Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » Vampire Knight: Love is a strange thing » Chapter 4: Waking up

Vampire Knight: Love is a strange thing

27 jan 2011 - 14:20

528

1

339



Chapter 4: Waking up

Rood, alweer die rare kleur....rood. Waarom krijg ik toch de hele tijd deze rare droom? Echt al vanaf mijn 6de heb ik deze droom. Een droom waar alles wat ik zie rood is.

Ik kwam bij en hoorde stemmen. "Waarom kon u zich niet inhouden Kaname-sama!""Het spijt me. Mijn lichaam bewoog uit zichzelf. Ik wilde echt niet dat dit gebeurde.""Ik respecteer u om al uw werk Kaname-sama. Maar dit had ik nooit van u verwacht! Ik dacht dat u niet aan mensenbloed deed! Of misschien stiekem toch wel?""Okee genoeg nu! Dat is niet de vraag die we zouden moeten stellen! De vraag die we zouden moeten stellen is: Waarom is Ribbon LionHeart niet in een vampier veranderd?"" Ik bedoel Kaname is een volbloed vampier dus zou ze in een vampier moeten veranderen."" Misschien kunnen we die vraag beter stellen aan de vampieroudste die weet er meer van dan wij."" Dat is waar. Laten we dat dan doen zodra ze wakker is."" Hoezo?"" Omdat ik vind dat ze zelf ook recht heeft om te weten wat er met haar is gebeurd."" U heeft gelijk daar heeft ze het volste recht toe."" Dan ga ik de vampieroudste alvast inlichten over deze zaak. Ik zeg u gedag Kaname Kuran, Kaien Cross." wat betekent dit allemaal! Is Kaname een vampier? En wat is er met mij aan de hand? Met al dat gewouwel over dat ik geen vampier ben? Waar slaat dit op?!

Ik opende mijn ogen en zag de schooldirecteur naast mijn bed op een stoel zitten." Ah! Ribbon je bent wakker! Je hebt ons best laten schrikken meid. Nadat Kaname je van wat bloed had berooft heb je twee dagen lang geslapen! Maar gelukkig ben je nu weer wakker!" hij glimlachte naar me. "U-U heeft toch niet mijn ouders gebelt hé!" riep ik uit denkend aan mijn vader. "Rustig maar, omdat je toestand niet ernstig was hebben we je ouders niet gebelt." stelde hij me gerust. Ik haalde opgelucht adem. "En hoe zit dat eigenlijk met dat gedoe over dat Kaname mij van wat bloed heeft beroofd?" vroeg ik. "Oh dat? Ik zal het even uitleggen. Kijk een vampier verkrijgt zijn levenskracht via het bloed wat hij/zij drinkt bij mensen. Onze nachtklas heeft daarvoor een vervanging gevonden 'De bloedpil'. Iedereen van de nachtklas neemt die pillen en krijgt daarvan de normale hoeveelheid energie. Zo gaan er ook minder mensen dood. En kunnen de vampiers onder de mensen leven. Kaname had voordat hij jouw ging redden geen bloedpil genomen. Waardoor hij na het gevecht met die andere vampiers geen energie had om te staan. Zijn lichaam ging toen automatisch opzoek naar een energiebron. En jij was de enige in de buurt dus werd jij gebruikt. Oftewel, om een lang verhaal kort te maken, Kaname had energie nodig en die heeft hij bij jouw gehaald. Maar op een ding heb zelfs ik geen antwoord."zei directeur Cross serieus. "Wat dan?" vroeg ik, want ik herinnerde me niks meer van het gesprek wat ik gehoord had. "Kaname is een volbloed vampier, en het is algemeen bekend dat als een volbloed een mens bijt diegene zelf ook in vampier veranderd. Alleen....jij bent niet in een vampier veranderd.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 18 nov 2011 - 21:18:
leuk leuker leukst