Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rose [Vamps] » Beach [05]

Rose [Vamps]

18 jan 2011 - 15:20

1034

5

450



Beach [05]

Heel wat kilometers verderop was er geen vuiltje aan de lucht te bekennen. De zon stond nog maar laag aan de hemel, de lucht kleurde paars en de sterren straalden zachtjes. Bijna alle inwoners van het strandstadje waren naar het grote feest in de stad zelf gegaan, maar nog bij één huisje was er iets van leven te bekennen.
Op de veranda zat een man in een schommelstoel. Op zijn schoot lag een dik boek, met voorzichtige handelingen draaide hij de perkamenten bladeren om.
Door wat gestommel achter hem keek hij op. 'Oh, Julia, ben je eindelijk klaar?' gniffelde hij en keek weer in het boek.
'Ik ga echt niet naar buiten met dit aan!' klaagde ze en draaide de deur terug op slot. Huyen zuchtte zachtjes, floot op zijn vingers en keek naar het strand.
Nancy, die in haar vintage bikini op een handdoek lag om te proberen een kleurtje te creëren, keek op en duwde haar zonnebril omhoog haar haar in. Na een korte blikwisseling snapte ze hoe de vork in de steel zat. Ze greep Ster bij de arm en trok haar mee het strand over, richting het huis.
'Goh, Nancy. Ik weet niet of je het al eens gezien hebt, maar ik heb benen, weet je wel.' verzuchtte Ster, die het zand van haar paarse bikini klopte. Toen liepen de twee vrouwen de veranda op, naar de deur. Nancy bonsde luid op het hout.
'Julia, kom daar uit, nu!' riep ze. Het hout kraakte gevaarlijk.
'Ben je gek! Jongens, dit is echt veel te klein!' kreunde Julia klagend.
'Meisjes!' verbeterde Ster, tegelijkertijd met de opmerking 'Dat hoort zo!' van Nancy. Huyen stond met een enorme grijns op en reikte de sleutel van de deur aan aan Nancy. Die griste hem gretig uit zijn hand en opende de deur.
'Tadaaam! Nancy is magic. God, Julia. Jij hebt écht mooie benen.' Terwijl Julia nog over de schok en het compliment heen aan het komen was, sleurden de andere twee meisjes haar mee naar buiten.
'Jongens!' riep Nancy. Tom, Bill en Mitch waren in het water aan het idioot doen. Zo probeerden ze zichzelf te leren surfen. (Huyen had een surfbord meegenomen. Dat had hij van toen hij eens op vakantie was in Hawaii, en Bill had hem verplicht dat mee te nemen. 'Dan zijn Tom en Mitch een hele vakantie zoet!' had hij gezegd. En daarmee had hij Huyen overtuigd.) Toen Nancy hen echter riep, keken ze meteen op. Toms mond zakte open toen hij Julia zag.
'Dit is toch absoluut niet te klein, toch?' vroeg ze, en grijnsde breed.
'Hoe kleiner, hoe beter!' mompelde Tom, Bill en Mitch duwden hem onder water en stelden Julia gerust dat ze er echt goed uit zag. Toen durfde ze zelf ook naar beneden te kijken. Een bruine bikini met een witte print, touwtjes aan de zijkanten en witte met rode kraaltjes daaraan. De bikini zelf was prachtig, maar zij had noch het figuur noch de kleur om het stijlvol te kunnen dragen.
Tom kwam proestend weer boven en liep met een sip gezicht het zand op. Toen hij voor Julia stond, sloeg hij zijn armen om haar heen en drukte zijn hoofd tegen dat van haar. 'Zag je dat? Zij pesten mij!' zei hij met een pruillipje.
Julia glimlachte scheef, kuste hem op z'n mond en liep voorzichtig richting de zee. Toen hun lippen elkaar los lieten, sprong ze met hem in zijn armen het water in.
Onder water zag ze hoe zijn vlechtjes door het water heen golfden als slangen en er luchtbelletjes uit zijn mond glipten. Hij glimlachte echter en trok haar steviger tegen zich aan.
Ze kwamen samen weer boven, Tom hapte naar adem.
'Hoe kleiner hoe beter?' lachte Julia en kuste het topje van zijn neus. Hij bloosde betrapt en keek naar het deinende water, in plaats van in Julia's gezicht.
'Hé, ik ken je ondertussen, gekkie. Zo ben je altijd geweest, en dat zal voor altijd in je karakter blijven zitten. En ondanks dat hou ik van je, oké?' Ze legde haar hoofd op zijn schouder en klemde haar benen om zijn middel. Hij sloot genietend zijn ogen en hield haar stevig tegen zich aan.
Terwijl Tom en Julia in elkaars armen door het water drijfden, zaten Nancy en Ster plannen te maken. Huyen zat in z'n eentje te lezen in de veranda en ze vonden dat daar wat aan moest veranderen.
Nadat de laatste knopen waren doorgehakt, stonden ze op en liepen naar Huyen toe.
'Hey babe.' glimlachte Nancy en ging op zijn schoot zitten. Ze plukte het boek uit zijn handen en legde het op het tafeltje. Huyen grinnikte zachtjes en duwde haar weer van zijn schoot. Op dat moment grepen Ster en Nancy hem vast.
'Pfoeh, wat is hij zwaar!' gromde Ster, maar Nancy haalde haar schouders op en liep met hem in haar armen het zand over. Ster bleef op de veranda staan en keek toe. Huyen werd met kleren en al in het water gegooid.
'Wat een smiecht is Nancy.' fluisterde Mitch, die plots achter Ster stond. Ster draaide zich geschrokken om.
'Ik schrok.' zei Ster lachend. Mitch sloeg zijn arm om haar heen en liep met haar naar de handdoeken op het zand.
'Vind je het hier leuk?' vroeg hij glimlachend. Zijn ogen glinsterden en een rode kleur sluimerde onder zijn huidoppervlak. Hij was verbrand, alleen moest de donkerrode kleur nog doorkomen.
Ster knikte enthousiast. 'Ja, het is hier echt geweldig! Echt fijn van Huyen dat we allemaal mee mogen terwijl zij op onderzoek uit gaan!'
De zon zakte steeds verder weg aan de hemel. Bill was de eerste om uit het water te komen en zich te gaan douchen, niet veel later liepen ook Ster en Mitch naar binnen, en Julia en Tom kregen het ook behoorlijk koud in het water en verdwenen de warmte van het huisje in.
Nancy lag op het strand op de scheiding van zand en zeewater. De golven gleden tot aan haar middel over haar heen en golfden toen weer weg over haar benen. Huyen duwde haar benen open en ging op haar liggen. Zijn handen gleden onder haar rug, zijn lippen beroerden haar hals.
De zon wierp een warme spotlight van goud en rood licht op hen en over de zee, en ze deelden liefde uit tot de zon volledig onder ging.

