Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Everything's gonna be allright » Hoofdstuk 4.

Everything's gonna be allright

25 jan 2011 - 22:55

604

0

246



Hoofdstuk 4.

Ariadne POV:
Bij de dansles moest iedereen er zijn, maar alleen ik en Lizzy waren er. Thari was teleurgesteld in de rest. Sommige mochten niet van hun ouders. Gek, eigenlijk. Dan betaal je voor je kind dansles, en dan mag ze niet gaan. We moesten in tweetallen een opdracht doen. Eentje moest hurken op de grond, en de ander moest op haar rug staan. Dat moest allemaal heel snel gaan, want je hebt niet echt de tijd daarvoor. Een paar minuten en blauwe plekken later, lukte het.
Op de fiets naar huis zag ik Steven. Ik trap snel door waneer hij mij roept. Nog een keer roept hij, en ik stop met een hele harde zucht. Hopelijk heeft hij die gehoort. Maar aan zijn gezicht te zien niet.

Steven POV:
Ik zit maar wat op het bankje met Ariadne in mijn hoofd. Ze is 1000x beter dan Demi. Demi vertelde me gisteren dat ze Ariadne tegen kwam. Ik was niet blij met wat ze gedaan heeft. Maar ik ben er ook achter gekomen dat Demi helemaal niks is. Waarom heb ik het uitgemaakt voor Demi? Ik ben echt helemaal gestoord. Ik zie opeens een bloedmooi meisje langs fietsen. Ze lijkt op Ariadne. Wacht eens even, ze is het! 'Ariadne!' roep ik. Ze kijkt om en versnelt. Dan roep ik haa nog een keer. Dit keer stopt ze, maar met een hele diepe zucht. Ik laat maar niet merken dat ik hem hoorde. Ongemakkelijk loop ik naar dr toe. Ze kijkt verdrietig. Ik heb meteen heel erg veel spijt dat ik het uit heb gemaakt. 'Ari, het spijt me super erg! Ik weet niet wat me bezielde!' ik zie dat ze haar vuisten balt. Ohooooh. Ze kijkt woedend en zegt: 'Ik hoef jou niet meer' Ik zie een traan lopen over haar wang, en ze fiets gauw weer weg. Net als ze bij het kruispunt aankomt, komt er een zwarte Range Rover van links. Dat is niet eerlijk, Ariadne had voorang. Hard knalt de auto tegen Ariadne aan. Je hoort een harde klap, heel het park kijkt naar het ongeluk om. Ariadne word door de lucht geslingerd en lijkt net een lappenpop. Ik ren naar haar toe. Ze valt met een doffe bonk op het gras neer. Heel haar gezicht is zwart van het vuil, en hier en daar zie ik bloed. Ik grijp mijn telefoon en bel 112. Ik leg alles uit en er word gezegd dat ze eraan komen. na 1 minuut komt de man uit de auto. Een jongen van rond de 16 komt hem achterna. Hoe moet ik dit aan Ariadne's vader vertellen? Die zit al zo diep in de put!

Justin POV:
Ik en Scooter rijden uit de pakeerrgarage van het hotel. We hebben haast, dus scooter rijdt best hard. Opeens komt er een meisje van rechts. 'Scoot, zij heeft.....' BAM! Het meisje vliegt door de lucht. Ik zie een jongen heel geschrokken kijken. Ze komt neer in het gras en de jongen rent naar haar toe en knielt bij haar neer. Scooter springt vloekend en tierend uit de auto. Hij knielt bij het meisje neer. In de verte hoor ik sirene's van de ambulance. Ik leg mijn hand op de schouder van de jongen. hij kijkt me aan. In zijn ogen zitten tranen. Hij kijkt weer naar het meisje. Hij mompelt dingen. 'Ik had het niet uit moeten maken, ik had haar niet moeten roepen' De ambulance stopt en brengt een brancard naar buiten. Ze tillen het meisje op en de jongen springt ook naar binnen. Ik en Scooter gaan met de auto achter de ambulance aan. Hij rijdt hard en zijn sirene staat aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.