Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » hey lets make the boys horny :P

We lost a dream we never had.

19 jan 2009 - 20:32

1055

0

392



hey lets make the boys horny :P

Ik lig bijna te slapen als ik ineens iemand naast me voel gaan liggen. Ik open mijn ogen en zie Bill. “Wat is er liefje? Ben je boos?”¯ vraagt hij schattig. Ik zet een kwade blik op. “Ja, heel erg, op jou! Je laat je broeer toch neit doodsbang in een hoekje zitten!”¯ zeg ik emt een kwade stem en een giechel die ik ngo maar net kan onderdrukken. Hij trekt een verbaasd gezicht en grote puppyogen, oh Gott ik kan ieders puppyogen hebben maar die van Bill en Tom kan ik gewoon neit weerstaan. “Meen je dat?”¯ vraagt Bill zacht. Ik schud mijn hooft. “Natuurlijk niet gekkie!”¯ grinnik ik. Hij omhelst me en drukt overal op mijn gezicht kusjes. Nadat hij klaar is met kussen leg ik me goed tegen hem aan en merk dan pas dat iedereen ons vertederd aankijkt.

ik ging naast tom staan en legde de setjes verspreid neer : welke vind je het mooiste tommie?'fluisterde ik nog steeds. hij wees de bloedrode met kant aan en daarna de zebra print,daarna de zwarte met de felroze sterren,de witte met de zwarte kousen van kant en daarna de droge zwarte met schaapjes erop x3 'nou die vond ik het leukste'zei ik met een piepstemmetje. ik pakte de setjes en huppelde de badkamer in die aan de kamer bevestigd zat. ik begon gemeen met het setje met de schaapjes. op de bijbehorende string stond op mijn kont een grote schaap die zegt : My ass is not touth ble ik grinnikte en huppelde weer naar tom.

Ze staan ons nog steeds aan te gapen. “Wat nou? Jezus ik dacht dat jullie eht onderhand wel gewend waren.”¯ zucht ik. Ik nestel me dichter tegen Bill aan en hij drukt een kusje op mijn haar. Ik kijk hem aan en kus het puntje van zijn neus en vervolg een spoor van vlinderlichte kusjes naar zijn oor. “Ik heb een sexy setje gekocht daar straks, speciaal voor jou.”¯ fluister ik hitsig in zijn oor. Bill slikt even. Oh Gott, die jongen is zo makkelijk geil te krijgen.

tom kijkt me lachend aan en ik draai nog maals een rondje voor ik mezelf lachend naast tom op bed laat vallen. 'ik ben hier niet goed in'lach ik terwijl i ktom met zijn eige dread achter zijn oor kriebel. 'het maakt me niet uit wat je aan hebt je blijft sexy'grijnsd hij waarmee hij me doet blozen. ik spring op en huppel terug de badkamer in om het felroze setje te showen aan tom. alleen ik krijg de bh sluiting niet dicht >,< klote ding..'Tom kom eens'roep ik wanhopig en de deur gaat open. 'wat is er liefie?''krijg de sluiting niet dicht'zeg ik met ene pruillipje terwijl ik mijn arm voor mijn borsten houd en mijn BH voor toms gezicht laat bungelen.

“Well, waar wachten we nog op? Show het me.”¯ grijnst Bill. Ik schud mijn hooft. “Na-ah, niet zolang je broertje en Aya nog bezig zijn, en trouwens heb je gisteren nog neit genoeg seks gehad?”¯ vraag ik iets harder als gedacht. “We kunnen weer in de badkamer?”¯ smeekt Bill zowat. Ik zucht en stem uiteindelijk in. Bill tilt me op en rent met mij in zijn armen naar de badkamer. Hij doet de deur op slot en grijnst. “Kom op, show me.”¯ grijnst hij. Ik knik en begin mezelf en hem tergend langzaam uit te kleden, als ik met Bills riem speel voel ik dat little Billy ook al is komen kijken. Ik grijns. “Geil huney?”¯ vraag ik grijnzend. Hij knikt heftig. Hij trekt mijn shirt uit en begint mijn BH te bestuderen. Snel doet ie zijn broek uit en de mijne ook. Nu bewondert hij eht hele setje dat om mijn tengere lichaam zit. “Het staat alsof het voor jou speciaal gemaakt is.”¯ brengt Bill bewonderent uit.

de zweet druppeltjes stonden op toms voorhoofd. Hij was geil maar wilde eerst alles zien voor hij te werk ging.Maar wat nu als ik het hem moeilijker maak. Met de hand die ik voor mijn borsten hield zwaaide ik voor toms gezicht die me verschrikt aan keek en met open mond bleef staan. ik duwde de bh in zijn handen endraaide me om. ik begleed zijn handenover mijn buik naar mijn borsten en hij maakte mijn bh vast. ik draaide me weer om en gaf hem een lange tongzoen. 'dankje wel liefie'lachte ik liefjes

Hij staart nog altijd bewonderent naar het felroze met zwart geblokte setje, op de rechtercup staat een zwarte ster en aan de linkerkant van de string hangt ook een sterretje. De zwarte kanten randjes aan de BH en bovenkant van de string maken het helemaal af. Ikzelf vond hem beeldig en moest eht dus hebben, gelukkig ben ik niet de enige die hem mooi vind. "I think you like it." merk ik op en Bill waakt op uit zijn trans, hij knikt hevig. Dan kleed ik me weer aan, lekker gemeen, Bills mond valt open. "Gaan we neit?" vraagt hij, ik schued mijn hooft. "Nope, ik zou je het setje showen." en ik grijns. Bill kijkt me verslagen aan en ik loop heupwiegend terug naar de rest omhet nog net iets erger te maken.

ontsettend. 'klein sexding' grijnsde hsnel duwde ik tom weer de badkamer uit en trok het volgende setje aan de zebra print. ik bekeek me zelf Damt wat lijk ik bruin in dit setje x3. Krijg je dr van als je halfbloedje bent ik deed mijn haar in een staart omdat het begojn te kriebelen in mijn nek en liep de badkamer uit.Tom lag languit op het bed en keek me met de zelfde verlekkerde blik aan. 'weet je,damt wat heb jij een lekkere kont!'riep hij uit terwijl hij zijn armen om me heen sloeg en zachtjes in me kont kneep. 'na-ah kaulitz handjes thuis of anders stop ik'fluister ik gemeen en huppel weer trug de badkamer in. ik trok de zitte met kousen aan en riep vanuit de badkamer : nog 1tje tot de rode' ik hoorde hem lachen en stapte de badkamer weer uit.Ookal kriebelde die kousen.'klein sexding' grijnsde tom geil. 'nou deze zit dus zo niet lekker' zei ik zielig. 'dan trek je em uit' fluisterde hij geil. 'hmm nog geen slecht idee!' even keek hij verbaasd. whehe hij dacht,ik kleed me voor zijn neus om ik rende de badkamer in en trok de mooiste aan, de bloedrode...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.