Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Mythbusters » Deel 5

Mythbusters

28 jan 2011 - 17:39

1006

6

737



Deel 5

Eerst en vooral: ik weet dat ik niet snel nieuwe delen post, maar als zesdejaarsleerlinge heb ik veel schoolwerk en ik heb ook mijn verantwoordelijkheden als leidster in de jeugdbeweging en als lesgever in de muziekkapel. Daarenboven ga ik ook nog eens gaan babysitten en zijn er regelingen die ik moet treffen voor het speeplein komende zomer. Ik hoop dat jullie het begrijpen. en dan zijn er nog al de infomomenten voor het hoger onderwijs die er nu ook aan zitten te komen. Natuurlijk blijf ik posten, alleen zal er de ene keer meer tijd tussen zitten dan andere keren. Maar maakt dat het nieuwe deel niet extra 'leuk/spannend' omdat je er langer op moest wachten? Dankje dat je het tot nu toe al hebt gevolgd en ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie niet stoppen met dit verhaal omdat er niet zo snel een nieuw deel is. Liefs, Soetkin <3

Het feest is echt ongelooflijk gezellig. Rondom een gigantisch kampvuur staan allemaal verschillende stoelen, banken en liggen een hoop dekens. Er is ook een dansvloer en de muziek bevalt me wel. Blijkbaar hebben dreuzels qua muziek ook een goede smaak. Ik ken weinig tot geen dreuzelmuzikanten. Op MusiccigaM, de magische radiozender, draaien ze enkel muziek van zingende heksen en tovenaars. Mijn favoriete band is en zal altijd de Witte Wieven blijven. Ze zijn al oeroud. Hun eerste optreden gaven toen ze nog op school zaten en dat is ondertussen al zo’n 55 jaar geleden. Toch blijven hun liedjes geweldig!
Momenteel zit ik rustig - en alleen - op een van de banken. Net zoals van water, word ik altijd heel kalm van naar de laaiende vlammen van een vuur te kijken. Ik vind het fascinerend, hoe de vlammen steeds hoger gaan en uiteindelijk stoppen en er dan weer nieuwe vlammen hoger gaan. Ik weet het. Het klinkt ongelooflijk stom en oersaai, maar het boeit mij wel.
‘Hi, stoort het als ik mij hier neerzet?’ Hoor ik een stem achter mij vragen.
‘Nee, hoor. Zet je maar’
Dan pas kijk ik op. Embry Call is naast mij komen zitten en hij ziet er weer verdomd sexy uit. Hij draagt een donkere jeansbroek, een witte nauwsluitende T-shirt en daarover een bruin vest.
‘Zo, geniet je een beetje van het feest?’ Vraagt hij nerveus.
‘Oh, ’t is geweldig! Zo supergezellig. Doen jullie dat vaak?’
‘Niet met zoveel volk, maar mijn vrienden en ik houden wel geregeld een kampvuur’
‘Hm, me likey’ Lach ik.
‘Als ik zo vrij mag zijn: je ziet er geweldig uit vanavond’ Zegt hij met een grijns. Jippie! Mijn droom is waarheid geworden, hij vindt me mooi, of alleszins soort van. Gelukkig heb ik mijn kleedje toch aangehouden.
‘Dank je,’ Zeg ik stralend. ‘Maar jij bent zeker ook niet mis hoor’
‘Valt wel mee. In vergelijking met jou lijk ik waarschijnlijk gewoon alledaags’
‘Alledaags geweldig goed dan toch wel’ Lach ik en hij moet ook lachen.
‘Laten we het anders gewoon op goed houden. Maar voor nu genoeg geslijmd. Dansen?’ Nerveus trommelt hij met z’n voeten op de grond.
‘Graag’ Zeg ik met een gigantische glimlach.
Op school hebben we jaarlijks een kerstbal samen met Salem Wizards Institute, onze mannelijke tegenhanger, dus ik heb gelukkig wel de nodige danslessen gehad. Elk jaar zijn er 5 verplichte danslessen voor het bal. In het eerste jaar was het best wel hilarisch. Elfjarige jongens hebben blijkbaar nog een tamelijk grote hekel aan meisjes. Toen de eerste dansles begon, klonk er dan ook om de tien seconden ergens ‘Ei’ of ‘Ieuw’ op. En dan is er nog het feit dat jongens van elf jaar verschrikkelijke klunzen zijn en helemaal niet kunnen dansen, niet dat elfjarige meisjes zoveel beter zijn.

