Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My life with Alec » My life with Alec (16)

My life with Alec

18 jan 2011 - 21:13

668

0

253



My life with Alec (16)

“Dank je wel, Taylor.”¯ “Het is niets. Maar als Alec jou pijn doet, dan beloof ik hem dat ik hem vermoord.”¯ Amy kwam ook naar buiten. “Wat is er hier allemaal aan de hand?”¯ “Je grote zus is verloofd.”¯ Zei Taylor. “Echt? Mag ik dan bruidsmeisje zijn?”¯ “Tuurlijk mag je dat zijn, Amy. Je wordt mijn eerste bruidmeisje,”¯ Zei ik, toen richtte ik me tot Taylor, “Ik wil dat je me weg geeft.”¯ “Dan zal ik dat ook doen.”¯ “Dank je wel, Taylor.”¯ “Dat is graag gedaan. Maar waar gaan jullie wonen als jullie getrouwd zijn?”¯ “Dat weten we nog zo niet.”¯ “Amanda gaat eerst studeren, dus stel ik voor om met jou mee te gaan en dan blijven we daar wonen tot ze is afgestuurd. En daarna zien we wel.”¯ “Goed, dan moeten we een trouw gaan organiseren. Hebben jullie al een datum?”¯ “Nee, nog niet echt.”¯ “Dan stel ik voor dat Alec nu even mee komt voor een datum af te spreken.”¯ We gingen met zijn allen naar binnen. “Zo wanneer willen jullie het doen?”¯ “We hadden gedacht in de zomer.”¯ “In de zomer, goed.”¯ “Liefst ’s avonds met de zonsondergang. Dat is super romantisch.”¯ “Oke, nu de datum.”¯ “Wat hadden jullie gedacht van 25 juli?”¯ “Klinkt goed voor mij. Wat vind jij ervan, Taylor.”¯ “Ja, is goed voor mij.”¯
“Taylor, mag Alec blijven slapen?”¯ “Hoe bedoel je?”¯ “Ja, gewoon blijven slapen.”¯ “Als jullie het gewoon op slapen houden ben ik blij.”¯ “Dank u, Taylor.”¯ Zei Alec. We gingen met zijn alle terug naar binnen. “Kom, geef je mantel maar hier.”¯ Alec gaf zijn mantel aan me. Amy kwam naar ons. “Wanneer word ik een tante?”¯ vroeg ze. “Liefje, ik weet niet of ik een kindje wil.”¯ Zei ik. Alec keek naar me. “Amy, kom we gaan slapen.”¯ Riep Taylor. Alec en ik gingen nog even in de zetel zitten. “Wil je echt geen kinderen?”¯ vroeg Alec ineens. “Jawel, maar als ik vampier word, kan ik geen kinderen meer krijgen.”¯ “Dan wil ik niet dat je vampier wordt.”¯ “Jawel, Alec, ik wil bij jou blijven voor altijd.”¯ “Lieveling, als je een vampier wordt, kun je geen kinderen krijgen en ik wil jou droom niet afpakken.”¯ “Alec, het is mijn droom niet. Mijn droom is bij jou zijn en niets anders.”¯ Alec drukte zijn lippen op de mijne. “Ik wil ook niets liever dan bij jou zijn.”¯ Zei hij. Daarna zoende hij mij opnieuw. Deze zoen werd heviger. “Komen jullie nog slapen?”¯ vroeg Taylor. “Ja, Taylor, we komen zo.”¯ Taylor ging terug naar zijn kamer. “Ik denk dat je moet gaan slapen.”¯ “Ik heb nog echt geen zin om te gaan slapen.”¯ “Je moet.”¯ Zei Alec. Hij stond recht en pakte mijn hand. Daarna pakte hij me op en droeg me naar mijn kamer. “Komaan, ga je omkleden, Amanda.”¯ Zei Alec. Ik knikte. Ik pakte mijn slaapkleedje uit mijn kast en ging het aan doen. Alec kwam ook de badkamer binnen. “Je ziet er geweldig uit.”¯ Zei Alec, die achter me stond. Ik was mijn haar aan het kammen. Alec kwam achter me staan. Hij sloeg zijn armen rond mijn middel. Hij legde zijn hoofd op mijn schouder. Ik bekeek ons in de spiegel. Hij was echt een perfecte verschijning. Hij sloot zijn ogen en zijn armen drukten mijn lichaam harder tegen het zijne. Alec begon me te zoenen in mijn nek. Ik genoot er echt van.
Hij draaide me om. Daarna drukte hij zijn lippen op die van mij. Het werd heviger. Hij tilde me op en nam me mee naar mijn slaapkamer. Hij legde me op bed maar onze lippen losten niet. De zoen werd nog heviger. Hij lag nu op me. We rolden om zodat ik boven hem lag. Alec zijn hemd was ondertussen uit. We draaiden terug om. Alec had mijn slaapkleedje uit gedaan. Daarna haakte hij zijn vinger achter mijn slipje en trok het uit. Alec zijn broek lag ook al op de grond. Daarna sloeg ik de lakens over ons heen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.