Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » Me, Lacey and BTR » Part 7.

Me, Lacey and BTR

19 jan 2011 - 14:47

509

0

225



Part 7.

Lacey pov
Ik zat rustig in de zetel en zag er beslapen uit. Mijn haar lekker in de warm en met mijn pyjama aan. James kwam binnen. Ik schrok. “James, jij kan iemand doen verschieten.”¯ Zei ik, terwijl ik mijn hart vast hield. James lachte. “Goed geslapen, mijn engeltje?”¯ “Bwha ja. Het was laat geworden gisteren nacht.”¯ Hij gaf me een zoen op mijn haar.
Lisa pov
Ik ging naar het zwembad. Ik had mijn zonnebril op mijn haar gezet, mijn handdoek onder mijn arm en mijn teenslippers aan mijn voeten. Zo ging ik naar de lift. Onderweg kwam ik Lacey tegen. “Onderweg naar het zwembad?”¯ vroeg ze lachend. “Jep, ik ga is een ligzetel bemachtigen.”¯ “Ik ga met je mee. Ik heb toch niets anders te doen. Maar ik moet nog wel eerst mijn spullen gaan halen. Ga je even mee?”¯ Ik knikte. Even later lagen we aan het zwembad. “Ik heb gehoord van Logan dat je deze morgen een glas water over je hebt gekregen.”¯ Zei Lacey lachend. “Ja, mijn tante heeft me zo wakker gemaakt. Maar nu heeft Logan me zo gezien.”¯ “Is niets. Hij zei dat het schattig was.”¯ Zei Lacey lachend. “Ja, dat zei hij ook tegen mij.”¯ Zei ik. Logan en James kwamen er ook aan. “Zo, hier ben jij.”¯ Zei James. “Ja, hier ben ik.”¯ Zei Lacey. “Dag, Lisa.”¯ Zei Logan. Ik ging wat rechter zitten zodat er nog iemand kon gaan zitten. Ik deed teken naar Logan dat hij er bij mocht komen zitten. “Dank je.”¯ Zei hij. “Dat is graag gedaan.”¯ Glimlachte ik.
James en Logan waren een discussie aan het voeren met Lacey. Ik bleef naar Logan staren. Hij was zo mooi. Dat vond ik toch. Hij had mooie bruine haren. Jongens met bruin haar, daar smolt ik voor. Hij keek naar mij en gaf mij een glimlach. Ik glimlachte terug. Zijn glimlach was ook mooi. Als hij glimlachte, waren er twee kuiltjes in zijn wangen. Daar smolt ik ook voor. “Aarde aan Lisa.”¯ Lachte Lacey. “Uh? Wat is er?”¯ “Niets, je was in dromenland.”¯ Lachte ze. “Aah oei. Sorry.”¯ Zei ik en begon wat rood te zien. “Nu snap ik waarom Kendall jouw tomaatje noemt.”¯ Zei James. “Aah ja?”¯ “Ja, je wordt zo rood zien.”¯ Zei hij lachend. “Ik vind het best schattig als meisjes rood worden zien.”¯ Zei Logan. Lacey gaf me een knipoog toen hij dat zei. “Wie moet er iets om te drinken hebben?”¯ vroeg Lacey. Ik, Logan en James staken een hand op. “Oke, goed, James mee komen.”¯ Zei Lacey. Lacey trok James mee. “Waarom moet ik meegaan?”¯ vroeg hij. “Dan laten we Lisa en Logan even alleen.”¯ Zei ze. “Waarom?”¯ “Lisa heeft een oogje op Logan. En zeg het niet verder.”¯ “Mijn lippen zijn gesloten.”¯ Zei hij. Ze liepen hand in hand naar het drankautomaat. “Ze zijn een schattig koppeltje.”¯ Zei ik voor de stilte te verbreken. “Inderdaad ja.”¯ Hij glimlachte naar me. Niet veel later waren Lacey en James terug. “Hier, vangen.”¯ Zei James. Hij wierp een blikje naar mij. Ik ving het perfect.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.