Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » D.Gray-man » My life as a exorcists (D.Gray-Man) » Chapter 10: A show around

My life as a exorcists (D.Gray-Man)

27 jan 2011 - 17:13

884

0

337



Chapter 10: A show around

hoofdstuk 10!

Er werd op de deur geklopt. "Binnen!" riep Kumoi. De deur ging open en een meisje met twee zwarte paardenstaarten in en een dienblad in haar hand met een konijnenmok erop kwam binnen."Ah Lenalee, Goede timing ik wou je net roepen om een rondleiding te geven aan deze nieuweling" Lenalee keek me aan en glimlachte."Hoe heet je? vroeg ze. "Erin MoonLight" zei ik. "Oke Erin, kom maar met mij mee dan laat ik je het gebouw zien en je kamer.""Oke" zei ik, maar stopte meteen. "Allen, Lavi wat gaan jullie doen?" Allen en Lavi keken op."Wij moeten Kumoi even informeren over onze laatste missie. We zien je wel weer bij het eten." zei Lavi. "Oke tot dan!" zei ik en ik wou achter Lenalee aanlopen."NEEEE!!!lENALEE!WACHT!" riep Kumoi opeens wanhopig. Lenalee draaide zich om."Wat is er?" Kumoi strekte zijn hand naar haar uit en snikte."Mag mijn koffie?" Lenalee keek geiriteerd zette de koffie expres hard neer zodat er een beetje koffie verloren ging en liep weg."Kom je nog mee Erin?" vroeg ze. "Uh oke." zei ik voorzichtig en liep achter haar aan.

We liepen door een lange hal, waar mensen mij de hele tijd nastaarden vanwege het feit dat ik een nieuwkomer ben, en kwamen aan bij een hele grote ruimte met allemaal rijen van lange houten tafels en banken."Dit is de eetkamer" zei Lenalee en wees naar de enorme ruimte."Hier vindt het ontbijt, het middageten en het avondeten plaats.
"Lenalee ik heb een vraagje." zei ik. "Wat dan?""Nou, wat was dat allemaal net in het kantoor van Kumoi?" vroeg ik. Ze keek weer geiriteerd."Oh dat, mijn broer is gewoon een enorme koffieverslaafde en maakt zich soms ook veel te veel zorgen over mij." ik schrok."Zijn jullie broer en zus?!"
"Ja, mijn volledige naam is ook Lenalee Lee." zei Lenalee."Oh, vandaar dus ook die wakkermaak techniek." dacht ik bij mezelf. "Zullen we verder gaan?" vroeg Lenalee."Ja, oke." zei ik en liep achter haar aan.
We kwamen aan bij een grote open ruimte met een paar trappen."Deze verdieping wordt gebruikt voor het trainen. We nog drie van dit soort trainruimtes." en Lenalee liep weer verder. Nu kwamen we aan bij een ruimte met een aantal comfortabel uitziende banken met salontafeltjes. "Dit is de loungekamer hier kun je heerlijk uitrusten na een missie." ze liep weer verder."En hier zijn de induviduele kamers van de eorcists. Jouw kamet zit hier ook tussen." Deze ruimte leek nog het meest op een enorm overdekt flatgebouw. Er was een enorme open ruimte en daaromheen zaten allemaal verdiepingen met kamers."We hebben ook nog een eerstehulpafdeling en een bibliotheek, die krijg je later nog wel te zien." zei Lenalee terwijl ze een deur opende."En dit is jouw kamer." Het was een vrij eenvoudige kamer. Er stond een bed een bureau een tafel en een kast. "De rest mag je zelf inrichten."zei Lenalee. "Erin, ik moet nu gaan. Ik moet nog wat dingen regelen. Ik haal je wel op voor het avondeten oke?" ik knikte. "Nou, tot straks dan!" en ze liet me alleen in mijn kamer.

Niet veel later werd de deur weer opengerukt. En kwam er een meisje met roodzwarte haren in een zijwaardse paardenstaart naar binnengestormd. Ze stak haar hand naar mij uit en zei:"Hoi! Mijn naam is Tume WhiteSky! Je nieuwe buurvrouw! En jij bent?" ze wipte vrolijk van der hak naar der tenen en wachte op mijn antwoord."Uh? Erin MoonLight" zei ik. "Wauw! Wa een mooie naam! Wat voor een wapen heb jij?" ze keek me afwachtend aan. "I-Ik kan een zwaard uit mijn hand halen" ze keek me met grote ogen aan."Wauw daar heb ik over gehoord! Dat is het engelzwaard!Die is echt cool! Jij zult later alle elementen kunnen besturen! En dan kom ik aan met mijn vingernagels als kogels." ik keek haar nietbechrijpend aan. "Ik kan mijn vingernagels als kogels afschieten en ze groeien daarna direct terug." ik keek haar bewonderend aan. "Ik vindt dat dat eerlijkgezegd heel cool hoor!" ze glimlachte breed naar me. "Dan heb je het anti-akuma wapen van mijn zus nog niet gezien die is ook heel cool!""Hoe ziet die eruit dan?" vroeg ik. "Om haar bovenarmen heeft ze een soort ringen zitten die zijn versmelt met haar lichaam. Als ze ze activeerd dan gaan ze gloeien en groeien er een soort linten uit die om haar armen hangen. Met die linten kan ze alles. Ze kan ze gebruiken als een zwaard, als liaan en noem zo maar op. Echt heel cool!" zei Tune entousiast. "Ja die is ook wel cool. Maar waar is je zus eigenlijk?" vroeg ik. "Oh ze is op een missie, maar als ik me niet vergis komt ze morgen weer terug." Tune wierp een blik op de klok die aan de muur hing en schrok een beetje. "Sorry Erin, ik heb beloofd om meetehelpen in de keuken. Ik moet nu gaan." Ik glimlachte."Geeft niet hoor. Ik kan er wel tegen om even alleen te zijn. "Oke! Dan zie ik je waarschijnlijk bij het eten. Doei!""Doei!" zei ik en ging op mijn bed liggen. "Wacht eens! Ik ben Kumoi helemaal vergeten te vragen waarom ik de ziel van de akuma kan zien!" ik zuchte. "Ach ja, dan heb ik morgen tenminste wat te doen."

Er werd op de deur geklopt. "Erin, het is etenstijd!" riep Lenalee. Ik stond op en liep naar de deur.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.