Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Everything's gonna be allright » Hoofdstuk 3.

Everything's gonna be allright

25 jan 2011 - 22:54

334

0

226



Hoofdstuk 3.

Ariadne POV:
Ik lig op bed na te denken over vandaag. Het was allemaal een klap. Ik voel me er best beroerd over. Diep in gedachten val ik in slaap.

*volgende dag*
Ik word wakker door een hels gepiep. Ik plíªur mijn wekker op de grond. Dat ding houd zijn mond wel even. Maar net toen ik me omdraaide besefte ik dat ik naar school moet. Meteen jump ik uit bed en ren naar de douche. Ja alweer zou je denken. Maar ik ben gek op de douche! Als ik me heb aangekleed loop ik naar beneden. Mijn brood staat al gesmeerd klaar. Hmm wat een luxe. Als ik mijn brood op heb loop ik weer naar boven om mijn tanden te poetsen en mijn make-up op te doen.

*tijdsprong*
Ariadne POV:
Ik zit op school. Er zijn al 5 uurtjes voorbij, nog 1 te gaan. Ik loop met Sky(mijn beste vriendin) naar het laatste lokaal. En ook meteen mijn lievelings. Gym. We mogen daar doen wat we willen. Lizzy zit ook in mijn klas, dus gaan we dansen. Helaas zit Steven ook in mijn klas. En gelukkig Demi niet. 'Weet je wat ik heb gehoord?' zegt Lizzy opeens achter me. 'Nou?' 'Demi is gestopt met dansen..' Wow dat ze stopt voor die wedstrijd! Ik vind dat wel heel knap. Ik zie dat Steven mij aan kijkt. Zou Demi het tegen hem hebben gezegd? Ze hebben vast al wel wat gedaan. Nou ja. Nu kan ik lekker weer eventjes dansen. Ik haal de kabel van mijn telefoon uit mijn tas en steek hem in de radio. Mijn mobiel hang ik er aan en ik zet de playlist aan van dansen. Ik en Lizzy dansen. Wel waar iedereen bij is, maar dat maakt niets uit. Straks moeten we het voor een bekend iemand doen. Ik zie Steven met zijn ogen wijd open kijken. Zou hij spijt hebben? Het boeit me allemaal niet meer. Haha ik heb zin in vanavond! En ik dans verder met een grote glimlach op mijn gezicht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.