Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Haunted - Justin Bieber & Chaz Somers » Una

Haunted - Justin Bieber & Chaz Somers

25 jan 2011 - 11:43

239

0

213



Una

We lopen op een zwakke, breekbare lijn.




Het is herfst. En koud. Een van de maanden die ik haat in Canada. De kou. Ik loop door de straten. Samen met hem. Mijn jas helemaal dicht. Een dikke sjaal om en muts op. Hij slaat zijn arm om mijn schouders heen en trekt me verder naar hem toe. We zijn bijna bij zijn huis. Zijn kleine, gezellige, knusse huis. Waar veel herinneringen zijn.

Dat herinner ik me nog. Van de vorige keer. Voordat hij het uitmaakte. We waren 11 en 12. Veel te jong om te denken dat het altijd zo zou blijven. Ik dacht dat ik echt van hem hield en hij van mij. Op de foto's zie ik nu dat we helemaal niet gelukkig waren. We zien er uit alsof het zo zou moeten zijn. Dat we er niet zelf voor gekozen hadden.

Vandaag zijn we 14 en 15. We zijn weer samen. Al een maand. Nu zien we er wel gelukkig uit. Het is drie jaar geleden dat die foto is gemaakt. -Nu is het lente en beter weer buiten.- Bij hem in de voortuin. Samen. Ik leg de foto terug. Onder in de doos. Ik open de deur van mijn kamer open. Ik schrik me rot, hij staat voor mijn deur. De jongen die ik zo leuk vind. Hij slaat zijn armen om me heen en knuffelt me. Hij drukt zijn lippen op de mijne. This should be forever.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.