Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » Me, Lacey and BTR » Part 3.

Me, Lacey and BTR

19 jan 2011 - 14:45

417

0

201



Part 3.

“Een zus dat wil ik soms ook wel.”¯ “Geloof me. Een zus dat is twee keer zo erg als een broer en zeker als ze haar week heeft.”¯ Lacey lag nu in een deuk van het lachen. “Je bent best wel grappig.”¯ “Dank u.”¯ “Vanwaar ben je?”¯ “Tennessee.”¯ “Je bent dus een countrygirl.”¯ “Jep, ik ben een countrygirl.”¯ Er kwamen vier jongens binnen. “Logan, wat moet je?”¯ vroeg ze aan een jongen. “Ik kom zeggen dat we naar boven gaan.”¯ “Oke, ik kom er ook meteen aan.”¯ Zei ze. “Wie is dat meisje?”¯ vroeg een andere jongen. “Dit is Lisa. Afkomstig uit Tennessee.”¯ Zei ze tegen de jongens en daarna richtte ze zich tot mij. “Lisa, dit is nou Logan, James, Carlos en Kendall.”¯ “Hallo, iedereen.”¯ Zei ik en wuifde naar de jongens. “Hallo, Lisa.”¯ Zeiden ze terug. De jongen die Carlos noemde, kwam ineens naast mij zitten. “Je bent erg mooi.”¯ Zei hij. “Dank u.”¯ “Carlos, maak dat je hier bent.”¯ Zei Kendall. Daarna gingen de jongens weg. “Zo nu ken je ze ook al.”¯ “Ja, nu ken ik jouw broer en zijn vriendjes.”¯ Ik keek Logan achterna. Hij leek me best tof en aardig. Hij zag er ook leuk uit.
“Meid, ik moet er vandoor.”¯ Zei Lacey. Ik knikte. Niet veel later ging ik ook mee met mijn tante. “Kom dan kan je mijn appartement is zien. Geloof me, het is prachtig.”¯ Zei mijn tante. Ik glimlachte.
Lacey pov
Ik klopte op de deur. James liet me binnen. “Hallo, ben je hier eindelijk?”¯ vroeg hij lachend. “James, hou je mond.”¯ Zei ik. Daarna ging ik naast Logan in de zetel zitten. “Dag lieve broer.”¯ Zei ik glimlachend. “Wat heb jij ineens?”¯ “Niets, ik vroeg me gewoon af, wat je van Lisa vond. Je kon haar ogen niet van haar afhouden.”¯ “Ze ziet er best tof uit.”¯ “Je vindt haar knap en snoezig, hé.”¯ Zei ze lachend en gaf hem een klein duwtje. “Dat heb ik nu ook weer niet gezegd.”¯ “Je zei het met die intonatie. Ik ken die intonatie in je stem.”¯ Logan bekeek haar raar. “Logan, geef gewoon toe.”¯ “Oke, ze is knap.”¯ Zei hij. “Hee, weet iemand waar Carlos naar toe is?”¯ vroeg Kendall. “Hij was hier juist nog. Ik weet niet waar hij naar toe is.”¯ Zei Lacey. James kwam terug uit de keuken. “Hij is naar Lisa. Hij wou haar speciaal een rondleiding geven.”¯ Zei hij. Daarna plofte James in de zetel. “Carlos is weer eens op versiertoer.”¯ Zei Lacey lachend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.