Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » trek het uit me! » trek het uit me!

trek het uit me!

23 jan 2011 - 17:08

658

5

429



trek het uit me!

Lucas/Edwin/Bianca/Janine Bianca heeft een goed gesprek met Edwin, nadat ze wat heeft gehoord van Lucas.

We hebben gezoend.
Bianca was toevallig binnen gelopen. Ze zou Janine vertellen hoever ze al waren met de mannenveiling. Bianca had opgevangen wat Lucas had verteld aan Janine en had gezien hoe Lucas huilend op de bank zat. Bianca had alles gehoord.

Bianca had het diep van binnen geweten. Edwin deed altijd wat afstandelijk als het op meisjes aankwam. Hij was de laatste tijd ook erg afwezing. Nu had Edwin Wiet maar dat had dan een uitvlucht moeten zijn. Om Lucas af te schudden.

hai riep Bianca door de woonkamer.Oh kom ik gelegen? Bianca deed alsof haar neus bloedde. Ja hoor het gaat hoor. Lucas had zn tranen al gedroogd. Hij liep richting zn kamer,tot Bianca vertelde dat ze het gesprek had opgevangen.

Lucas kwam bij Janine en Bianca zitten en legde het hele verhaal nog eens uit. Dat Edwin Lucas had gezoend. Over het middagje squashen. Dat ze samen op gesloten hadden gezeten in een toilet en daar een goed gesprek hadden gehad. Dat hij daarna Wiet had gezoend, en hoe dat Lucas enorm kwetste. Dat Edwin Lucas niet meer wou zien en Lucas kapot was van verdriet.

Bianca had met veel aandacht zitten luisteren.Wat een verhaal, dit had ik niet van Edwin verwacht.

Bianca vertrok weer huiswaarts. Daar zag ze dat Edwin helaas niet alleen thuis was. Als ze dit met hem wou bespreken moest hij wel alleen thuis zijn. Anton en Sjoerd zouden dit nooit accepteren. Dat zou tijd nodig hebben.

Aan de eettafel ging het gesprek over kapotte bougies van motoren en hoe snel ze wel niet een brommer in elkaar konden zetten.Gaan jullie vanavond nog wat doen? vroeg Bianca.
Sjoerd zou naar de Koning gaan en Anton zou naar het ziekenhuis gaan voor een vergadering. Blijf jij vanavond thuis Edwin. Ja is goed,ik heb niks gepland. Gezellig!

Anton en Sjoerd waren het huis uit en Bianca zat op de bank. Edwin was druk aan het leren voor school. Hoe gaat het tussen jou en Wiet, Edwin? Goed,zei Edwin wat ongeïnteresseerd. Kom is bij me zitten, zei Bianca. Edwin kwam bij Bianca op de bank zitten. Ik zie Lucas ook niet meer hier. Hebben jullie ruzie? Nee, maar ik wil hem niet meer zien. Hij dringt zich aan me op. Hoezo? Hij vind me leuk en denkt dat ik ook op jongens val en ik hem leuk vind.

T is helemaal niet erg als je daaraan wil toegeven. Ik weet wat er is gebeurd tussen jullie en dat je hem hebt gezoend. Ik weet alles. Lucas heeft het allemaal verteld. Ik hoorde een gesprek toen ik bij Janine was.

Edwin begon te huilen. Ik heb heel veel gevoelens voor Lucas. Ja ik ben verliefd, maar ik ben zo bang mama. Bang voor reacties en conclusies. Bang voor afkeer van mensen. Je vader je broer en ik zullen je echt nooit laten vallen. Weet je dat zeker? Sjoerd had eerst ook heel veel moeite met Lucas. Hoor je wat je zegt,schat? Eerst! Sjoerd heeft het geaccepteerd en ze zijn nu toch ook vrienden. Ja maar papa moet er ook niet veel van hebben.Hij accepteerd het ook wel. Maar je moet een ding nog rechtzitten, Edwin. Wiet! Die heb je enorm voorgelogen. Haar moet je de waarheid vertellen. Ja dat doe ik ook.

Dankje, mama!

Edwin trok zijn jas aan en vertrok richting Huize Sanders.

Daar aangekomen belde Edwin aan en Janine deed open. Hey Edwin. Lucas sprong op van de bank. Lucas,sorry! Galmde uit de gang. Edwin liep op Lucas af en bleef maar sorry zeggen. T is al goed Edwin. Edwin gaf Lucas een zoen. Janine glunderde van blijdschap.
Bedankt voor het vertellen aan mn moeder. Van binnen hoopte ik enorm dat jij dit zou doen. Ik durfde niet! Ik was zo bang. T is goed. Janine had op de gang Bianca gebeld en gebeld en verteld wat er gebeurd was. Bianca en Janine waren 2 trotse moeders.

Lucas waren even de 2 gelukkigste mensen op de wereldbol!


Reacties:


Paula67 zei op 26 maart 2011 - 20:07:
Ojee ... weer zo'n van begrip overlopende moeder. Leuke twist erin.


WesleyyNL
WesleyyNL zei op 24 jan 2011 - 21:41:
Nice!

oooooh die verhaallijn op tv moet echt niet nog veel langer gaan duren, daar heb ik écht geen gedult meer voor


daffie15
daffie15 zei op 24 jan 2011 - 16:38:
oh anne !!!! thnxs.

ik ben een beetje hetzelfde als Bianca dus dat zou de reden kunnen zijn!

je had me overgehaald. gebeurde dit maar zo op t scherm! maar dat zal er wel niet in zitten!


Veanar
Veanar zei op 24 jan 2011 - 15:49:
Oh Daphne, wat vreselijk lief en leuk en gewoon geweldig!

Ik ging bijna gillen toen Edwin Lucas hier zoende en sorry zei! Zo moet het ook in de serie gaan! Woohoo!
En Bianca, ik zag haar helemaal goed voor me, je hebt haar karakter echt onder de knie!
Het was zo zielig toen Edwin moest huilen, maar gelukkig heeft hij zijn moeder.
Oh wat een ontzettend leuk verhaaltje!

Nu ga ik heel de tijd lopen grijnzen, jouw schuld!


(En yes! De site doet het weer! XD)

Ik heb het veel te snel uit. Ik ga het herlezen en herlezen en genieten van de schattigheid van de twee!
Gewoon een coole fanfic, Daph!

Eh ja, nu weet je het wel, denk ik. (<- Die emoticon is gewoon eng. =p)
(Oh, en de twee trotse moeders is gewoon ook ZO COOL)


simonella
simonella zei op 23 jan 2011 - 20:45:
aaahh! dit is echt vet lief!!

weetje wat eng en best wel grappig is? ik droomde vannacht net zoiets lol

echt goed geschreven!

-xxx-
s