Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Only Seven Left » Why does age matter? » Backstage 2

Why does age matter?

13 jan 2011 - 16:07

793

4

385



Backstage 2

Boven gekomen gaan alle bands een andere kamer in. Wij lopen OSL achterna. We moeten nog door een andere gang en komen dan bij de kleedkamer van OSL. ‘Treedt binnen in ons nederige stulpje”¯ zegt Jochem. ‘Gek’ zeg ik en loop naar binnen. Als iedereen drinken heeft en zit, ga ik ook maar zitten. Ik zit schuin tegenover Hinne en zie hem naar Bram kijken die ook weer schuin aan de andere kant van mij zit. Hinne ziet dat ik kijk. Ik kijk hem met een blik aan: vertel het. Als iedereen in gesprek is vraagt Hinne even of Jochem mee gaat. Ik gebaar naar Hinne of ik mee moet maar ik hoef niet mee. “Wat gaan die doen?”¯ vraagt Bart. Niemand geeft antwoord. ‘Nou ja horen we zo wel, of niet ‘ zegt hij en gaat weer verder in gesprek met Justin en Mara. Casper zit naast Roderick en zijn druk aan het praten. Alleen Bram en ik zijn stil. Naast Bram is nog een stoel vrij. Ik loop erheen en ga zitten. “hey’ zegt Bram. “Ey, alles goed?”¯ vraag ik. “Nee, niet echt?’ zegt Bram en zucht. ‘Wat is er dan?”¯ vraag ik. Ik zie dat Bram even om zich heen kijkt of niemand luistert. “Je weet dat ik op jongens val hea?’ vraagt Bram. Ik knik. “Nou ik vind een jongen leuk maar ik weet zeker dat hij mij niet leuk vind”¯ zegt Bram. ‘Hoe weet je dat nou zeker?”¯ vraag ik. “Omdat hij hetero is”¯ zegt Bram. “Mag ik weten wie het is”¯ vraag ik. “Hinne”¯ is het enige wat Bram zegt. “ Denk je serieus dat hij hetero is?”¯ vraag ik. ‘Nee, maar hij is ook nog eens 10 jaar jonger”¯ zegt Bram verdrietig. “Ey, t komt wel goed hoor”¯ zeg ik. Dan komen Jochem en Hinne weer binnen. Jochem zegt niets en loopt gelijk naar het raam. Hinne gebaart even of Bram mee komt. Ik knik naar Hinne en Bram dat het wel goed komt. “What the F*ck gebeurt hier?”¯ vraagt Bart die nergens iets van snapt. Ook Roderick, Justin, Mara en Casper kijken verbaasd.
Ik sta op om nog wat drinken te pakken. Iedereen kijkt me aan. ‘ Wat ik weet ook niets’ zeg ik en loop naar Jochem toe. De rest gaat weer verder met praten. ‘ Gaat het een beetje?”¯ vraag ik aan Jochem. Jochem kijkt op en zie dat hij tranen in zijn ogen heeft. “This ok”¯ zeg ik. “Nee, t is niet ok”¯ zegt hij en rent de kamer uit. Ik loop achter hem aan. Eindelijk vind ik hem in een al lege concertzaal. Jochem zit op de rand van het podium. Ik ga naast hem zitten. “Wist je dat Hinne Bram leuk vind”¯ vraagt Jochem. Ik knik. ‘ Waarom moet GVD Hinne nou Bram weer leuk vinden, hij is gewoon 10 jaar jonger dan hem’ roept Jochem bijna. “ Er zit toch ook 6 jaar tussen mij en Casper”¯ zeg ik. “Ja, weet ik maar dat is op een of andere manier toch anders”¯zegt Jochem. “Lieve schat, als Hinne Bram leuk vind en andersom dan kun je er toch niets tegen doen”¯ zeg ik. Jochem knikt. ‘Weet ik wel”¯zegt hij erachteraan. Ik geef Jochem een knuffel. “Je bent echt lief”¯ zegt Jochem en knuffelt terug. “Dankje, zullen we maar teruggaan?”¯ vraag ik. “Ja, is goed, want ik denk dat ze mij wel missen’ zegt Jochem. “ Die is gek. Ons of helemaal niemand”¯ zeg ik en lach. “Jaja, jij je zin’ zegt Jochem en we lopen samen terug. Als we de kamer binnenkomen kijkt iedereen ons raar aan. “Is er iets?”¯ vraagt Jochem. “heb je gehuild?’ vraagt Mara. ‘Nee”¯snauwt Jochem. “Ja dus”¯ zegt Mara. “ik denk dat jullie de reden nog wel een keer te weten komen, maar ik ga die in ieder geval niet zeggen”¯ zeg ik en ga zitten op de bank. Ik kijk de kamer rond. Hinne en Bram zijn nog steeds niet terug. “Zijn Jochem en ik lang weggeweest?”¯ vraag ik aan Roderick. “nee hooguit 10 minuten”¯zegt hij terug. “Ok锯 zeg ik en kijk weer voor me uit.
Mara komt naast me zitten. ‘Wat was er nou’ vraagt ze. “dat kan ik je echt niet zeggen, maar het gaat over de 2 mensen die weg zijn’ zeg ik. ‘oh”¯ zegt Mara. “maar je houdt je mond dicht hé?”¯ vraag ik. “Tuurlijk”¯ zegt Mara en zwijgt ook. Dan komen opeens Bram en Hinne weer binnen. Iedereen kijkt ze aan. “ Senna, kun jij even komen?”¯ vraagt Hinne. Mara kijkt me aan en ik zeg niets. Ik loopt met Hinne mee naar buiten. We gaan een gang door en komen bij een lege kamer. “Vertel”¯ zeg ik als ik de deur achter me dicht heb gedaan.



niet zoheel lang vind ik. next stukje hoop ik weer snel


Reacties:


merelxosl
merelxosl zei op 16 juli 2011 - 23:33:
Heey we eer ga je veder ik heb je story een paar keer gezien maar durft niet te lezen.
Maar nu heb ik het gedaaan


Carmiii16
Carmiii16 zei op 16 maart 2011 - 16:47:
wanneer ga je weer verder? het is echt leuk! ;D


SDTOW
SDTOW zei op 8 maart 2011 - 22:24:
Gaat dit verhaal nog verder ??


YlgaPower
YlgaPower zei op 31 jan 2011 - 20:46:
oooh, snel verder schrijven! Zou je me een berichtje willen sturen als je verder hebt geschreven? Vind het echt een goed verhaal