Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » wraak plan geslaagd (A)

We lost a dream we never had.

18 jan 2009 - 22:05

273

0

269



wraak plan geslaagd (A)

Als we boven zijn schieten we alweer in de lach. "Oke, misschien moeten we Tommie loslaten in de woonkamer?" steld Gwen voor. "Nee dan leeft arme Tommie niet meer." grijns ik. Aya kijkt me verbaasd aan. "Tom springt gillen rond en Bill mept hem dood." vertel ik ze. Ze schieten in de lach. "Had het eerder andersom verwacht." grijnst Aya. "Nee, mijn vriendje mag dan wel een drama queen zijn maar hij durft wel een spin dood te meppen, is het neit omdat ie het vies vind is het wel omdat ie Toms gegil niet aankan." grijns ik.

'oehh ik heb een idee,gwen pak je camera,Elysh breg me Tom's koffer' grijnsde ik. ze knikte en kwamen in actie geen minuut later stond toms koffer voor mijn neus en een camera in mijn hand. 'oke ik bevestig de camera aan de muur boven de deur en we zetten tijd in wanneer hij moet beginnen met filmen,we doen kleine tommie in toms koffer en ik roep tom dat ik een cadeautje voor hem heb in zn koffer en als hi jhet vind hij me erin mag fotograferen x3 hij opend de koffer en tada daar zit de kleine tommie 'grijns ik

"Geweldig idee!" krijs ik opgewekt. ZO gezegd zo gedaan. We bevestigen de camera, ik stel de tijd in op de camera. Aya zet kleine Tommie in grote Tommie's koffer. Ze roept Tom terwijl Gwen en ik vast naar beneden gaan. Aya komt ook naar beneden en niet veel later horen we een hoge gil. "Is vast niks." grijnst Aya. We laten hem eerst even zitten en over 5 minuten haal ik hem uit zijn hoekje ofzo.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.