Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Eleven

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

7 jan 2011 - 20:31

509

3

354



Chapter Eleven

allereerst, 1000000000000000000x sorry voor dat ik zo lang niet verder schreef xD enikmoetooknoghetvervolgopditverhaalopquizletgaanzetten... Oops xD En dan nog een gelukkig nieuwjaar :). En ik las net mijn hoofdstukje nog even door... en toen bij dat liftstuk, met die spiegel... een vriendin van me loopt op krukken, dus die mag op school lekker met de lift. en ik ga iedere keer mee ^^. En daar hangt dus ook een gigaspiegel. WAT DOET DIE SPIEGEL DAAR DAN? En ik ben heppie want ik heb er weer een lezer bij :) En nu stop ik met mijn idiote gelul, lezen jullie! Ik hou trouwens van die lange, nutteloze reacties... *hinthint*

De volgende dag is eindelijk het eerste concert. Dan rent achter iedereen aan. Ik hang een beetje rond in de hal van het hotel. ‘Melody!’ Roept hij naar me. Geërgerd kijk ik op. ‘Ja?’ Zucht ik. ‘Pak je koffer in, we komen hier niet meer terug!’ Ik zucht en ik slof naar de lift. Stella komt er ook net aangerend en ze springt ook snel de lift in. Ik ga op de grond zitten en ik kijk in de spiegel die er hangt. ‘Wat doet een spiegel in de lift?’ Merk ik op. Stella haalt haar schouders op en gaat tegenover me zitten. ‘Geen idee! Melody. Wat is er?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Niets.’ ‘Ach, ga toch weg. Ik zie heus wel dat je ergens mee zit!’ Ik zucht. ‘Oké, als je het zó graag wil weten… ik krijg die Gaskarth niet meer uit mijn hoofd. Ik snap het echt niet. Ik mag hem totaal niet, ik kan niets anders dan gemene opmerkingen maken en zo…’ Stella schiet in de lach. ‘Melody, ik weet wel wat het is. Jij bent tot over je oren verliefd op hem!’ Ik grijns bitter. ‘Ja hoor, geloof het zelf! Kom op, hij ziet mij niet eens staan, hij kan ook niets anders doen dan gemene opmerkingen maken, dus waarom zou ik hem leuk vinden, als ik hem niet eens í¡í¡rdig vind?’ Stella grinnikt en loopt de lift uit.

Die avond staan we te wachten achter het podium. ‘Wie moet er eerst?’ Vraag ik dan aan Keith, die het dichtst bij staat. ‘Jullie. Dus jullie mogen ook soundchecken!’ Ik spring omhoog van blijdschap. ‘Dames! Soundchecken!’ Roept Matt. Ik loop snel het podium op. Onderweg gris ik snel een basgitaar mee. Ik kijk welke ik heb en ik knik tevreden. Ik heb mijn favoriete bas gepakt. Met z’n allen beginnen we snel te soundchecken. Tevreden loop ik weer het podium af, mijn basgitaar, Alex, daar achterlatend. Een voorprogramma hebben we niet, anders werd het toch net iets te druk. ‘Wauw, zo’n goede soundcheck heb ik nog nooit gehad!’ Zegt Joyce tevreden. Ik knik en ik ga even op een bank zitten. Eindelijk mogen we het podium op. Vrolijk ren ik achter Joyce en Marinde aan. Stella komt als laatste.

Pov Onbekend
Ik kijk hoe de meiden het podium oprennen en naar hun instrumenten lopen. Ik kan mijn ogen niet van Melody afhouden. Ze is zó… mooi, speciaal, gewoon alles! Haar karakter spreekt me zo erg aan, ze is arrogant, zelfverzekerd, maar ik weet zeker dat ze ook een heel klein hartje heeft… Ik kan niet wachten om zelf dat podium op te gaan en de zaal in te kijken. Het liefst sta ik daar met Melody naast me, maar ik weet zeker dat ze dat nooit zou willen.


Pov Melody
Ik geniet echt op dat podium, voor de fans. In tegenstelling tot All Time Low, hebben wij echt superveel jongens voor ons staan. Er staan natuurlijk ook al fans van hun bij. Waarom denk ik toch telkens aan hun? En dan vooral aan Alex? Zou Stella dan toch gelijk hebben?


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 17:46:
Hmmz, die seí±or desconocido (wat in het Spaans meneer onbekend betekend, hehe), die zei dat 'ie met haar op het podium wilde staan... maar dacht dat ze nooit met hem samen wilde... Zou dat dan betekenen dat het toch Alejandro is? (ja, nee, vraag maar niet, ik heb sinds een minuut of twee een Spaanse bui.)


xEmma
xEmma zei op 8 jan 2011 - 11:35:
Ik hou trouwens van die lange, nutteloze reacties...
*fluit onschuldig*
Ik voel me niet aangesproken hoor. Mijn reacties zijn altijd héél nuttig *diva*

Ik weet niet of deze reactie heel lang wordt, want mijn opa en oma kunnen elk moment ongeveer voor de deur staan. Maar ik wilde wel reageren [als ik het nu niet doe, vergeet ik het x)] dus tja, hier ben ik dan weer eens.

& [schrik niet] NOOOOOOOOOO, ze moet niet verliefd worden op Alex! Want Alex is niet de onbekende POV! Nee nee nee!
Buh. Nee. Ik vind het zielig. Voor onbekende POV eigenlijk meer dan voor Melody, maar alsnog. Het is zielig. Dan zijn er twéé enerzijdse liefdes, zeg maar. [man, ik ben een ster in uitleggen, laat ik leraar worden!] [of laat ik dat vooral niet doen]

Wacht. Stella heeft helemaal geen gelijk. Ik ben véél slimmer *air* en heb een veel betere verklaring
Ze denkt contine aan All Time Low omdat ze met hun op tour is, en omdat zij dankzij hun nog groter en bekender kunnen worden [ik vind stiekem dat ATL bekender is dan zij, don't know why actually x)]. En stiekem moet ze ATL daar wel even dankbaar voor zijn, maar dat terzijde.
En ze denkt aan Alex omdat ze met hem op de kamer moet slapen. En omdat hij heel aanwezig is. En knap. Maar dat doet e rniet toe.
Dat is de verklaring Nou, hup hup, Melody moet even verliefd worden op Zack, haha x)
[Luister vooral niet naar mij. Houd gewoon je verhaallijn aan. Ik lul toch alleen maar onzin. Misschien moet ik me toch aangesproken voelen als het over nutteloos gelul in verhalen gaat..]

Miep miep, ik wil nog een deeltje *puppy-eyes*
Pleaaase *hoog smekend stemmetje*?
xx


Hometownhero
Hometownhero zei op 7 jan 2011 - 20:45:
Ouuuh, dan is ze toch verliefd op Alex? : D
I likeeeee !
oohhh, & ik denk dat die pov onbekend toch nog altijd Alex is hoor : D
Mihi,
ik ben op dit moment erg reactieinspiratieloos - :' - dus dit is een korte nutteloze reactie... Ook goed? : D
Yay, ik hoop dat je snel een nieuw hoofdstuk schrijft.

- Hometownhero.