Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » D.Gray-man » My life as a exorcists (D.Gray-Man) » Chapter 9: The Black Order

My life as a exorcists (D.Gray-Man)

27 jan 2011 - 17:12

787

0

340



Chapter 9: The Black Order

hoofdstuk 9!

Een enorm groot torenachtig gebouw doemde voor ons op.
"Erin dit is het exorcisthoofdkwartier je nieuwe thuis." Ik keek omhoog, het gebouw zag er nogal angstaanjagend uit met die donkere wolken eromheen. "Nou, zullen we dan maar naar binnen gaan?" vroeg Lavi. "Oke" en we liepen verder.

Eenmaal binnen brachten Lavi en Allen me naar een persoon die 'Kumoi' heet. "Ik waarschuw je alvast" zei Lavi." in dat kantoor is een ware oorlog aan de gang." verward keek ik hem aan."Je zult het vanzelf wel zien" zei Allen.
We kwamen aan bij het kantoor, en direct snapte ik wat Allen en Lavi bedoelden. Kumoi's kantoor was echt net een veldslag! Overal op de vloer lag papier verspreid en op het bureau lagen zulke hoge stapels dat je diegene die daarachter sliep niet een kon zien.
Allen liep om het bureau heen naar de persoon die waarschijnlijk Kumoi was en fluisterde wat in zijn oor. "Lenalee gaat trouwen." Onmiddelijk werd Kumoi wakker met een drilboor in zijn handen ( waar heeft hij die vandaan!) klaar om de bruidegom te vermoorden. Toen hij eenmaal zag dat er geen bruiloft gaande was legde hij de boor weg en wilde hij verder gaan slapen. Maar Allen hield hem tegen. "Kumoi! Op onze terugreis hebben we een nieuwe exorcist gevonden! Dus val niet in slaap!"
"Huh?" Kumoi deed zijn ogen weer open en keek mij aan.Hij gaapte luid en stond op. "Kom dan maar achter mij aan." Maar Allen hield hem weer tegen."Moet je jezelf niet eerst voorstellen? Ze weet niet eens wie je bent!""Oh..Sorry. Mijn naam is Kumoi Lee. Ikben de chef van het hoofdkantoor. Oftewel degene die de exorcists op hun missie's stuurt." Hij stak zijn hand uit."Leuk je te ontmoeten. En jouw naam is?" Ik pakte zijn hand aan."Mijn naam is Erin MoonLight." Hij schudde mijn hand."Oke, nou kom nu dan maar achter me aan." zei Kumoi en liep naar de deur. "Waar gaan we eigenlijk naartoe?" vroeg ik aan Allen. "Waarschijnlijk naar Hevalaska, maar niet schrikken hoor ze ziet er misschien doodeng uit maar ze is heel aardig." Ik probeerde me een voorstelling te maken van hoe zij er dan moest uitzien, maar dat mislukte.

We stonden op een soort platform wat naar beneden toe zweefde als een soort lift. Op een gegeven moment stopte het platform en hoorde ik een aantal stemmengelijktijdig in het engels zeggen:"The innocence of God. The power of the almighty. Yet another...We have managed to grasp god..."
"Dat zijn onze bazen 'The great generals'." zei Allen."En nu moet je laten zien of je nuttig voor hun bent."zei Kumoi. "Huh? Wa-" opeens werd ik vastgegrepen door een aantal handen. Ik schrok me rot en probeerde me los te worstelen. "Gewoon rustig blijven!"schreeuwde Allen. "Precies hetzlefde gebeurde ook met mij! En ik ben er nog steeds!" Ik deed wat Allen zei en stopte met worstelen. Ik deed mijn dichtgeknepen ogen open en zag Hevalaska, ik kon alleen nou niet omschrijven wat ze is. Ze was heel groot en van haar gezicht zie je eigenlijk alleen de neus en de mond. Een betere beschrijving kan ik niet geven.
Opeens werden er een aantal tentakels in mijn hand met de moedervlek geplugd. "Wat denk je Hevalaska? Wat vind je van deze soldaat van het leven?" vroeg Kumoi.

Hevalaska raakte met haar voorhoofd de mijne aan en begon te tellen. "3%, 10%, 20%, 35%, 40%, 55%,60%! Het lijkt erop dat jouw maximum synchronisatie waarde 60% is op het moment. Dat is vrij hoog voor iemand die nog maar een keer haar wapen heeft geactiveerd."
"Wat is een synchronistie waarde?"
"Het is de nummerlijke waarde van het activeren van je anti-akuma wapen. Hoe lager de waarde is, hoe moeilijker het is om je wapen te activeren." Ze zette me weer terug op het platvorm. "Jouw innocence zal uiteindelijk heel belangrijk worden, misschien groei je daarom zo snel."

Toen we weer terug waren in Kumoi's kantoor begon Kumoi direct mijn hand te inspecteren. "Hmmm, ik snap wat Hevalska bedoelde met dat je belangrijk zult zijn." zei Kumoi."Wat bedoelt u?" vroeg ik.
"Erin, jij bent een beetje een uitzondering voor andere exorcists. Jouw innocence hoort namelijk bij twee types. Het parasiettype maar ook het Engeltype. Dit komt doordat jij het legendarische engelzwaarde in je meedraagt. Het engelzwaard fuseerd namelijk voledig met zijn partner als ze niet vechten, vandaar die rare moedervlek, en komt pas tevoorschijn wanneer de drager dat wilt. Ook zul je uiteindelijk alle 4 de elementen met het zwaard kunnen besturen." Ik keek naar mijn hand en was benieuwd of me dit allemaal uit zou lukken. Allen en Lavi legden allebei een hand op mijn schouder. "Als het moeilijk word zullen wij je helpen." zei Lavi en Allen knikte instemmend. Ik glimlachte en was blij dat ik zulke goeie vrienden had.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.