Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Gazette » Konnichiwa, aishiteru <3 ~The GazettE [afgelopen] » 15

Konnichiwa, aishiteru <3 ~The GazettE [afgelopen]

7 jan 2011 - 20:42

177

0

235



15

Het laatste hoofdstuk. Ik had geen inspiratie voor het verhaal meer, omdat ik niet meer zo'n japanfan ben... K heb nu meer met Destine, Only Seven Left, All Time Low en Escape The Fate... SORRY! Xx

Pov Ruki
Ik heb me niets aangetrokken van de scheldtirade van Kai en ik loop terug voor het laatste dienblad. Die is voor Reita en mij. Ik doe de deur open van Reita’s kamer. Hij slaapt nog. Mijn prins ligt daar. Zachtjes loop ik door de kamer heen en ik zet het dienblad naast het bed neer. Ik ga op het bed zitten en ik leg voorzichtig mijn hand op Reita’s wang. Hij doet slaperig zijn ogen open en hij glimlacht flauwtjes. ‘Hé, lieverd!’ Fluister ik. Ik ga bij hem in bed liggen en ik druk zachtjes een kus op zijn lippen. Hij wrijft even in zijn ogen. ‘Ik heb ontbijt gemaakt!’ Zeg ik. Reita glimlacht. ‘Ik wil iedere ochtend wel zo wakker gemaakt worden!’ Zegt hij en nu is het aan mij om te glimlachen.


Een paar weken zijn verstreken en ik ben blij dat iedereen nog zo gelukkig is. Ik met Reita, Aoi met Uruha en Kai met Miyavi… ik hoop dat we nog lang zo gelukkig blijven, en al helemaal nog lang zulke goede vrienden blijven!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.