Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Heart Missing » Proloog

One Heart Missing

17 jan 2011 - 18:42

232

0

162



Proloog

Keep a diary, and someday it'll keep you...

De zolder opruimen was een grotere klus dan ik had gedacht. Het mens had nog meer boeken dan de openbare bibliotheek in dit dorp. Ik zuchtte en pakte de volgende stapel boeken en deed deze in een doos. Ik wilde net een nieuwe stapel maken toen er opeens een brief uit een van de boeken viel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elisabeth en Isobel,
Wanneer je dit leest, zal ik er waarschijnlijk niet meer zijn.
Ten eerste moeten jullie weten dat jullie het belangrijkste zijn in mijn leven. Wat er ook met mij gebeurt, blijf bij elkaar! In dit dagboek staan antwoorden op al jullie vragen. Alles wat ik in de afgelopen jaren heb meegemaakt staat hier in. Het spijt me dat ik jullie het nooit zelf heb kunnen vertellen. Schaam je nooit voor wat je bent!
Je Moeder xoxo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nog nooit had ik getwijfeld. Ik had altijd het volste vertrouwen gehad dat mijn oma de waarheid sprak wanneer ze vertelde over de dood van mijn ouders. Hoe vaak had ik het wel niet gehoord?
"Een dronken vrachtwagen chauffeur reed van achteren tegen de auto aan. Je vader verloor hierdoor de macht over het stuur en reed toen van de brug."
Allemaal leugens, dacht ik, terwijl ik door het boekje heen bladerde. Ik voelde me verraden en verward. Wat is er dan met mijn ouders gebeurd? En wie is Isobel?


“I thought I could fly, so why did I drown?"
Jason Walker - Down


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.