete lucht op, aardbeien, hmmm. Ik zie een grijns op zijn gezicht verschijnen en glimlach, hij spuit dan eindelijk wat op zijn vingers en kijkt dan weer naar mij. Ik kijk naar zijn handen en grijns dan weer, terwijl ik mijn hand omhoog steek. Mijn nagels zijn langer en ik vinger mezelf regelmatig. Nou ja, regelmatig... Vooral als ik niemand kan vinden die het voor me kan doen.
Ik kijk toe hoe hij het kleine beetje glijmiddel op zijn vingertoppen opwarmt en kreun bij voorbaat al als zijn hand over mijn rug naar beneden glijdt. Zijn vingers glijden mijn bilspleet in en dan voel ik er een bij me naar binnen glijden. Hij kreunt en begint dan zijn vinger in en uit me te pompen, maar veel te langzaam en veel te lief. Ik grom hem toe dat hij maar beter die tweede vinger erbij kan doen anders mag hij alleen met zijn disco stick spelen en ga ik zijn broer opzoeken en dronken voeren. Voor zover ik weet is die niet gay dus heb ik veel alcohol nodig om die... Alhoewel... Als Bill gay is...
Een tweede vinger laat me naar adem snakken, maar meer omdat ik er niet bij ben met mijn hoofd dan iets anders. Zijn vingers zijn lang en slank en zullen me niet zo heel veel sneller... Oh, snotverdorie, raak... Ik laat mijn eigen hand naar achter glijden en duw mijn vinger erbij, mijn hand over de zijne. Ik beweeg even sneller en duw zijn middelvinger weer op mijn prostaat, hij mag best weten dat dit mijn favoriete plekje van mijn hele lijf is. Ik laat het hem één keer weten, voor de rest help ik hem alleen maar me sneller klaar te maken voor zijn stick. Hij vindt mijn liefdesknop alleen wel heel leuk geloof ik, want hij drukt er vaker op dan de meeste van mijn minaars ooit hebben gedaan. Mij hoor je niet klagen, hoor.
Als ik vind dat het wel genoeg is, trek ik mijn vinger terug en trek dan aan zijn pols. Ik kreun even omdat ik dit deel altijd haat, vingeren is bijna net zo lekker als het main event, maar het verwijderen laat me altijd zo leeg achter. Ik schuif het condoom over zijn buik naar voor en zeg dan, “zo, en dan nu dat andere. Ik vind het er niet uit zien, een beetje als een Hema-worst in een velletje, maar anders mag ik geen seks meer hebben van mijn manager.”¯ Ik weet waar ik het over heb, een Nederlandse fan gaf me ooit zo’n ding, het ziet er niet uit, maar de worst zelf is wel lekker.
Bill begint te grinniken als ik uitgesproken ben, en mompelt iets dat lijkt op ‘Tom kreeg dezelfde boodschap’ en ik glimlach even. Hij pakt het condoom uit en rolt hem om, pakt dan het flesje glijmiddel weer en maakt het open. Voor hij echter iets op zijn hand kan spuiten, pak ik het over en doe dat zelf. Ik smeer zijn lul in en ga dan zo zitten dat ik hem bij me binnen kan leiden. Ik laat me zakken tot hij helemaal binnen is en weet even niet waar ik het zoeken moet. Die jongen is groter dan ik dacht.
Ik laat me naar voor zakken en leg mijn mond op die van hem, die tongpiercing van hem mag me even afleiden. De volgende keer dat hij en ik seks hebben, gaan we dus even langer door met open werken. Dat er een volgende keer komt, daar twijfel ik eigenlijk niet eens over, hem wil ik zeker nog een keer. En dat is meestal toch wel anders. Ik voel dat hij zich inhoudt, dat hij echt moeite doet om niet te stoten, maar ik kan me er even niet toe bewegen om het toe te laten. Ik doe mijn best en zijn kussen helpen echt, maar oh, dit doet even meer pijn dan iets anders. Nou ben ik niet vies van pijn, begrijp me niet verkeerd maar dan wel een anders soort pijn.
Als we even gespeeld hebben met elkaars tong, voel ik dat het wel weer kan en rol ik zelf mijn heupen iets, ik hoor een zucht van opluchting en grijns terwijl ik omhoog kom. Als Bill begint mee te stoten, ben ik verloren. Hij weet met een exacte precisie mijn prostaat te raken en ik weet gewoon dat het niet lang gaat duren. Ik kijk even in zijn gezicht en zie dat hij er ook niet ver vandaan is, dan stoot hij nog een keer diep in me en voel ik de bekende samentrekking van mijn ballen. De sterren die ik zie, zijn verschillend van kleur en grootte en maken dat ik eigenlijk wel even in die wereld wil blijven.
Dan voel ik hoe hij ook klaar komt en geniet van het kreunen van mijn eigen naam. Ik laat me van hem zakken als ik merk dat hij even buiten bewustzijn is en zoek het dekbed bij elkaar om dat dan maar over hem te leggen tot ik terug ben. Ik moet me eerst even opfrissen, slapen met de resten van vrijpartijen heb ik nog nooit gedaan, al kom ik nu wel heel erg in de verleiding. Ik sta toch op, loop de badkamer in en grijp het eerste washandje dat ik tegenkom, maak het nat en maak mijn buik schoon. Dan loop ik de kamer weer in maak Bill’s buik schoon en moet lachen om zijn maaiende armen, hij slaapt maar wil me blijkbaar toch dicht tegen zich aan hebben. Ik ga even stug door, gooi dan het washandje naast het bed en kruip bij hem onder de dekens. Ik laat me in die omhelzing trekken en voel mezelf wegzinken in een heerlijke slaap die altijd volgt op een spectaculair orgasme. Ik weet één ding wel heel erg zeker, zijn manager gaat dit niet leuk vinden, maar ik ga hem niet laten schieten. Deze niet in ieder geval.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.