Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Please love me, Tom Kaulitz! » 002

Please love me, Tom Kaulitz!

19 jan 2011 - 16:45

589

0

320



002

Speciaal voor Naomilove, omdat zij een reactie achter heeft gelaten!

Sheryline pov.
'Mam, pap, ben thuis!' De eerste persoon die je ziet is je moeder. 'Ben jij dat Sheryline?' 'Wie had het anders moeten zijn, mam?' Schat, kom eens kijken wat Sheryline weer eens heeft gedaan!' Meteen komt je vader naar beneden gestormd. 'What the hell...' 'Ja pap, ik ben weer bij de chirurg geweest.' 'Heb ik je niet gezegt het niet meer te doen?' Zei je vader. 'Het is toch mijn leven.' 'Niks jouw leven, als wij er niet waren was jij er ook niet.' Begint je vader nu te schreeuwen.' 'Ja je bent mijn vader en je hebt me op de wereld gebracht, maar dat betekend niet dat ik jouw eigendom ben! Je hebt me al geholpen op de wereld te komen dus de rest kan ik zelf wel.' Schreeuwde je boos terug. 'Zo praat je niet tegen je vader jongedame, hij geeft je alles wat je wilt en toch vertoon je zulk onrespectvol gedrag. Als ik wist dat je zo was had ik mijn benen tegen elkaar gehouden.' Je was zo verbaasd dat je een tijdje niks kon zeggen. 'Nou, als jij er zo over denkt, fuck you. Je bent de ergste moeder die een kind zich maar kan wensen. Welke moeder zegt nou dat ze haar benen liever tegen elkaar had gehouden!.' Je stampte boos de trap op. Toen je eenmaal in je kamer was sloeg je de deur met een knal dicht.

Tom pov.
Ik verveel me. Wat is er hier eigenlijk te doen? Je besluit naar Bill's kamer te gaan om te zien wat hij doet. De deur stond op een kier. Waarom staat de deur nou weer op een kier? Je doet de deur verder open en kijkt in de deel waar je moet slapen. 'WTF' schreeuwde je. Bill en Georg keken geschrokken op. 'wtf zag ik net?' 'Het is niet wat je denkt, Tom' 'Dan wat was het dan?' Stilte. 'Tom..' Begon Bill. 'Hou toch je kop, vieze homo. De volgende keer wanneer je je lul in iemand's kont steekt, doe de deur op slot.' 'Zo praat je niet tegen je broertje, Tom.' 'Zou jij het leuk vinden als jij je broertje sex ziet hebben met een andere jongen? Die je heel erg goed kent? Met wie je in de band zit? Ik dacht het niet.' Ik liep boos weg. Ik haat homo's. Ik haat homo's zo erg.

Sheryline pov.
Je hebt helemaal niks te doen. Er is helemaal niks op tv en je hebt ook geen zin om op de pc te gaan. Je besluit de nieuwe Girlz! te pakken. Je ziet dat je 3 concertkaarten kan winnen voor een concert van Tokio Hotel. 'O mijn God!' Schreeuw je. Jammer dat ik enigst kind ben, nu kan ik het met niemand delen. Je besluit toch maar je pc te starten om het goede nieuws aan je vriendinnen te vertellen. Je zet je twee bf's in gesprek en begint te praten.

Sheryline zegt:
Meisjes, wij zijn toch Tokio Hotel fans?

Chayenne zegt:
Dat je dat nog durft te vragen! Tuurlijk.

Gwen zegt:
Tuurlijk.

Sheryline zegt:
Jullie moeten me helpen. Ik heb net in de Girlz! gelezen en ik kan 3 concertkaarten winnen!

Gwen zegt:
Geniaal! Wat moet je eigenlijk ervoor doen?

Sheryline zegt:
Een mail sturen waarom jij het verdient om Tokio Hotel concerkaarten te winnen.

Chayenne zegt:
Ik heb een verassing!

Sheryline zegt:
Vertel.

Chayenne zegt:
Ik heb al de drie concertkaarten gewonnen!

Gwen zegt:
En dat zeg je nu pas, domkop, idioot!

Chayenne zegt:
Ik wou het als verassing zeggen. Maar Sheryline heeft het al in de Girlz! gelezen. En we gaan ook backstage.

Gwen zegt:
Ik ga flauwvallen.

Sheryline zegt:
Chayenne, Gwen, naar mijn huis komen. nu!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.