Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots » 008. Poems 002.

One Shots

18 maart 2011 - 16:57

112

3

289



008. Poems 002.

Toch maar weet wat gedichtjes, Ik weet dus absoluut niet of ik d'r wat van bak, Dus meld alsjeblí­éft als er iets niet klopt of als je vind dat het helemaal nergens op slaat, of dat het Engels om te huilen is (: <3

You
You're just you, and you'll always be,
I'm just me, and I'll always be,
Us isn't us, and we'll never be.

Memories
Memories are beautiful,
They can show you how great life was, and still is,
But memories also can cut you like a thousand knifes,
Just know that you have to keep on remembering, even the bad things,
Just to make life better.

Impossible
My eyes follow him as he pass by,
My heart skips a beat,
I love him, with every single piece of my heart,
But there's still a part in me that hates him,
A part that's screaming I have to get over him,
And I know I have to,
But trying to get over someone you love, feels like an impossible mission


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 23 jan 2011 - 13:24:
Voordat ik mijn zeursessie begin moet je weten dat ik je gedichtjes heel, héél mooi vind. Dat je niet gaat denken van: Omg, ze kan alleen maar zeuren. Ik geef je gewoon, hele lieve opbouwende kritiek omdat je erom vroeg

I love him, with every single piece of my heart,
But there's a part in me that hates him,


Ergens zegt me dat er iets niet klopt hiero...

But memories also can cut like a thousand knifes


Can cut what? Misschien is het verstandiger als je er: But memories also can cut you like a thousand knifes, dan is het duidelijker waar het over gaat. En ook hier is het keep on remembering. En dan ben ik klaar. Ik kan niets meer vinden


Haha, nee, serieus. Gemiddeld voor ieder gedicht één klein foutje is heel goed
Hier moet je zeker mee doorgaan, ik vind het heel knap. En misschien, als je het kunt, af en toe een rijmende. Daar leer je ook heel veel van

Bij de volgende zou ik wel graag een melding willen



Hermelien
Hermelien zei op 22 jan 2011 - 12:51:
Dit is te mooi voor woorden,
Het is gewoon prachtig !
xxxx


JeRiNo
JeRiNo zei op 22 jan 2011 - 11:35:
... Serieus.
Ik ga stoppen met gedichtjes.
Die van jou zijn veel beter, ik zit nu half te huilen

xxxx