Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Clash of the twins » Hoofdstuk 8

Clash of the twins

28 jan 2011 - 15:33

808

10

407



Hoofdstuk 8

Het i slang geleden, het spijt me enorm, ik hoop dat jullie nog weten waat er in de voorafgaande hoofdstukken gebeurdexD Maar hier is na een pauzetje weer een klein hoofdstukje:

Tijdens het avondmaal werd het ook Perkamentus duidelijk dat de jongens van Tokio hotel zich bij de griffoendors hadden geïntegreerd. Het zwerkbalteam was omgevormd tot een grote groep om hen heen. De Wemel tweeling mocht hen duidelijk niet, maar wou hun vriendschappen niet op het spel zetten door hen alleen bij hun vrienden te laten. Uiteraard niet. “Zeg”¯ Zei Katja tijdens het avondeten. “Wat moeten jullie morgen eigenlijk?”¯ Gustav keek haar vragend aan.
“Wij hebben allemaal les”¯ verklaarde Alicia. De jongens leken even uit het veld geslaan. “Dacht je dat tovenaars niet moeten leren hoe ze toveren?”¯ vroeg Fred. Gustav bewoog zijn lippen, maar maakte geen geluid. “Geen idee”¯ besloot Bill, niet wetend dat die vraag snel zou beantwoord worden.
Later die avond, kwam Perkamentus hun kamer binnen. “Oh hallo meneer Perkamentus.”¯
“Goedenavond jongens. Hoe is jullie eerste dag hier jullie bevallen?”¯ vroeg hij. Tom keek hem vreemd aan, een glinstering in Perkamentus’ ogen weerspiegelde pret, die hij niet voelde. “Goed hoor”¯ antwoordde Bill vrolijk. “Ik zie dat jullie vrienden maken.”¯ Drong Perkamentus aan. “Dat is ook wel veel gezegd.”¯ Mompelde Tom. Perkamentus keerde zich naar Tom, maar Bill greep snel in. “Jaja, eh.. De Griffoendors bevallen ons wel.”¯ Perkamentus toverde een glimlach op zijn gezicht en ging verder. “hebben jullie al een idee van wat jullie morgen willen doen?”¯ De jongens wisselde betekenisvolle blikken uit en Perkamentus grinnikte. “Die vraag is jullie nogal gesteld neem ik aan?”¯ De jongens knikten schuldbewust. “Wel, ik zal jullie antwoord geven. Jullie zijn volledig vrij in die keuze. Jullie kunnen als je wil lessen bijwonen, ik ben er zeker van dat jullie daar een aantal ongewone dingen zien, of jullie kunnen ook gewoon wat rondhangen, enkel het verboden bos lijkt me geen goed idee.”¯ Zei hij nog steeds glimlachend, waarbij hij Toms gemompel negeerde: “Dat had ik precies begrepen aangezien het verboden heet.”¯
“Wel, veel plezier morgen. En slaapwel”¯ Waar op hij zich licht omdraaide en de kamer uit liep. Tom snoof luid en maakte zich klaar om in bed te kruipen. “Wat gaan jullie morgen doen?”¯ vroeg Gustav.
“Slapen”¯ antwoordde Georg , die al in zijn bed lag. “Ik wil wel mee lessen volgen, denk ik”¯ dacht Bill luidop. “Ach kom”¯ mopperde Tom, “ wat heb je daar nou aan?”¯ Bill trok zijn schouders op. “Het lijkt mij ook best cool..toverles”¯ grijnsde Gustav. Bill knikte, “ dan volgen wij morgen les.”¯ Hij kroop als laatste ook onder de lakens en sloot glimlachend zijn ogen.

