Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » My new fast life » 012

My new fast life

4 jan 2011 - 20:58

695

0

195



012

Isabella pov :

Vandaag zouden we de nieuwe vrouw ontmoeten van mijn vader . Mijn moeder had me gezegd dat de nieuwe vrouw ook een dochter had Irina heet ze . Ik had heel erg voorgevoel ik droomde ook vaak de zelfde droom . Dus dat Alejandro me verlaat daarna ik kom er dan achter dat ik zwanger ben ik moet opnieuw trouwen .

' Isabella , dit is Irina je nieuwe zus .' er stond een best wel knappe blonde meisje met groene ogen die er niet blij uit zagen maar meer woedend . ' Irina , dit is Isabella mijn dochter .' Ze keek me aan met een blik -ik-mag-je-niet- ik keek haar aan met een blik van -boeit-me-niet-als-je-me-niet-mag- . Me moeder zag het en zei ' Bella , kom je even . 'Ik ging met haar naar kamer die er gezellig uit zag .' Ik denk dat jij en ik naar de dokter moeten gaan . Waarom moet ik naar de dokter ik ben kip lekker .' ze lachte even en zei toen ' Maar, dat bedoel ik niet ik bedoel dat ik denk dat je zwanger bent .' ik was even stil . Zwanger dat kon niet ik ben pas 16 ( bijna 17 )' Oke , mam ik ga morgen vroeg wel naar de dokter .'ze lachte en toen gingen we naar de woonkamer ' Waar , is Alejandro ik wil iets bespreken met hem . ' vroeg ik blij aan mijn oom ' Hij is Irina he kasteel aan het laten zien .' ik ging naar de Logeer kamers want ik wist zeker dat hij daar eerst begon ik hoorde stemmen ' Alejandro , het spijt me van die kus het was niet mijn bedoeling .' wat heeft die hoer hem gekust ' Irina , je bent prachtig maar ik ben getrouwd hoor .' ik hoorde iemand zuchten ' Zo te zien geeft die zogenaamde echtgenote van je niet alles wat je wil . Ik heb er over je behoeftes als man .' at hoe durft zo te spreken ' Nee , zo is het niet alleen de laaste tijd is de hele tijd boos en wil ze helemaal niks .' ik hou zielsveel van Alejandro maar met vreemde over onze trouw problemen te praten dat gaat iets te ver ' Ale , onthou goed dat als je zin heb in een beurt dan ben ik er wel .' tranen stroomden over mijn wangen ik rende zo hard ik kon naar mijn kamer en sloot me op ik ging diep onder de dekens en viel in diepe slaap .

De volgende ochtend werd ik wakker met een verdrietig gevoel ik ging snel douchen en aankleden en ging toen snel naar beneden iedereen zat rustig te ontbijten ( behalve de vampiers dan) ik zei ' Goeie morgen .' iedereen mompelde de wat ik pakt snel een boterham met chocopasta en liep snel weg ' Ik moet iets halen ben zo terug .'

Bij de dokter ' Mevrouw Dedaclure we hebben goed nieuws voor u . U bent al 4 maanden zwanger .' ik was super blij ' Dank u dokter .' ik remde zo wat naar huis en ging naar mijn moeders kamer ik deed mijn kleren goed en klopte aan ' Binnen ' ik werd weer blij ' Mam , ik ben al 4 maanden zwanger .' men moeder was super blij ik moest het nu alleen nog aan de vader vertellen . Ik ging naar de kamers en ik paseerde net de logeerkamers tot ik kreunen hoorde , ik ging dichter bij staan en maakte met een ruk de kamer deur open toen zag ik ..................... Alejandro gewoon ' het ' doen met Irina ik rende zo hard mogelijk naar mijn kamer en pakte mijn koffers ik wou niemand meer zien , ik had alles in gepakt toen ik een steek n mijn kreeg . Ik pakte mijn koffers en ging naar de woonkamer en kreeg weer een steek in mijn buik ' auwa .' kreunde ik ik zag dat mijn broer Robert net was thuisgekomen met Chanel van hun huwelijksreis en Chanel had een dikke buik ik was even heel blij voor hun , ik keek even naar mijn buik en ik kon het niet geloven mijn buik was ongeveer 5 cm gegroeid en weer steek ik kreunde weer van pijn en ik zag dat mijn Broer al naar me toe kwam maar niemand behalve hij had me opgemerkt ' help me Robert ik heb zo een pijn in mijn buik .' en toen werd alles zwart voor mijn ogen .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.