Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » Me, Lacey and BTR » Part 8.

Me, Lacey and BTR

19 jan 2011 - 14:47

433

0

214



Part 8.

Mijn gsm ging af. De uren vlogen voorbij. Het was blijkbaar al 6 uur geworden. Ik pakte op. “Hallo met Lisa.”¯ “Lisa, meisje, kom je eten? Het is klaar.”¯ “Ja, ik kom er zo aan. Ik ben boven binnen een paar minuten.”¯ “Is goed.”¯ Ik legde af. “Lieve mensjes, ik moet er vandoor. Ik moet gaan eten.”¯ “Tot nog eens, Lisa.”¯ Zeiden James en Logan. Ik gaf hun nog allebei een zoen op de wang en vertrok. “Lisa, wacht eens even. Ik moet ja nog iets zeggen.”¯ “Wat moet je zeggen, Lacey?”¯ “Kom deze avond naar het zwembad. Als de zon onder is dus pakt rond een uur of 9.”¯ “Is goed, ik zal er zijn. Maar waarom eigenlijk?”¯ “Is nog een verrassing.”¯ Zei ze knipogend. “Is het een leuke verrassing?”¯ “Ja, een enorm leuke verrassing.”¯ Lachte ze. “Je maakt me wel benieuwd. Tip.”¯ “Nee, want dan weet je het maar ik ga eens terug naar mijn broer een James.”¯ “Oke, tot straks.”¯ “Ja, tot straks. En oohja voor ik het vergeet. Trek iets moois aan.”¯ “Zal ik zeker doen.”¯ Ik ging naar de lift. Carlos stond naast me. “Heey, beste vriendin van me.”¯ Zei hij lachend. “Hallo, beste vriend.”¯ Ik gaf hem een duw. Hij viel bijna om. “Oei, sorry.”¯ Proeste ik uit. Carlos lachte ook. “Hee, ik hoop dat iets wordt tussen jou en Logan.”¯ Zei hij. “Bedankt, Carlie.”¯ Zei ik. De lift ging open. “Tot de volgende.”¯ Zei Carlos. “Ja, tot de volgende.”¯ Ik wuifde nog naar Carlos.
Het was bijna negen uur. Mijn tante kon me niet stil houden. “Lis, hou je is in. Ik word gek van je.”¯ “Maar, ik kan niet blijven stil zitten. Lacey heeft me zo benieuwd gemaakt, tante Rosie.”¯ “Ga zitten.”¯ Ik ging even op een stoel zitten maar dat was ook niet voor lang. “Mag ik gaan?”¯ vroeg ik. “Maak dat je weg bent, dat ik niet zot word van jou.”¯ Ik liep de deur uit.
Logan pov
“Lacey, waarom moet ik nu ookal weer naar het zwembad?”¯ “Ik heb een verrassing voor jou.”¯ “En wat is die verrassing?”¯ “Dat zeg ik nog niet.”¯ Lacey duwde op het knopje van de lift. “Komaan, Lace.”¯ “Nee, Logan. Het is een verrassing.”¯ We stapten de lift in. Toen we aan het zwembad kwamen, lag er een grote handdoek met een picknickmand op. Er lagen rozenblaadjes op de handdoek. “Wat is hier de bedoeling van?”¯ “Dat zul je zo meteen weten.”¯ Zei Lacey glimlachend. Even later zag ik dat Lisa er aan kwam. Ze zag er prachtig uit. Haar haar was mooi opgestoken en het viel perfect.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.