Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Heart Missing » Chapter 1 – Haunted

One Heart Missing

17 jan 2011 - 18:44

318

0

157



Chapter 1 – Haunted

Schaam je nooit voor wat je bent…

Met een schok schrok ik wakker uit mijn nachtmerrie. Trillend zat ik rechtop in mijn bed. "Isobel"

Vraag me niet hoe ik het wist, maar dat was het eerste wat ik dacht. Ik probeerde het nog uit mijn hoofd te zetten, maar dat was onmogelijk. Ik dacht dat het me niet dwars meer zou zitten als ik meer wist en besloot mijn oma meteen op te zoeken. Dat was, voordat de telefoon ging...

'Goedenmorgen. Dit is zorgcentrum Zwanenheuvel. Spreek ik met mevrouw Parker?' 'Ja, daar spreekt u mee.' antwoordde ik. 'Ik bel u wat betreft uw grootmoeder. Ze is vannacht overleden.' ..... Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik voelde me ineens ontzettend eenzaam. Mijn oma was de enige familie die ik had. Die ik ooit gekend had. Ik voelde de tranen die langzaam over mijn wangen stroomden. 'Gecondoleerd... u nog langskomt... ophalen...' Ik verstond er niets van. Bewegingsloos staarde ik de verte in. De tranen bleven komen. 'Mevrouw?' Ik ademde eens diep in en uit om mezelf te kalmeren en zei: 'Uhh, ja. Ik zal er vanavond zijn.' Ze wilde nog meer zeggen, maar ik had er wel genoeg van en drukte weg.Wat nu? Dacht ik bij mezelf, totaal radeloos. Ik smste mijn Melanie; mijn beste vriendin sinds de kleuterschool.

Oma is vannacht overleden. Ze hebben me net gebeld.
Oh god, gaat het wel? Kan ik iets voor je doen? xx
... Ik wist niet eens wat ik voor mezelf kon doen om mezelf beter te voelen.
Ik kom gewoon langs! Tot straks xx

Ik lachte door mijn tranen heen. Ik besloot dat ik gewoon even het huis uit moest en wat frisse lucht nodig had. Ik pakte het dagboek dat ik op tafel had gelegd en liep naar buiten. Midden in mijn oma's lavendel tuin ging ik liggen. Ik sloot mijn ogen en droomde weg.


“If you want a happy ending, that depends, of course, on where you stop your story.”


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.