Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Only Seven Left » Why does age matter? » Trip to Heaven

Why does age matter?

13 jan 2011 - 15:11

1136

2

531



Trip to Heaven

gewoon lezen ;)

Snel loop ik de trap af op school. Het 1e uur hadden we gym en het 2e had ik Duits. Fijn zo’n school waar je maar 2 uur les hebt op een vrijdag en dan naar huis kunt. Gelukkig mocht ik iets eerder weg van de docent omdat ik anders me trein niet zou halen. Als ik op de fiets zit, ga ik alleen maar sneller fietsen. Thuis gekomen gooi ik snel mijn boeken uit me tas, doe daar de kleding in die al klaar lagen op me bed. Pak nog wat dingetjes en ren naar beneden. Mama staat gelukkig al klaar dus ik hoef alleen nog me schoenen en tas aan te doen. Snel pak ik ook nog even een koekje en ren naar de auto waar mama al zit. Eenmaal op station zeg ik mama nog even snel gedag en ren ik naar de automaat om een kaartje te kopen. Als ik op de klok kijk zie ik dat ik nog 5 minuten heb en loop toch nog wel snel naar de trein. Als ik op de trein sta te wachten krijg ik een sms’je van Mara.
‘Hey meis, zit je al in de trein? Ik ben bijna op Utrecht, hoor t wel. Xxx Mara’
Snel sms ik terug dat ik op station sta er dat de trein er zo aankomt en dat ik over een uurtje wel in Utrecht ben. Als ik mijn telefoon wegdoe zie ik dat de trein eraan komt. Als de trein stilstaat ga ik onder in de intercity zitten en wacht ik tot de trein weer gaat rijden. De vraag is natuurlijk wat moet ik in Utrecht? Samen met Mara ga ik uit in een super coole discotheek. Mama weet alleen niet dat ik nog geen slaapplaats heb. Ik pak mijn i-pod uit mijn tas en ga muziek zitten luisteren. Net als de trein weg wil rijden komen er nog 2 jongens aangerent. Ik hoor ze zeggen dat ze uit Arnhem en Nijmegen komen en dat ze zin hebben in vanavond. Deze jongens blijven de hele weg tegenover me zitten. Ik merk dat ze me aankijken dus pak ik mijn telefoon en doe alsof ik druk bezig ben. Snel stuur ik Mara een sms’je dat er 2 jongens tegenover me zitten en dat ze uit Arnhem en Nijmegen komen en dat ze zeker niet lelijk zijn.
‘ Haha, moet je wel zo laten zien wie ze zijn dan’ stuurt Mara terug. ‘Tuurlijk’ sms ik terug.
Ondertussen heb ik Makebelieve opgezet en ik merk dat een van de jongens opkijkt.
‘Toffe muziek”¯ zegt de jongen. ‘Dankje”¯zeg ik een beetje verbaasd. Ik bekijk de 2 jongens voor mij eens goed. Het zijn 2 totaal verschillende jongens. De ene die mijn muziek tof vond heeft een wenkbrauwpiercing, skinny jeans aan, Vans en een beetje zo’n Jochem kapsel. Hij is zeker niet lelijk maar niet echt mijn type. De andere jongen is totaal verschillend. Hij heeft een stoer petje op, een grote koptelefoon om zijn nek hangen en hij heeft Nikes aan en een wat lossere broek.
‘Wat luister jij allemaal voor muziek?’ vraagt de Emo boy. “MB, OSL, Destine, All Time Low, noem maar op’ zeg ik. ‘Ooh Cool, ik ook”¯ zegt de jongen. Ik zie de andere jongen een beetje vaag kijken. “Heb je problemen met die muziek?’ vraag ik aan de andere jongen. “Nee, maar niet echt mijn stijl’ zegt hij. ‘Ik heet trouwens Justin”¯ zegt de Emo Boy. ‘Ik heet Senna”¯ zeg ik. ‘Mooie naam’ zegt Justin.
“Niet slijmen hé’ zeg ik voor de grap en Justin moet lachen. De andere jongen zit chagie uit het raam te kijken. ‘Wat is er met hem? ‘ vraag ik aan Justin. “Oh let maar niet op Casper, hij is chagie want hij moet maandag werken en wilt eigenlijk niet mee maar hij had het beloofd”¯ zegt Justin. ‘Ach, hij moet niet zeuren, ik moet maandag ook weer naar school en dan nog eerste uur gym ook nog”¯ zeg ik. Casper kijkt op. ‘What’s up?’ vraag ik.
‘Kom je ook uit Nijmegen?’ vraagt hij. ‘Ik wel, jij dan?’ vraag ik. ‘Ja, ik ook”¯ zegt Casper . ‘Cool’ zeg ik en kijk naar buiten. Ik zie dat we net Veenendaal voorbij zijn. We hoeven dus niet erg ver meer.
“ Wat ga je eigenlijk doen in Utrecht? of moet je nog verder?’ vraagt Justin.
‘Ik moet naar Utrecht ja en ik ga daar met een vriendin eerst naar een concert die redelijk vroeg is en dan misschien nog ff uit’ zeg ik. “Oh echt? Welk concert?’ vraagt Justin. ‘Van Only Seven Left”¯ zeg ik.
‘Oh no”¯ hoor ik Casper zeggen. ‘ Wat nou weer?’ zeg ik een beetje geïrriteerd. “ Nou omdat Justin daar ook zo nodig heen wil en ik moest weer mee”¯ zegt Casper. ‘Oh leuk’ roep ik blij omdat ik Justin wel mag. Ik zie dat we al bijna in Utrecht zijn en ik sms Mara ff dat ik er bijna ben. “Ooh ik wil wel die jongens zien”¯ sms’t ze terug. “Haha, ze gaan ook naar OSL dus komt goed”¯ sms ik terug.
“ We zijn in Utrecht”¯ zegt Casper . “Boeie”¯ zeg ik en kijk hem aan. Ik zie Justin een beetje raar kijken. “Zeg ik zo wel”¯ zeg ik tegen Justin. De trein stopt en ik sta op. Justin en Casper volgen. Ik stap de trein uit en zie Mara al staan. Ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel. Ik kijk achterom en zie dat Justin een beetje om zich heen kijken. “Justin”¯ roep ik naar hem. Hij lacht en komt met Casper naar ons toe lopen. “Justin en Casper, dit is Mara”¯ zeg ik. De jongens stellen zich voor aan Mara en dan lopen we naar buiten. “Waar moeten we eigenlijk heen?”¯ vragen Casper en ik bijna tegelijk. “Kom maar mee”¯ zegt Justin en loopt al vooruit. Mara en Justin lopen naast elkaar en ik zie dat ze het goed kunnen vinden. De hele weg lopen Casper en ik stil langs elkaar. Eenmaal bij de concertzaal zien we dat er nog maar 2 mensen zitten. “Hell Yeah, we staan vooraan”¯ roept Justin. “Great”¯zegt Casper sarcastisch. “Niet zeuren, dan ga je toch lekker in je eentje achteraan staan?”¯ zeg ik. “Doe ff normaal tegen elkaar, anders zet ik jullie straks samen achteraan”¯ zegt Justin een beetje boos. “Oke, papa”¯ zeg ik. Justin moet lachen en we gaan in de rij staan. “KOUD”¯ roep ik half. Justin en Mara zijn druk aan het praten. 'Mara?”¯ vraag ik. “Die reageert toch niet”¯ zegt Casper. “Whatever”¯ zeg ik. “ Waarom doe je zo?”¯vraagt Casper. “Omdat jij zo tegen mij doet, en GVD het is koud”¯ zeg ik. Ik zie dat Casper’s houding veranderd en dat hij normaal kijkt. “Kom hier dan gek”¯ zegt Casper en doe zijn armen open. Ik ga in zijn armen staan. “OMG”¯ roept ineens een meisje.


