Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » Me, Lacey and BTR » Part 10.

Me, Lacey and BTR

19 jan 2011 - 14:48

354

0

202



Part 10.

Lacey pov
“Ja, mensen, we hebben er een nieuw koppel bij.”¯ Zei ik opgewekt. De jongens wrongen om bij het raam te komen. “Ze zijn best schattig samen.”¯ Zeiden ze in koor. “Weer iemand verliefd. Ik ben zo blij voor Lisa.”¯ Zei ik.
Lisa pov
“Het wordt al laat. Ik denk dat ik terug naar mijn tante moet.”¯ Zei ik. Logan knikte. “Het is inderdaad al laat. Kom, dan breng ik je eerst naar je appartement.”¯ We stonden recht. We gingen hand in hand het gebouw binnen. Niet veel later kwamen aan mijn appartement aan. “Logan, bedankt voor de leuke avond.”¯ Zei ik glimlachend. “Jij bedankt voor het leuke gezelschap.”¯ Zei hij. Hij gaf me nog een zoen. “Ik wens je nog een goede nacht rust, prinses.”¯ Zei hij knipogend. “Slaap goed.”¯ Zei ik. Daarna ging hij weg. Ik ging verder naar binnen. “Hij is toch zo’n schatje.”¯ Dacht ik. Ik ging me om kleden voor de gaan slapen.
De volgende ochtend.
“Lisa, uit je bed.”¯ Zei mijn tante. “Oke, ik kom er uit.”¯ Zei ik. Ze ging weg. Ik sloeg de dekens van me af en rekte me uit. Daarna ging ik me eerst douchen en aankleden. Als ik dat had gedaan, ging ik eten. Mijn tante had haar best gedaan om een heel ontbijt op tafel te toveren. “Wat krijgen we nu?”¯ vroeg ik lachend. “Ik mag mijn lievelingsnichtje toch verwennen.”¯ Zei ze lachend. “En met zo veel eten ben jij mijn lievelingstante.”¯ “Anders niet?”¯ Ze keek met een beangstigend gezicht. “Jawel, je bent de beste, tante Rosie.”¯ “Ja, dat wist ik al.”¯ We lachten. Na het eten ging ik naar buiten, naar het zwembad. Toen ik daar aan kwam zag ik Lacey en de jongens zitten. “Hallo, allemaal.”¯ Zei ik. “Ha, die Lisa.”¯ Zei Kendall. Ik ging naast Logan zitten. “Goedemorgen, liefje.”¯ “Goed geslapen?”¯ “Kon niet beter.”¯ Glimlachte hij. “En, Lisa, kan Logan goed kussen?”¯ vroeg Carlos. “Beter dan jij ooit kunt denken.”¯ Zei ik knipogend. “Volgens kust Logan echt slecht.”¯ “Carlos, alsjeblief, als je het wil weten, waarom probeer jij het dan niet uit?”¯ vroeg Kendall. Iedereen schoot in de lach, behalve Carlos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.