Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My life with Alec » My life with Alec (17)

My life with Alec

18 jan 2011 - 21:13

500

1

261



My life with Alec (17)

De volgende morgen.
Ik lag tussen de armen van Alec. Alec bleef naar me zien. “Goedemorgen.”¯ Zei Alec. Hij glimlachte naar me. “Oooh, goedemorgen. Wat is er gisterennacht allemaal gebeurt?”¯ “We hebben onze eerste keer beleefd.”¯ “Het was precies een droom.”¯ “Nee, liefje, en als je me niet gelooft. Kijk dan maar is onder de lakens. We liggen naakt onder de lakens.”¯ Hij gaf mee zoen op mijn voorhoofd. “Oei, en wat als Taylor ineens binnenkomt?”¯ “Geloof, hij komt niet binnen.”¯ “Ik zal me maar is gaan aankleden. Ik moet ontbijten. En trouwens moet jij niet jagen?”¯ “Dat heb ik al gedaan, toen jij sliep.”¯
“Ik denk dat ik me moet gaan omkleden.”¯ “Moet ik meegaan?”¯ “Laat me even nadenken?.... Ja, je moet zelfs.”¯ Alec sprong uit bed en ging met me mee naar de badkamer. We deden de deur open. Ik stak mijn hoofd buiten om te zien of er niemand was. “Liefje, er is niemand. Ga maar verder.”¯ Zei Alec lachend. “Oke, we lopen nu naar de badkamer.”¯ Zei ik. Ik liep terwijl Alec wandelde. Toen we de badkamer binnen waren, deed ik hem op slot. “Ik ga douche, ga je er mee onder?”¯ “Ja, is goed.”¯ We stonden met twee onder de douche. Ik draaide me om zodat ik Alec zijn borstkas zag. Ik legde mijn hoofd er op. Hij slaagde zijn armen rond mij heen. “Kijk eens wat naar boven, Amanda.”¯ Ik deed en kwam recht in zijn prachtige ogen terecht. Hij drukte zijn lippen op die van me. De zoen draaide zich langzaam om naar een tongzoen. De zoen leek wel eeuwen te duren. Ik maakte er een einde aan. Alec glimlachte naar me. Na mij gewassen en aangekleed te hebben, gingen we naar beneden. “Goedemorgen, Alec en Amanda.”¯ “Goedemorgen, Taylor.”¯ Zeiden we in koor. Ik ging aan tafel zitten. Alec kwam naast mij zitten. Ik schoof mijn stoel enorm dicht die van Alec. Daarna legde ik mijn hoofd op Alec zijn schouder. “Amanda, wat moet je eten?”¯ vroeg Taylor. “Zoals altijd.”¯ “Oke, Alec, jij iets?”¯ “Uhm nee, bedankt, ik heb geen honger.”¯ Zei hij beleefd. Taylor knikte.
Nadat ik mijn toast met een eitje op had, gingen ik en Alec tv zien. “Wat gaat Jane er van zeggen, dat we het hebben gedaan?”¯ “Ik denk dat ze niet zo blij zal zijn. Maar kom wat maakt mij dat nou uit? Jij bent mijn wereld en zij moet er zich bij neerleggen. Ook bij deze dingen. Dat kan nu eenmaal gebeuren tussen koppels.”¯ Ik lachte. “Het was zalig vannacht, Alec. Zoiets kan niet overtroffen worden. En dat voor mijn eerste keer.”¯ “Liefje, ik ben blij dat je er van genoten hebt.”¯ Zei Alec glimlachend. “Ik vond het fantastisch om zonder kleren tegen jou aan te liggen.”¯ “Dat vond ik ook.”¯ “Blijf je deze avond weer?”¯ “Liefje, ik blijf bij jou zolong jij dat wil.”¯ Ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Ik zuchtte. “Wat is er?”¯ “Niets. Ik ben zo gelukkig.”¯ Ik keek naar mijn verlovingsring.


Reacties:


SarahJonas
SarahJonas zei op 19 jan 2011 - 15:57:
Snel verder xxx