Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You know that voice in your head? Well, it's not yours, it's mine. » Please, give me some rest, It's making me so sick and tired.

You know that voice in your head? Well, it's not yours, it's mine.

18 jan 2009 - 21:04

419

1

206



Please, give me some rest, It's making me so sick and tired.

'Jill!' riep ik toen ik al drie keer had aangebeld, maar niemand opendeed. Ik wist dat ze thuis was. Na een stuk of zes keer geroepen te hebben, merkte ik dat dit ook niet ging werken. Dan maar weer op de ouderwetse manier. Ik liep naar de andere kant van het huis. Ik hoorde de muziek harder worden. Ik kwam dichterbij Jill's kamer in de buurt, dus dat was wel te verwachten. Ik zette mijn voet op de regenpijp en rustig aan begon ik omhoog te klimmen. Als kind had ik dit echt te vaak gedaan gewoon. Het was voor mij ondertussen hetzelfde als fietsen geworden. Je verleert het niet. Al kan ik voor geen meter fietsen en heb ik dat altijd wel gekund. Ik tikte op het raam en zag Jill verschrikt opkijken. Meteen vloog ze naar het raam en deed het open.
Nadat ik mezelf naar binnen had gewerkt, plofte ik op het grote tweepersoonsbed van Jill. Ze grinnikte.
'What's wrong Juul?' vroeg ze.
'Alles!' riep ik uit. Ze grinnikte.
'Bij het begin beginnen,' zei ze. Na een paar keer diep adem te hebben gehaald, begon ik snel alles te vertellen vanaf het punt dat Jackie en ik ontdekten dat we gedachten konden lezen. Met iedere zin die ik verder ratelde, werden de ogen van Jill groter.
'Oké... rustig aan lieverd,' zei ze, toen ik over de droom begon. 'Je meent dat dus echt... serieus?'
'JA!' riep ik verontwaardigd uit.
'Rustig, ik geloof je wel hoor, maar wat is dan het hele probleem?' vroeg ze.
'Ik word er hartstikke moe van, dat is het hele punt. Ik doe niet eens wat en ik krijg alles over me heen gespoeld wat me ook nog veel energie kost. Oftewel, er wordt ongevraagd energie van me gejat.'
'En Pirategirl?' Daarmee bedoelde ze Jackie.
'Die heeft nergens last van,' verzuchtte ik.
'Ik zal je eerst leren helpen dit onder controle te krijgen. Dan zal ik pas vertellen wat ik vermoed dat de hele bedoeling hiervan is. Dit gaat buiten de mens om, maar ik mag het nog niet vertellen voordat je er klaar voor bent. Anders is de kans nu groot dat je in paniek raakt of overhaaste, domme beslissingen maakt.' Ik knikte.
'Oké. Ik begrijp het. Maar help me nu alsjeblieft van die kutvermoeidheid af.'
'Is goed. Ik zal je een ritueel aanleren en leren aarden.'
'Hmm, dat laatste kan ik al wel. Daar had ik alleen nog niet echt aan gedacht.' Jill kwam naast me zitten en pakte haar kistje met edelstenen.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 24 jan 2013 - 13:11:
Stoer mag ik een melding??


Xxx