Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Please love me, Tom Kaulitz! » 005.

Please love me, Tom Kaulitz!

22 jan 2011 - 21:37

574

0

311



005.

Sheryline pov
Kreeg Tom nou een stijve van me? Dat is nog nooit gebeurt! 'Tom..' 'Ja ik weet het.' zei hij verlegen. 'Het maakt niet uit.' 'Echt niet?' 'Nee.' Tom glimlachte en jij deed hetzelfde. Gelukkig heeft niemand het gezien. Je ziet wel spanning tussen Tom Georg en Bill. 'Wat is er?' vroeg je. 'Niks, hoezo?' 'Niks.' zei je verlegen en nam toen plaats naast Gwen die naast Gustav zat. De huppelkutjes kwamen meteen weer naar Tom toe. Ze begonnen met hem te flirten en hij flirtte terug. Je zag ze de gang op lopen en begon woedend te worden. 'Okee, Sheryline. Rustig, hij is nog niet van jou.' dacht je in jezelf. Er kwam een jongen naast je zitten. 'Heey.' zei hij toen. 'Heey, hoe komt het dat ik jou nog niet gezien heb?' 'Nou, ik ben eigenlijk pas net gekomen.' antwoordde de jongen. 'Hoe oud ben je?' zei hij verder. '15, jij?' '17.' 'Okee. Mooi.' 'Ja.' Stilte. 'Je bent een mooi meisje.' 'Dankje, jij mag er ook best zijn hoor.' 'Mag ik je zoenen?' 'Graag.' Dat jongen kwam dichterbij met zijn gezicht en opeens voelde je zachte lippen. Hij likte met het puntje van je tong langs je lippen als teken dat je je mond open moest doen. Je deed je mond direct open en belandde in een lekkere tongzoen. Tom kwam terug binnen met de huppelkutjes. Toen hij jou zag zoenen trok hij dat jongen van je af. 'Wegwezen.' siste hij. 'Waarom?' vroeg dat jongen verbaasd. Tom kon niks meer zeggen.

Tom pov
Waarom deed ik dat nou weer? 'Mag ik je nummer nog?' vroeg dat jongen aan Sheryline. 'Ja, ik wil ook de jouwne.' Ze wisselden nummers in waarna de jongen wegliep. 'Waarom deed je dat nou weer?' vroeg Sheryline aan je. 'Niks.' 'Je doet niet zo als er niks is, Tom. Je kent me nauwelijks en je doet al of je mijn vriendje bent.' Je kon weer niks zeggen. Je wou zo graag zeggen dat je van haar houdt. Maar dat is natuurlijk te vroeg, je kent haar nauwelijks 2 uren. David kwam binnen. 'Oke, alle winnaars die backstage mochten, bedankt voor je komst. Maar nu moeten jullie gaan. Jullie hebben 10 minuten om afscheid te nemen.' Daarna liep hij de deur uit. Je wou Sheryline zoenen toen de huppelkutjes weer kwamen. 'Laat me toch eens met rust.' Je trok Sheryline naar de gang en zoende haar. Ze zoende terug. Gelukkig. Het leek alsof er een bom van vlinders in je buik was ontploft. Je voelde je gelukkig. De gelukkigste jongen van de wereld.

Sheryline pov
Ik zoen met dé Tom Kaulitz. Dit is alles waar ik van droomde. Toen jullie waren opgehouden omdat de tien minuten al om waren. Moest je bijna huilen. 'Mag ik je nummer?' vroeg je. In de hoop dat hij het je zou geven. 'Hier.' Hij drukte een papiertje in je hand. 'Had je al verwacht dat ik je nummer zou vragen?' Hij begon rood te worden. 'Nou, eh, ik....' Je legte je vinger op zijn mond. Je drukte ook een papiertje in je hand en liep terug naar binnen.

Toen je binnen was stonden Chayenne en Gwen op je te wachten. 'Dag iedereen.' groette je. Je hoorde van alle kanten gegroet. Tom gaf je nog een knuffel en een zoen op je wang. 'Ik ga je missen.' fluisterde Tom. 'Tom je kent me nauwelijks.' 'Maar ik weet wel dat je goed zoent.' 'Tom bel me, oke?' 'Oke.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.