Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (1)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » de jongens hebben rotzooi gemaakt =(

We lost a dream we never had.

18 jan 2009 - 21:46

302

0

230



de jongens hebben rotzooi gemaakt =(

Ik knik en zucht. De man komt eraan met onze spin. Ik reken af en de meiden kijken me raar aan. We lopen naar buiten. "Zoals ik al zei rijke vader." grijns ik. Ze grinniken allebei. "Well, ik ben dus weggelopen van huis en heb alleen nog contact met mijn ouders via de telefoon en ze storten wel elke maand genoeg geld op mijn rekening om rond te kunnen komen. Anyway, ik woon dus nu ongeveer al meer dan 2 jaar bij Bill. En ik vind dat we de spin Tommie moeten noemen." ratel ik in het duits.

even stond ik verbaasd stil en liep snel door om de rest van het verhaal ook mee te krijgen. "en ik vind dat we de spin tommie moeten noemen'sloot ze haar verhaal af. 'Goed iedee!'riep gwen opgewekt. ik lachte en stemde in. weer thuis opende we de deur. 'Omg mijn huis!'kreunde Gwen. 'JONGENS HIER KOMEN NU!'gilde Elysha kwaad. mijn ogen vielen zowat uit mijn kassen,wat een tering zooi! hebben ze de fans vanover de hele wereld uitgenosgid ofzu?!

"Wat hebben jullie geflikt?" vraag ik ze streng. Ze kijken me allemaal even onschuldig aan en bestuderen dan de kamer. "Gott en ik maar denken dat ik de jongste ben." zeg ik sarcastisch. Ze kijken me verbaasd aan en hun monden vallen open.Ik kijk ze waarschuwend aan en doen hun monden dicht. "Dus wat hebben jullie geflikt?"

ik was gwen aan het helpen de ravage op te ruimen. 'na-ah waar zijn jullie nu weer mee bezig?' vroeg ELysh verbaasd. ze keek de jongens streng aan : opruimen en dan wil ik weten wat jullie hebben geflikt!' 'elysh kom ik moet je wat laten zien'lachte ik terwijl Gwen al naar boven rende. Eluysha snapte em al en liep achter osn aan : en als we beneden komen moet alles schoon!'gilde ze nog


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.