Reacties:


Monster23
Monster23 zei op 7 jan 2011 - 20:37:
Okee, gaat ie dan,

Pak nog wat dingentjes en ren naar beneden.
Want, het enkelvoud van het woord is ding, en niet dingen :]

Als ik me mijn telefoon wegdoe zie ik dat de trein eraan komt.
Mijn of m'n is correct, me is MSN taal ^^ Dat komt trouwens vaker terug in je verhaal :3

“niet slijmen hea: hè,’
Want hea is again MSN taal ^^

En verder nog, dat ff 'even' moet worden :3 (nog meer typtaal)
Und, woordjes in hoofdlettertjes, dat is ook waar je aan moet denken.
Uuuuuhm, ohja, zitten tussen aanhalingstekens, als zijnde gezegde zinnen, moeten nog steeds met een hoofdletter ^^

Zo, omg, dat lijkt best wel veel, sorry :]
Maar maar ik vind het verhaal zelf, de verhaallijn, heel koel. Hoe heb je dat ooit kunnen bedenken :] -zo rond, hoofdstuk drie, weet je wel-

xx


Monster23
Monster23 zei op 3 jan 2011 - 20:38:
Ghehe, nicee, ik ga snel verder lezen! :]

Meestal als ik een story begin te lezen, haal ik alle foutjes er uit, want dan ziet het er wat netter uit ^-^, maar dat kan nu even niet :]