Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My dead heart is not as dead as they think. [+the Cullens] » Chapter 7

My dead heart is not as dead as they think. [+the Cullens]

19 jan 2011 - 20:40

342

0

226



Chapter 7

Ik zit op mijn kamer. Het is 2 uur ’s nachts. Ik loop naar mijn eigen badkamer. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Ik voel de warme stralen over mijn koude lichaam stromen. De party was leuk geweest. Ik nog met een paar jongens gedanst -natuurlijk niet met Darren- en veel gekletst met vriendinnen. Nadat Laura met Jim had gedanst was ze nog naar mij toegekomen.
‘Hij is wel aardig, maar meer niet,’ had ze gezegd.
Daarna zei ik: ‘Weet je nog wat je had gezegd voordat we naar Jasper en Darren gingen? “Nu moeten we echt iets doen.”ť Je hebt helemaal niks gezegd.’
‘Ja weet ik,’ zei ze triest, ‘Maar ik durfde gewoon niks te zeggen. Ik ben echt erg. Maar die Cullens...’
We hadden nog even over de Cullens gepraat. Ik ben wel erg benieuwd naar ze. Er komt bijna nooit een nieuw gezin in Cammermond wonen. Gebeurt er eindelijk ook eens iets hier. De laatste keer dat hier iemand kwam wonen was een nieuwe leraar die op Cristiano Ronaldo lijkt.
Ik zucht en zet de douche af. Ik doe snel iets makkelijks aan, de hele nacht ga ik toch niet veel doen. Ik loop naar beneden en zet de tv aan. Maar er is niet veel boeiends. Ik heb de vorige nacht nog gejaagd, dus ga ik maar een wandeling maken. Ik loop de bekende route door het bos tot ik na een half uur bij een groot huis kom. Dat huis staat al ik weet niet hoe lang leeg. Verbaasd kijk ik naar het huis, want normaal zat het huis helemaal onder de klimop takken en andere omhoog groeiende planten. Maar nu zijn al die planten weg, en zijn de muren plant vrij. Ik bedenk me dat hier wel eens de Cullens kunnen gaan wonen. Het is maar een halfuurtje op mensen tempo van mijn huis vandaan, dus ik zou er in twee minuten kunnen heen rennen. Gezellig. Ik besluit om door te lopen en ik dwaal de hele nacht door Cammermond, genietend van de stilte.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.