Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Death Loves you _Embry Call_ » two; how stupid:

Death Loves you _Embry Call_

19 jan 2011 - 13:47

551

1

256



two; how stupid:

Ik zag hoe Chretiènne de parking opwandelde en de auto startte. Als ik ook maar één schrammetje vond, dan zou ze ervan lusten. Hij was nieuw en superduur geweest. Maar ik kon me dat veroorloven na al mijn harde werk van de afgelopen jaren. Het was een beetje mijn trots. Die auto stond voor mijn werk en voor mijn ambitie. Ik had haar gestuurd om pooshoogte te gaan nemen bij Pain. Het zou nog even duren voor dat ze terug was, maar dat was ook mijn bedoeling. Nog eventjes alleen voordat ze dadelijk weer op mijn bek zou zitten. De hele tijd met haar hakken tikken en vervelend doen. Ik moest me echt inhouden om haar niet te martelen. Maar goed, nu plannen voor morgen. Devil had ervoor gezorgd dat ik bij de Cullens kon blijven slapen, met als smoesje dat ik het nichtje was van Laurent. Die goeie dooie vriend. Door wat hij was gedood was ons nog steeds een raadsel. Maar niet door mij alleszins. Ik had hem wel graag in mijn handen gehad. Ze hadden eerst getwijfeld gezien de voorgeschiedenis met Bella en Victoria en heel die zooi, maar ja wat had ik daar nou mee te maken, een onschuldig mensenkind zou dat toch nooit doen. Uhum. Maar goed alles was dus geregeld en morgen kon ik bij ze intrekken. Mijn hotelkamer bleef hij wel nog altijd huren voor het geval er iets mis mocht gaan, dat zou dus echt niet gebeuren. Ik was een expert op dit gebied en dat wist hij. Er werden geen risico's genomen in dit vak. Ik moest alleen nog van Chretiènne afkomen. Zonder dat Devil erachter kwam natuurlijk. Het regende en de ruit werd wazig. Ik besloot om een douche te nemen omdat ik anders toch niets te doen had. Ik had me helemaal voorbereid. Ik liet het water stromen tot het warm genoeg was en ging erdan onder staan. Ik liet het water op mijn huid vallen en veegde daarmee alles weg wat vies was, dus ook mijn gedachten stroomden weg met het water. Ik liet m'n hoofd helemaal leeg worden en sloot mijn ogen om nog meer te kunnen genieten. De radio stond zachtjes op de achtergrond maar ik hoorde het toch nog goed om me te kunnen verslikken.
'Drie mensen zijn dood gevonden in Engeland. Een meisje wordt verdacht en aangehouden.
Het motief is nog onbekend, de politie is nog vollop bezig met het onderzoeken van de lichamen en de crime scène.' Engeland. Chretiènne moest de zee over om naar China te gaan. Was ze dan even gestopt in Engeland? Ik hoorde mijn gsm en stapte uit de douche met alleen maar een handdoek om me pakte ik 'm op.
'Hallo met Death.'
Ik hoorde de zware stem van Devil. 'Death de plannen zijn gewijzigd, Chretiènne is opgepakt door de Britse politie en jij zult niet morgen maar pas volgende week bij de Cullens intrekken. Eerst zul je naar de Britse politie moeten gaan om te getuigen tegen Chretiènne, je mag zeggen wat je wilt, maar je weet het niemand weet van mijn bestaan af.'
Hij legde af en ik kon wel dansen van vreugde. Maar hoe kon ze nou zo stom zijn. Mijn moorden werden nooit opgemerkt door de politie. Maar zij was ook nog maar een stagaire natuurlijk.


Reacties:


justAgirl
justAgirl zei op 19 jan 2011 - 14:05:
wat een muts
leuk verhaal ik ga het zeker lezen
snel verder en mag ik een melding?