Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Stardust » -0- Brookelle Margaret Cullen

Stardust

24 jan 2011 - 20:49

230

1

206



-0- Brookelle Margaret Cullen

Personage Anne

Naam: Brookelle Margaret ‘Brooke’ Cullen
Leeftijd: 16 jaar(lichamelijk)
Ras: Half Vampier
Innerlijk: Brookelle is dromerig persoon. Het liefst sluit ze zichzelf op in haar kamer en droomt uren over de ‘toekomst’ Ze snakt naar vrienden, en haar vader zegt dat ze in de fase dat vrienden alles zijn is blijven hangen. Als Brooke niet op haar kamer zit dwaalt ze door het bos en fantaseert over de geheimen die elk beestje met zich mee draagt.
Uiterlijk: Brooke heeft Lichtblond haar en Zeeblauwe ogen. Ze is dun, haar lichaam is perfect. Ze heeft een lichte blos op haar wangen en heeft een zachte huid. Ze draagt het liefst kleding met bloemen, of zachte kleuren, licht roze. Ze draagt een beetje make-up en besteedt daar ook niet veel aandacht aan. Brooke heeft een klein, hartvormig, litteken op haar schouder zitten. Ze heeft een Tattoo van een roos en een beer op de binnenkant van haar enkel zitten. Deze twee tekens verwijzen naar haar Adoptie-ouders.
Overig: Brookelle is de Dochter van Emmett en Rosalie. Carlisle vond haar in het ziekenhuis, haar echte moeder was overleden en haar vader verdwenen, en heeft haar toen aan Rose en Emmett geschonken. Brooke heeft ooit een One-Night-Stand met Jacob Black gehad, toen ze dronken waren en de rest van de Cullens aan het jagen waren. Ze is toen zwanger geraakt. Later heeft ze Seth Clearwater ontmoet en is daarmee ingeprent.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 25 jan 2011 - 13:41:
verder en gaan beginnen met het verhaal!

x