Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Echte liefde overwint alles. (JonasBrothers) » Chapter 2

Echte liefde overwint alles. (JonasBrothers)

18 jan 2011 - 17:31

889

0

227



Chapter 2

Ze hadden geweldige plaatsen vooraan. Ze konden zelfs het podium aanraken! Ze maakten een paar foto’s als herinnering aan de dag. Justin wilde elke keer heel graag met Samantha op de foto. Op de achtergrond hoorde je de melodie van Play My Music. Samantha en Manon begonnen even zachtjes mee te zingen op de maat.

Hand clapping
Hip shaking
Heartbreaking,
There's no faking.
What you feel when you're riding home
Yeah

Music's in my soul,
I can hear every day, every night
It's the one thing on my mind.
Music got control
And I'm never letting go
No no
I just wanna play my music


‘Hij vindt je echt leuk’ fluisterde Manon tegen Samantha toen Justin wat te drinken ging halen.
‘Ja, maar het probleem is: Ik vind hem NIET leuk. We zijn al vrienden sinds we in de luiers lagen en we hebben veel met elkaar gedeeld, maar ik zie hem gewoon niet als mijn vriendje’ zei Samantha en keek haar vriendin ernstig aan ‘Je snapt me toch wel?’
‘Ja, natuurlijk! Maar je kan niet altijd van Nick Jonas blijven dromen, je moet ook een keer naar de jongens uit de omgeving kijken. En Justin is hartstikke lief voor je en je verdient zo een jongen Sam!’
Samantha zuchtte en zag Justin terugkomen lopen met drie bekers cola. Ze pakte er een van hem aan en nam een slok. Ze bekeek Justin even snel van top tot teen. Aan de ene kant had Manon wel gelijk, Justin was wel lief en aantrekkelijk. En ze kende hem al superlang dus wist hij ook alles van haar en dat is ook wel prettig. Maar ze wilde het gewoon niet riskeren. Wat als het fout liep en de vriendschap verbroken werd? Dat zou ze echt vreselijk vinden. Maar ze kon ook niet eeuwig over Nick blijven dromen. Hij was dan wel schattig, grappig, lief, superhot en nog veel meer, maar hij zal nooit aandacht voor haar hebben. Er zijn teveel knappere meisjes die ook fan van hem zijn. Hij zal eerder een van hen kiezen dan haar. Doordat ze zo diep in gedachten was verzonken hoorde ze de intro muziek niet starten. Manon en Justin stootte haar aan en ze schrok.
‘Wat?’ vroeg ze.
‘Het begint’ antwoordde Manon schreeuwend boven de muziek uit.
Samantha draaide zich snel om en hoorde de harde muziek. Het was de melodie van het liedje ‘Live to party’. De Jonas Brothers kwamen op en ze richtte al haar aandacht op hun en vergat alles om haar heen. Ze begonnen te zingen en er verscheen een brede glimlach op haar gezicht.

Were gonna live to party
Gotta bust your move
Everyones in the groove.
Tell the dj to play my song
Are you ready to rock n' roll?


Ze gingen helemaal los op de gitaar en drums. En Joe trok zijn beroemde gezichten tijdens het zingen.
Hij sprong een keer van een verhoging op het podium en kwam gracieus neer. Iedereen schreeuwde en klapten voor hem en hij lachte.
Nick hield zich soms een beetje op de achtergrond maar rockte wel met zijn gitaar en speelde geweldig op de drums en de piano.
Kevin zong een beetje op de achtergrond, maar dat maakte hem niet minder belangrijk. Hij maakte zijn beroemde spin zonder te vallen en Samantha juichte hard.

And I know
we get a little crazy
and I know
we get a little loud
and I know
we're never gonna fake it
we are wild, we are free
we are more than you think
so call us freaks
but that's just the way we roll


Nick keek een paar keer haar kant op, maar ze zocht er verder niks achter.
Pas bij het liedje ‘When you look me in the eyes’ had ze echt door dat hij naar haar keek. Hij zong zo mooi en speelde geweldig piano dat ze niet eens doorhad dat ze naar hem zat te staren.

‘When you look me in the eyes
Tell me that you love me

Everything's alright
When you're right here by my side
When you look me I the eyes
I catch a glimpse of heaven
I find my paradise
When you look me in the eyes’


Bij de laatste regel keek Nick weer naar haar en knipoogde lichtjes. Ze werd helemaal rood en glimlachte verlegen naar hem. Justin had het gezien en keek jaloers van Nick naar Samantha.
‘Knipoogde hij nou naar jou?’ vroeg hij en boog zich naar haar toe.
‘Ik denk het. Omg dit is echt geweldig!’ riep ze en keek toen weer naar de broers.
De hele avond bleef ze op Nick letten en hij zo te zien op haar. Hij lachte nog een paar keer breed naar haar en ze zag een paar vrouwelijke fans om haar heen net als Justin jaloers van haar naar Nick kijken, maar daar besteedde ze geen aandacht aan. Hij liep ook een keer naar haar toe en raakte haar uitgestrekte hand als enige aan. Hij hielde hem voor ongeveer vijf seconden vast en kneep er even in. Ze werd weer helemaal rood en kreeg het warm. Ze wuifde zichzelf wind toe met haar handen.
‘Gaat het?!’ riep Manon vragend en keek haar bezorgd aan.
‘Ja, ik ben alleen een beetje moe’ antwoordde ze.
‘Hier, steun maar op mij’ zei Justin in haar oor en sloeg zijn arm om haar schouders. Ze sloeg een arm om zijn middel en leunde op hem. Justin keek met een tevreden lach naar Nick en Nick keek wantrouwig naar Justin.

Zet een reactie zodat ik weet wie ik moet melden voor een nieuwe chapter (:


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.