Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Irreversible ~ Strify & Yu » Chapter 4.

Irreversible ~ Strify & Yu

17 jan 2011 - 20:27

502

1

363



Chapter 4.

YuPov


Luid begin ik te vloeken terwijl ik de deur met een knal dichtgooi. Snel loop ik naar de huiskamer. Ik voel me steeds bozer worden.
Wat heb ik gedaan? Ik heb haar zonder protest laten gaan. Niet eens geprobeerd haar tegen te houden. Het enige wat ik heb gedaan, was haar pols vastpakken. Alsof ze dan opeens blijft.
Achteraf heb ik er zoveel spijt van. Ik weet dat ze niet van mij hield, maar toch had ik gehoopt dat het niet zo snel afgelopen zou zijn. In het begin hield ik ook niet van haar, maar hoe langer ik met haar leefde en hoe vaker ik haar zag, hoe dierbaarder ze voor me werd. Waarom heb ik het haar niet eerder duidelijk gemaakt? Het kwam er ook zo lekker afgezaagd uit toen ik het net deed.
Ik slaak een kreet en sla tegen de muur. Meteen deins ik angstig achteruit. Wat gebeurt er met me? Normaal gebruik ik nooit geweld.
Een zucht ontsnapt aan mijn mond. Ze had gelijk, onze relatie was een relatie van niks, maar wat moesten we anders doen. Nou ja, wat moest zí­j anders doen? Ze voelde zich ontzettend schuldig, vooral omdat het drank was. Ze had het er over dat ze zich moest neerleggen bij de gevolgen. De gevolgen accepteren dus.
Natuurlijk had ze gelijk. Het was een grote lachwekkende vertoning, maar gelukkig wist niemand er van. Niemand had iets door als we samen gingen winkelen of iets anders. Iedereen zag ons altijd als een gelukkig stel. Het tegendeel was echter de waarheid.
Opeens voel ik tranen opwellen. Snel dring ik ze terug. Waarom zou ik moeten huilen? Dat is niks voor mij. Net zoals geweld gebruiken. Ik doe de laatste tijd zoveel dingen anders. Ik herken mijzelf haast niet meer.
Sinds drie jaar geleden is mijn leven ook zo veranderd. Sinds we gestopt zijn met Cinema Bizarre gedraag ik me zoveel anders. Ik voel me ook zoveel anders. Sindsdien gedraag ik me als een idioot. Als ik eerlijk ben, ik mis die tijden zo ontzettend erg. Als het aan mij lag waren we nu ook weer bij elkaar. Helaas zijn de contacten verwaterd. Het eerste jaar hadden we nog heel regelmatig contact, maar naarmate de tijd verstreek hoe meer we onze eigen kant op gingen en hoe minder tijd we voor elkaar hadden.
Kiro is nog altijd happy met Ricky. Strify is nog altijd single en zijn solocarrière is mislukt. Hoewel dat ook wel te voorspellen was. Niks persoonlijks of zo, maar ja, ik weet niet. Het was best voorspelbaar. Ik zag het in ieder geval wel aankomen. Shin is inmiddels van de aardbodem verdwenen. De laatste keer dat ik iets van hem hoorde, was hij in Australië, maar dat is inmiddels ook alweer anderhalf jaar geleden. Dan als laatste is er Romeo… tja… wat kan ik over hem zeggen. Ons contact is helemaal verdwenen. Ook heel voorspelbaar. Ik woon in Berlijn, hij woont in Los Angeles.

Kortom, mijn leven is radicaal veranderd sinds die break.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 3 maart 2011 - 22:31:
oeehh jij moet snel verder gaan!
Wil je ff melden als je weer verder bent?
xxx