Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Believe in yourself. » Hoofdstuk 1- It hurts!

Believe in yourself.

22 jan 2011 - 20:09

423

2

208



Hoofdstuk 1- It hurts!

Mijn allereerste fanfiction verhaal! Hope you'll enjoy <3.

Hoofdstuk 1- It hurts!

Mijn lichaam voelde aan alsof het in brand stond. De helse pijn in mijn buik en rug wou maar niet weggaan, zelfs niet met twee aspirines.
‘Gaat het wel, Elizabeth? We kunnen wel naar de caravan gaan als je wilt?’ Mijn vriend, Jayden, glimlachte bezorgd naar me maar ondanks de pijn wou ik zijn avond met zijn vrienden niet verpesten dus schudde ik mijn hoofd.
‘Nee, het gaat wel.’
‘Jay! Jou beurt!’ Kevin, de blonde jongen liep lachend op Jayden af en gaf hem de dartpijltjes. Jayden kuste me vlug op mijn mond en liep toen naar het dartbord, even weg van mij en mijn pijn.
Wesley, de barkeeper van de camping waar we verbleven, kwam bezorgd naar me toe en legde zijn hand op mijn schouder.
‘Elizabeth, je ziet lijkbleek. Gaat het wel goed met je?’ Ik glimlachte en knikte. ‘Het gaat prima, dankjewel.’ Hij geloofde niets van mijn woorden, het was van zijn gezicht af te lezen, toch liet hij me daarna met rust.
Ik had niet gezien wat Jayden gooide, maar aan zijn grijns te zien was het niet slecht.
‘Gewonnen!’ Hij kuste me, dit keer langer, op mijn mond, niet denkend aan de pijn waar ik last van had.
‘Ga je even mee naar buiten? Daar is de rest.’ Ik knikte. Met de rest bedoelde hij de halve camping met wie hij bevriend was. Het was gezellig, dat wel, maar ik stond er niet op te wachten.
Ik stond op, negeerde de pijn, en liep zachtjes achter Jayden en Kevin aan naar buiten.
‘.. zegt helemaal niks. Volgens mij stelt ze zich aan. Het is maar ongesteldheid.’ Ik wist meteen dat ze het over mij hadden, ik had gezegd dat ik ongesteld was. Leugentje om bestwil.
‘Hou je mond!’ Snauwde Jayden nog voor ik iets tegen Ashley kon zeggen. ‘Ze stelt zich absoluut niet aan.’ Sprong Kevin hem bij.
Ik glimlachte zwakjes. ‘Elizabeth?’ Ik keek op naar Emma die voor me kwam staan. ‘Ik heb daar wel iets tegen, voor als je straks gaat slapen. Dat helpt.’ Ik knikte alleen maar.
‘Ik ga naar de caravan,’ meldde ik Jayden. Hij zei de andere gedag en liep met mij en Emma naar haar caravan waar zij met haar ouders en vriend verbleven. Ze gaf me twee van haar pillen, het hield tegen de pijn van ongesteldheid, vertelde ze me.
Eenmaal bij de caravan van Jayden nam ik de eerste pil in en zorgde ik ervoor dat ik niet veel later in bed lag met Jayden naast me.


Reacties:


wordslover
wordslover zei op 23 jan 2011 - 13:41:
Leuk!

<3


Faramir
Faramir zei op 22 jan 2011 - 19:58:
Mooi Hoofdstuk,
Vooral de naam Kevin is erg mooi, want das namelijk mijn eigen naam
(okey dat was ff mijn eigen dunk momentje)

alleen miss kun je dit ver vangen: "dus knikte ik nee." door "dus schudde ik mijn hoofd".

En wordt er niet een beetje snel gekust?

Ja, het kan zijn dat dat in een twilight fanfic hoort, want ik heb daar totaal geen verstand van.

Ik heb het ff nagekeken en telde exact 99 woorden tussen de woorden kuste, maar ja tis niet egt een kritisch punt of zo, maar ik vind het zelf een beetje snel.
Maar wat weet ik