The Boys are back!


Reacties:


4passions
4passions zei op 31 jan 2011 - 13:23:
omg..e had gelijk het is ZOO bijgelezen! je schrijft zooo geweldig en ik houuu van dit verhaal, hoe heb ik,het zo lang zonder volgehouden????? Nu snap ik weer wrm ik toen je BITe schreef zo aan mijn pc geklampd hing...Dat was ik even weer kwijt damn...LOVE it!


xNadezhda zei op 18 jan 2011 - 21:17:
'Zag je dat? Zij pesten mij!' zei hij met een pruillipje.
Watje! *blaast*

Nee echt, ik ben blij dat de jongens terug zijn. ;D Hoewel het wel een beetje sneu is voor Bill om tussen al die paartjes te zitten, terwijl hij niemand heeft.

Ik vond het wel een beetje vreemd dat ze daar zo doodleuk vakantie gaan zitten houden, nadat ze eerst zo hard tegen de bad guys gevochten hebben. Maar daar is waarschijnlijk een goede reden voor, dus ik wacht geduldig af. ;D

<3


dreamerangel
dreamerangel zei op 18 jan 2011 - 17:32:
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
ZE ZIJN TERUGGGGGGGGGGGGGG <3333333
wieh <3
verder <33


Monster23
Monster23 zei op 18 jan 2011 - 16:59:
Vanaf zin 6 begon ik te gillen, juichen en SCHREEEUWEEEEN :'D WOOOOEEEEEEEEEEEHOEEEEEEEEEE <3333333333,

Yeaaaaaaay! -mag Ster nog steeds niet-


realMe
realMe zei op 18 jan 2011 - 15:55:
die laatste zin is mooi!!

dit is echt een mooi hoofdstuk, ik vroeg me al af wanneer we weer iets van hun te horen zouden krijgen

ga maar weer snel verder