Embry POV

Eliz, Eliz, Eliz. Het enige woord dat sinds deze ochtend door mijn hoofd spookt is Eliz. De naam van mijn prinses. Ik hoop dat ze vanavond toch komt, ik wil haar zo graag beter leren kennen. Eliz, Eliz, Eliz. Deze ochtend zei ze dat ze misschien kwamen. Misschien is toch 50 % kans, niet? En ze is op vakantie, dus dat voegt er dan 25 % kans aan toe, dus nu is er toch 75 % kans dat ze komt. Deze ochtend zag ze er zo schattig uit. Ze heeft lichtbruine krullen die tot op haar schouders komen en de kuiltjes in haar wangen wanneer ze lacht zien er zo lief uit.
‘Zeg, man, waar blijft die schoonheid van jou?’ Seth komt mijn nerveus vuurtje nog wat opstoken.
‘Ik weet het niet. Ik hoop echt dat ze komt. Ik moet haar beter leren kennen, ze is nu al mijn wereld en ik ken haar nog niet’
‘Ze zal wel komen’ Verzekert Seth me. Ik hoop het, ik hoop het werkelijk.

Het feest is nu al een uur bezig en in al die drukte heb ik nog geen glimp opgevangen van Elizabeth. Ik loop rustig tussen de mensen op zoek naar haar lichtbruine krullen. Het feest is echt geslaagd volgens iedereen en dat vind ik geweldig. Zelf vind ik het ook wel gezellig, dit kampvuur is het grootste dat we ooit aan hebben gekregen en het geeft een hoop warmte af, maar met Elizabeth erbij zou het nog beter zijn.
Ik loop voorbij de banken rond het kampvuur en zie daar een meisje zitten met lichtbruine krullen. Dat moet Elizabeth zijn. Ze draagt een knalrood kleedje met een zwart vestje erover. De kleur gaat goed bij haar huidskleur.
Rustig loop ik op haar af. ‘Hi, stoort het als ik mij hier neerzet?’
‘Nee hoor, zet je maar’ Zegt ze zonder op te kijken.
Als ik mij heb neergezet kijkt ze op en meteen breekt er een glimlach door op haar gezicht. Die is dus ook blij om mij te zien.
‘Zo, geniet je een beetje van het feest?’ Vraag ik haar.
‘Oh, ’t is geweldig! Zo supergezellig. Doen jullie dat vaak?’ Ja, met de roedel, ik ben namelijk een weerwolf, ’t is maar dat je het weet. Nee, dat zeg ik toch maar niet, nog niet. Vandaag heb ik liefst dat ze niet gillend wegloopt.
‘Niet met zoveel volk, maar mijn vrienden en ik houden wel geregeld een kampvuur’
‘Hm, me likey’ Lacht ze.
‘Als ik zo vrij mag zijn: je ziet er geweldig uit vanavond’ Zeg ik met een grijns. Geweldig is eigenlijk een enorm understatement, het zou meer iets moeten zijn van ongelooflijk fantastisch.
‘Dank je,’ Zeg ze stralend. ‘Maar jij bent zeker ook niet mis hoor’
Komaan, ik mooi? Ik heb maar gewoon simpele kleren aan en ik ben maar gewoon een simpele jongen, hoor. ‘Niet mis’ is hier een serieuze overdrijving en zeker in vergelijking met haar stralende verschijning.
‘Valt wel mee. In vergelijking met jou lijk ik waarschijnlijk gewoon alledaags’
‘Alledaags geweldig goed dan toch wel’ Lacht ze en daardoor moet ik ook lachen.
‘Laten we het anders gewoon op goed houden. Maar voor nu genoeg geslijmd. Dansen?’ Nerveus trommel ik met mijn voeten op de grond, dat doe ik altijd wanneer ik nerveus ben. Ik hoop dat ze me niet afwijst.
‘Graag’ Zegt ze.
Het is net of er een vreugdebom in mij ontploft. Een vreugdebom zeg ik je!


Reacties:

1 2

Neeriash
Neeriash zei op 7 feb 2011 - 1:13:
Aaahww, dit is zoo leuk! ;D
Ik moest ff 2 chapters bijlezen, want ik liep een beetje achter, maar gosh, I like this! <3


4passions
4passions zei op 31 jan 2011 - 12:59:
ik vind het idee ook wel geweldig en je schrijft zo waanzinnig leuk! Benieuwd naar meer!

no worries voor het niet snel verder schrijven, als 1e jaars hogeschool snap ik dat héél goed:p
xx


Allish zei op 28 jan 2011 - 19:39:
Yeaaas weer verder


xEmma
xEmma zei op 28 jan 2011 - 18:31:
Mieeeeeep, ze zijn alletwee ongelooflijk schattig!
Ze denken zo lief <3
[val ik in herhaling o.o? Voor mijn gevoel héél erg namelijk x)]
MAar ze zijn ook echt gewoon zo cute *knijpt in wangetjes*

& ik snap dat je het druk hebt ^^ Je hoeft je niet telkens te excuseren hoor! De hoofdstukken zijn namelijk superleuk<3

xx


wordslover
wordslover zei op 28 jan 2011 - 17:46:
Waaauw,
Leuk!

Ik vind het niet erg hoor dat je niet zo vaak post,
je hoofdstukken maken alles goed!

<3