Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Saying Goodbye » First Note

Saying Goodbye

3 jan 2011 - 20:06

330

1

189



First Note

To: Nathan_mUsIC4LiFe@hotmail.com
From: Gwenish-CupSCakeS@live.com
onderwerp: Memories.

Lieve Nathan,

Hier zit ik dan, achter mn pc.
Vanochtend heb ik terug gedacht aan vroeger. Weet je nog? De tijd dat we samen speelden op de schommel, hoger en hoger. Sindsdien vind ik schommels geweldig het geeft zo'n vrijgevend gevoel. Misschien herinner je het ook nog toen we samen gamede.. Dat was lachen op de pc maar ook op de xbox en dan snowboarden.. Elkaar lachend wegduwen om als eerste over de finish te komen. Maar hoe hard ik je ook weg duwde, je won altijd. Echt grappig, zelfs nu ik het tik moet ik grinniken. Alles was geweldig met jou, de kleuren leken helder, de geuren roken zalig en geluiden klonken prachtig. Ik vraag me af of je daar ook nog eens aan denkt. Misschien.. ik weet het niet =). Maar natuurlijk hoop ik van wel ookal ben je zo ver weg =(.
Zucht ik zou gewoon willen dat je terug antwoorde op mijn mails.. mijn smsjes.. mijn voicemails.. Weetje, ik bel je vaak om gewoon je stem te horen.. Ookal krijg ik je niet aan de telefoon.. je stem van het antwoord apparaat is al genoeg voor mij. Vooral op het einde waar je zegt dat je mijn eigendom bent en dan lacht omdat ik jou kietelde terwijl je dat insprak. Ik hoor mijn eigen gegiechel ook nog op de achtergrond en het maakt mij gelijk lachen. Niets kon stuk op dat moment, niets. Hoe moeilijk het toen ook was thuis of op school, jij maakte mij weer vrolijk en gaf mij het gevoel dat ik kon vliegen. Hoog, hoog in de wolken! Hoewel dat nu geen aangename ervaring zou zijn aangezien ik dan helemaal kletsnat zou zijn XD. Ach ja.. Mooie tijden..

Omg het is al acht uur en ik moet over een kwartier op school zijn en ik heb nog niets gedaan! XD nouja dan kom ik maar te laat. Dat heb ik wel over voor als ik jou mail..

We'Re BesT FriEnDS 4 Evuuuurrrr <33

Gwenish =3


Reacties:


SarahMARS
SarahMARS zei op 6 jan 2011 - 17:21:
omygood dit doet me aan iemand/mij denken.

Maar weer geweldig schreven lieverd <3