“Nee”¯ kreunde Bill de volgende morgen. Het zoemende geluid van de wekker was aangepast, to een minder, maar nog steeds irriterende versie. Georg gromde luid “ik dacht dat we konden kiezen wat we deden?”¯
“Ja maar het ontbijt is op vaste uren.”¯ Antwoordde Gustav. Het geluid van zijn opgewekte stem deed Bill opkijken, Gustav had zijn kleren al aangetrokken en keek Bill enthousiast aan. Deze liet zich zuchtend terugvallen. “Wat nu?”¯ klonk Gustav verbaasd. “Ik heb wel zin in vandaag”¯ verdedigde ij zichzelf zwakjes.
“Jongens, echt kan je op de gang gaan staan, er ligt hier iemand te slapen?!”¯
“Maakt niet uit Tom, niet opstaan is geen eten en jij kan nu niet bepaald lang zonder eten.”¯ Een grom beantwoordde Gustav, die al aan de deur stond. “Moet jij net zeggen.”¯
“wel?”¯
“Jezus, van alle heksen en tovenaars is er niet één zo vroeg uit bed. Het is school”¯ mopperde Bill tegen Gustav die hem beledigd aan keek. Hij sleepte zich naar de badkamer en ook Tom zat nu rechtop in zijn bed. Hij geeuwde en wreef zijn handen over zijn gezicht, dan rekte hij zich uit, gooide zijn haar op zijn rug en stapte uit het bed. “Je hebt hem gehoord Georg.”¯
“hmmm”¯ Tom keek om toen hij de deur van de kamer hoorde sluiten. “Gustav is niet te houden zeg.”¯
“Dat betert nog wel, school is en blijft school”¯ antwoordde Bill, die met een tandenborstel in zijn mond de badkamer weer uitkwam. Tom haalde zijn schouders op en liep de badkamer binnen.

Ondertussen Werden ook Griffondoer stilaan de studenten wakker. “He Fred.”¯
“Ja George”¯
“Ben je al wakker?”¯
“Nee”¯
“oh..He Leo”¯
“mmmmm”¯
“Ben je al wakker?”¯
“Wat denk je zelf?”¯ kreunde Leo.
“ah goed, kan jij even mijn..”¯ klonk Georges wakkere stem.
“Nee George, ik ben nog niet wakker.”¯ Zuchtte Leo al meteen
George snoof, mooie vriend ben jij.”¯
“Mooi? Wie had het hier over mooi?”¯ klonk nu ook Fred.
“zo?”¯ George keek op uit zijn bed.
“Alleen ik ben hier mooi”¯ grijnsde Fred terug.
“Jongens, ik slaap”¯ kloeg Leo
“nee niet waar, je liegt om dat je mijn..”¯
“Best”¯ onderbrak Leo hem al. “Al goed al goed, leuke vrienden zijn jullie zeg, ik vraag me soms af waarom ik..”¯
“Maar het antwoord is zo duidelijk Leo”¯
“Bespaar het me Fred.”¯ De tweeling keek elkaar grijnzend aan. Het had zo zijn prijs om met deze jongens bevriend te zijn.
Wat lager in de toren staakte Hermelien haar poging tot het wekken van Harry en Ron, gefrustreerd omdat de jongens zo levenloos reageerde, vertok ze alleen naar de grote zaal.


Reacties:

1 2

Vespertine
Vespertine zei op 3 mei 2011 - 16:03:
Jouw dialogen en mopjes tussen tovenaars/bandleden zijn echt leuk, weet je dat? _o_

“oh..He Leo”¯
“mmmmm”¯
“Ben je al wakker?”¯
“Wat denk je zelf?”¯ kreunde Leo.
“ah goed, kan jij even mijn..”¯ klonk Georges wakkere stem.
“Nee George, ik ben nog niet wakker.”¯

Echt, ik zit weer helemaal in de Zweinsteinsfeer en ik HOU van Zweinsteinsfeer.


dreamerangel
dreamerangel zei op 30 jan 2011 - 22:36:
YEEEYY
<33

en nu ga je wel meer stukjes plaatsen,muh.

veruuuuuuhr en sneeeeeeel duuuuuuuuuuus <3


MyReflection
MyReflection zei op 30 jan 2011 - 15:37:
kloeg moet denk ik klaagde zijn.

en nu kruip ik weer terug mijn studieboeken in.
x


realMe
realMe zei op 30 jan 2011 - 11:52:
leuk
sorry voor het late lezen
snel verder


xEmma
xEmma zei op 28 jan 2011 - 18:19:
Blij dat het terug is!
Die laatste scène is echt geniaal ! en ook zo realistisch ^^ Ik zie dat Fred & George & Leo zo zeggen en alles (:

Sorry, ik ben nie techt in een inspiratiemood.
Maar ik wil stiekem wel dat je heel snel verder gaat ^^

xx