Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » ...<33

We lost a dream we never had.

22 jan 2009 - 18:54

599

0

222



...<33

'klein sexding' grijnsde tom geil. 'nou deze zit dus zo niet lekker' zei ik zielig. 'dan trek je em uit' fluisterde hij geil. 'hmm nog geen slecht idee!' even keek hij verbaasd. whehe hij dacht,ik kleed me voor zijn neus om :P ik rende de badkamer in en trok de mooiste aan, de bloedrode...

"Nu alweer klaar?" vraagt Georg verbaasd als ik weer binnen kom lopen, Bill sprint de kamer in met neen nog altijd verslagen blik. "Ik ging alleen een nieuw lingerie setje showen, niks meer en niks minder, alleen meneer Kaulitz hier dacht dus dat hij seks kreeg, well, WRONG!" zeg ik en sciet in de lach, Bill gaat mokkend op de bank zitten. "Shitjoh." zucht hij. De rest schiet nu ook in de lach en je hóórd Gigi's gelach overal bovenuit. Ik giechel en ga naast haar staan. "Kom je er nog wel uit mop?" vraag ik lachend, ze schud haar hooft en we schieten weer in de lach. Bill kijk ons nog altijd kwaad aan. Als ik zijn gezicht zie moet ik alleen maar harder lachen.

ik bleef,om gemeen te zijn extra lang inde badkamer staan.Iemand klopte : Aya? kom je er nog uit of nie?' vroeg hij hopeloos.
'gei lding'grinnikte ik en haalde de deur van het slot.Tom opende de deur en liet zijn ogen de kost.Ik voelde zijn blik branden op mijn buik en borsten en hij maakte een gebaar dat ik een rondje moest draaien wat ik met een lach op mijn gezicht deed.Hij pakte me vanachter vast en begon een spoor van kusjes in mijn nek achter te laten. Ik begon te grinnikten en gleed met de vinger toppen over zijn buik. 'hmm spieren' fluister ik.ik draaide me onm en trok met een ruk zijn shirt van zijn lijf.
Goedkeurend keek ik over zijn bovenlijf.toms adem haling ging snel,sneller dan normaal. Hard duwde hij me tegen de koude douche wand en zette de koude kraan aan. ik slaakte een gil die tom snoerde met zijn perfecte zachte lippen.




"Ja erg grappig allemaal hoor!" roept Bill op zo'n toon van, nu is eht wel genoeg. Iedereen stopt met lachen en ik kan niet eens meer stoppen met lachen. "Oké Ely 't is nu echt neit grappig meer hoor." zegt Bill erg geïrriteerd zijn gezicht erbij doet me harder laten lachen. "Hou op!" beveelt hij me nu, ik lach nog even na en zet dan een serieus gezicht op. "Jy beveelt me niet hoor." zeg ik arrogant tegen Bill, wiens mond open zakt bij mijn hooghartige blik. "Jy denkt echt heel wat te zijn he! Maar ik ken je nog altijd als de angstige onzekere Elyshí¡ vergeet dat niet." zegt Bill hard op. Ik kijk hem pinnig aan. "Je zou nooit verraden aan iemand hoe ik echt ben." sis ik heel zacht zodat alleen Bill het hoort. De jongens en Gigi kijken me verbaasd aan. "Elyshí¡ bang onzeker omg echt waar?" vraagt Georg duidelijk uit het veld geslagen door Bills opmerking. "Ja zeker, ze was altijd het meisje zonder vrienden dat gepest werd, het onzekere lieve maar angstige meisje." doet Bill er nog een schepje bovenop. "Dat meisje ben ik neit meer." sis ik weer zodat alleenBill het weer hoort.

ik verwijderde mijn lippen van die van tom en hapte naar lucht.Niet dat tom me tijd gaf,zijn geslacht duwde tegen mijn onderbuik waardoor er een raket van hormonen in mijn bloedbaan werd afgevuurt.
ik sloot mijn ogen en genoot.Ik voelde me bezeten,verslaafd aan dit gevoel.
en ik maar denken dat tom hardcore gaat x3 toms vingers gleden over mijn lichaam,verkende elk stukje huid en plaatste vervolgens kusjes in mijn hals naar beneden over mijn buik heen.
even keek hij me vragend aan en ik knikte heftig van ja.'don't think about it to stop Kaulitz' siste ik nog altijd alsof het lijkt dat ik adem te kort kwam.
hij grijnsde en trok mijn natte vastgeplakte hipster van mn lichaam af en drong met 2 vingers naar binnen...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.