Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » Me, Lacey and BTR » Part 4.

Me, Lacey and BTR

19 jan 2011 - 14:46

762

0

197



Part 4.

Lisa pov
Er werd geklopt op de deur. “Lisa, ga jij is even open doen.”¯ Riep mijn tante. “Oke is goed.”¯ Ik deed de deur open en zag Carlos staan. “Hello, beautiful girl.”¯ “Hallo, Carlos.”¯ “Moet ik jou rondleiden? Je hebt namelijk nog geen rondleiding gekregen.”¯ “Ja, is goed.”¯ Zei ik.
Lacey pov
Ik hoorde James tegen Logan praten. “Logan, hoe moet ik godsnaam uit leggen aan Lacey dat ik haar leuk vind?”¯ vroeg hij. “Zeg het haar gewoon. Ze bijt heus niet. Toch niet naar jou.”¯ Zei Logan. “James vindt me leuk.”¯ Dacht ik. Ik wou het bijna te gillen van geluk maar ik hield me in. Ik ging verder en deed een raar dansje. Kendall kwam me tegen. “Wat heb jij ineens?”¯ vroeg hij lachend. “Niets, ik ben gewoon zo gelukkig.”¯ Ik ging verder. Kendall keek me nog altijd lachend aan. Hij schudde een beetje met zijn hoofd.
Lisa pov
Carlos had me de hele blok laten zien. Nu stonden we aan het zwembad. Ik was een beetje moe van de trappen. “Zo nu ken je alle plekjes van de blok. Kan soms goed zijn als je, je moet verstoppen.”¯ “Goed om te weten.”¯ Ik ging even liggen op een ligzetel. “Lisa, ik vind je best leuk.”¯ Zei Carlos ineens. “Dank je, Carlos. Ik vind je ook best een toffe vriend.”¯ “Vind je eigenlijk iemand leuk op dit moment?”¯ “Dan moet ik ja zeggen. Ik ken hem nog niet zo goed maar ik denk wel dat ik heb echt tof vind. Het is namelijk Logan. De broer van Lacey.”¯ Carlos knikte. “Carlos, laten we afspreken dat je vanaf nu iemand van mijn beste vrienden wordt.”¯ “Dat klinkt goed.”¯ Ik lachte. “Lisa, kom je straks naar het feestje? Ik en James organiseren namelijk dat.”¯ “Ja, is goed. Ik heb zin in een cool feestje.”¯
“Een feestbeest?”¯ “Ja, altijd klaar voor een feestje.”¯ Zei ik lachend. “Feestjes zijn de max.”¯ “Inderdaad.”¯ Lachte ik. Lacey kwam op ons afgestormd. “Ik ben zo blij.”¯ Zei ze tegen mij. Ze zag er hyper uit. “Vertel het is.”¯ Zei ik lachend. Ze keek naar Carlos en deed met een handgebaar dat hij moest weggaan. “Ik heb te horen gekregen dat James me leuk vindt.”¯ “Dat is goed nieuws.”¯ Ze sprong in de lucht en gilde zowat alles bij elkaar. Maar daarna plofte ze zich naast me. “Ik weet alleen niet goed hoe ik het moet aanpakken.”¯ “Vertel het hem gewoon.”¯ “Dat kan ik inderdaad doen. Maar hoe?”¯ “Misschien zoiets van: He, James, ik vind je leuk. En daarmee bedoel ik leuk leuk.”¯ “Wanneer kan ik het hem vertellen?”¯ “Vanavond, tijdens het feest. Je pakt hem gewoon even apart.”¯ “Moet ik jou helpen met Logan?”¯ vroeg ze lachend en knipogend. Ik schrok een beetje. “Ja, meid, ik weet wel hoe je hem achterna keek. En ik heb gehoord dat je tegen Carlos zei dat je hem wel leuk vond.”¯ “Ja, ik vind het wel leuk maar ik ken hem niet zo goed.”¯ “Dan ga ik jou helpen met Logan.”¯ “Oke, is goed.”¯ Glimlachte ik. Ze glimlachte terug. Daarna sprong ze weer recht. “Kom we moeten ons nog klaar maken.”¯ Zei ze en trok me mee. Het was 7uur in de avond. Lacey en ik hadden afgesproken om in de lobby op mekaar te wachten. Ik stapte de lift in en ging naar beneden. Ik zag Lacey staan en ging er op af. “Klaar om te gaan?”¯ vroeg ze. “Ja, klaar om het tegen James te zeggen?”¯ vroeg ik. Ze knikte met een brede lach. We gingen naar het zwembad waar het feest al volop zijn eigen gangetje leek te leiden. Het liedje van Kesha - We R Who We R stond op. “Dit is echt een vet nummer.”¯ Zei ik. Logan stond bij het drinken. “Je mag sebiet gaan dansen maar eerst Logan.”¯ Zei Lacey. Ze trok me van de dansvloer af. Lacey duwde me in de richting van Logan. Hij draaide zich juist om. Ik keek om naar Lacey, die zich blijkbaar in een deuk aan het lachen was. “Hallo, Logan.”¯ Zei ik nogal blozend. “Hallo, Lisa. Moet jij ook iets hebben om te drinken?”¯ Ik knikte. Logan draaide zich terug naar het drinken, terwijl ik naar Lacey keek. Ze stak haar duim omhoog. Logan gaf me het bekertje. “Leuk feestje, h锯 zei ik. “Inderdaad. Zin om te dansen?”¯ Ik knikte. Het liedje van Alexandra Burke- All night long was nu aan het spelen. Logan pakte mijn hand en we gingen naar de dansvloer. Lacey stond zowat te lachen met ons. We gingen dansen. Ik maakte enorm veel lol met Logan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.