Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Twelve

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

8 jan 2011 - 13:36

455

3

273



Chapter Twelve

Nummer 12! Die reactie van Emma, ik lachte me rot :P En in hoofstuk (ff kijken...) 16 word de onbekende pov bekend :) Dus ja, dat word flink reageren! Hoe meer reacties, hoe sneller ik hoofstukken plaats :D EN NU LEZEN JULLIE!

Zodra wij van het podium afgaan komen er gelijk allemaal mannen op om andere apparatuur te installeren. Zack glimlacht naar me en ik lach even lief terug. Ja, dat kan ik heus wel hoor! Ik loop samen met Marinde naar onze kleedkamer. Ik ren gelijk de kleine douche in, waar ik direct onder spring. Ja, Marinde moet altijd wachten. Ik wil als eerste douchen. Na vijf minuten ren ik de badkamer weer uit om naar het concert van de andere band te gaan kijken, die bijna opmoet. Zack staat op de gang, op me te wachten blijkbaar. ‘Hé, hoi! Goed gespeeld net!’ Ik glimlach. ‘Dank je, jij veel succes!’ Zeg ik tegen hem. Zack is eigenlijk best wel aardig… ‘Wacht, ik ga even andere schoenen aandoen!’ Zeg ik en ik ren snel de kleedkamer weer in. Ik pak mijn andere paar sneakers. Ja, ik heb echt ongelofelijk veel schoenen. Samen met Joyce, die ook al gedoucht heeft, ga ik zo staan, dat ik naar het concert van de andere band kan kijken, en dat de fans me niet kunnen zien.

Aan het eind van de avond lopen we met z’n allen weer naar buiten toe. Helaas voor ons vergaten we dat daar natuurlijk óók fans zijn. Waar zijn ze niet? Ik deel snel een paar handtekeningen uit, ik ga even met een paar mensen op de foto en dan trek ik snel een kort sprintje naar de tourbus. Ik klim gelijk in mijn bed. Ik heb nog net genoeg energie om een slaapshirt aan te trekken. Mijn kleren smijt ik op de grond. Ruim ik morgen wel op.

Pov Onbekend
Ik zie dat Melody snel naar de tourbus rent, en ik loop ook in die richting, ondertussen handtekeningen uitdelend en op de foto gaand met fans. Ik ga ook de tourbus in, waar Joyce ook al naar bed aan het gaan is. Ik kijk rond. Overal liggen kledingstukken. Van Melody zeker. Ik ga ook snel in bed liggen en ik val al snel in slaap.


Pov Melody
De volgende ochtend word ik laat wakker. We staan op een parkeerplaats. Ik laat me snel uit mijn bed zakken en ik land met een plof op de grond. Ik loop snel naar het keukentje toe en ik maak wat te eten. Rian is ook al wakker, en hij zit al op de bank tv te kijken. Ik ga bij hem zitten en ik kijk ook tv. Eindelijk komen er meer mensen uit bed, alleen Dan en Keith liggen nog te slapen. Ik kijk Marinde aan. ‘Het zal toch ook weer eens niet, hè? Dan ligt í¡ltijd zo lang te slapen!’ Zeg ik. Gelijk schieten mijn bandgenoten in de lach. Er blijft één ding door mijn hoofd spoken. Heeft Stella echt gelijk?


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 17:52:
Hmm, Rian komt er het minst vaak in voor... misschien is hij dan wel... néh, creo que no. Kan niet. Nou ja, kan natuurlijk wel, maar ik weet het niet zeker, want ergens denk ik dat het nog steeds Alex is. [maar dat zal wel komen omdat ik stiekem een zwak voor hem heb]:'

Remembering Sunday staat nu op *zwijmel* (dat wilde je echt weten...)


Hometownhero
Hometownhero zei op 8 jan 2011 - 19:52:
Nog 4 hoofdstukken dus!
& ik blijf er koppig bij dat het Alex is

Mhiii, ik vind Melody stiekem wel arrogant & toch heel lief.
Ze is gewoon koppig.
En ja, ze is verlieeeefd! Dat is duidelijk!
hahahaha, ben weer in een oninteressante reactiebui.


IK WIL SNEL EEN NIEUW STUKJE.
IK KRIJG ER MAAR NIET GENOEG VAN!
*Hup, hup, jij!*


xEmma
xEmma zei op 8 jan 2011 - 14:14:
Ja, dat kan ik heus wel hoor!
Serieus o.o?
*shock*
Dat meen je niet..
*gaat zitten voordat ze neer valt*
Kan zij aardig zijn?
*Valt toch flauw*
*Komt weer bij*
*kijkt op horloge*
Oh, ik heb maar een half uur gemist.
[Ga nu niet zeggen dat je het personage op jezelf hebt gebaseerd]
Haha, nee, ik maakte maar een grapje. Ik was maar een kwartier weg van deze wereld.

Sorry, haha, ik heb gewoon weer zo'n bui dat ik alles [zélfs mezelf!] grappig vind en dat resulteert in dit soort onzin. Zo heel diep in shock ben ik niet, haha. Ze kan best aardig zijn. Alleen wist ik niet dat dat ook kon tegen een bandlid van ATL

Ik vind het cool dat ze aardig doet tegen Zack! [Zack<3] Want ze gaat over een tijdje lekker ontdekken dat Zack veel leuker is dan Alex en dan komt het hartstikke mooi uit dat ze nu aardig tegen hem doet. [And again, don't listen to me]

Over *telt op vingers* vier hoofdstukken weten we al wie de onbekende POV is! Wow ö. Ik wil het nu graag weten ook. Ik ben benieuwd hoe je het doet. Of er een zieke liefdesverklaring aan zit te komen, in plaats van onbekend gewoon een naam schrijft of iets anders.

Subtiele hint, snel verder jij!<3
xx