Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » they think we love the drama <33

We lost a dream we never had.

18 jan 2009 - 21:50

458

0

227



they think we love the drama <33

gevoelloos draaide ik me om naar de rest,ik kon het dr niet kwalijk nemen... ik ademde diep in. Ik voelde de drang te huilen gewoon.De overprikkelbaarheid was sterk aanwezig al vocht ik er tegen met al mijn kracht. Langzamerhand werd het steeds zwaarder,al mijn energie ging naar het niet huilen. al 5 hele minuten stond ik aan de grond genageld.Ik voedle aangestaard worden,zelfs met gesloten ogen.iemand sloeg zijn armen om me heen en aan de kalme monotone stem te horen was het tom.Ik wist niet eens meer wat hij zei,ik barstte in huilen uit.Neej ik wil dit helemaal niet!

Als ik eindelijk in het zuiderpark aan kome loop ik metten naar het westelijkste plekje, het bruggetje. Daar waar ik ook zovaak heb gezeten als ik stoned bij Metropolis vandaan kwam. Ik pak mijn pakje sigaretten en haal er een blow tussenuit. Ik steek hem op en ga met mijn ben over het bruggetje zitten, mijn voeten raken net het water niet en de treurwilg hangt mooi in de bloei in het water. Ik zie 2 zwamen zwemmen een eindje verderop en barst in huilen uit. "Was het leven maar zo mooi voor mij." fluister ik tegen mezelf

nog altijd vechtend tegen mijn tranen tilde tom me mee naar bed en liet ons erop vallen. ik klampte me steviger tegen zijn lichaam aan en pers mijn ogen fijn. 'w.waarom kan ik nooit iets goed zeggen'snik ik hopeloos. tom bleef me gewoon sussen en streelde mijn lange blond,zwart roze haren. hij grinnikte. 'wat nou?' snikte ik nog altijd. ' je bent samen met Elysha de eerste die ik zie,die bijna alle kleurtjes van de regenboog in dr haar heeft'fluisterde hij. 'hmm.. ik ga het toch weer verfen,ik ivnd het ietsjes te overdreven'fluisterde ik terug. 'als je maar weet,ik vind je prachtig hoe je haar ook zit'

Ik haal een hand door mijn witblonde haar, met felle plukken en zwarte pony. "Great, Ely verneukt alles weer." zucht ik en streel mijn haar weer goed.

'zal bill elysha al aan het zoeken zijn?'vraag ik maar na lange stilte. 'hmm' op dat moment sprint er een inbiciel met een appel op op zn boxer de kamer in. Owh wacht das Bill. ik schiet keihard in de lach.'STOP EMT LACHEN!'roept hij met een lage stem waardoor ik nog meer moet lachen, like omg die appel is eng O.O gelijk stopte ik en kroop wat meer weg in toms vest. 'Elysha is nog niet trug!' 'ga dr zoeken dan,jij weet waar ze zit' zegt tom terwijl ik door mijn vingers heen me probeer te concentreren op bills gezicht en niet op die enge appel op zn boxer. 'Bill wil je elysha bang maken ofzo met die appel op je boxer?'vraag ik voorzichtig. 'huh wat? vind je hem neit schattig dan?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.