Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » Liefde kent geen grenzen. » Liefde kent geen grenzen.

Liefde kent geen grenzen.

30 jan 2011 - 14:04

1146

6

632



Liefde kent geen grenzen.

wat gebeurd er nadat Edwin uit de kast komt?

Liefde kent geen grenzen!

Zomer 2011

De liefde spatte ervan af.

Lucas en Edwin lagen op hun bed in het hotel. Ze waren samen naar Amsterdam geweest. Ze hadden heerlijk tijd voor elkaar. Dat hadden ze wel nodig na al het gedoe.

Edwin had aan zn ouders, broer en Wiet verteld dat hij op jongens viel en dat hij verliefd op Lucas was. Zijn moeder had het begrepen en had het stiekem ook wel doorgehad. Wiet pikte het in eerste instantie vrij goed op. Zijn vader kon het niet begrijpen en was woest en Sjoerd walgde ervan. Edwin was er kapot van dat zn vader en broer het zo slecht opnamen. Gelukkig steunde zijn moeder hem wel. Van steun of een vriendschap tussen hem en Wiet was voorlopig geen sprake. Wiet kon het niet accepteren dat Edwin haar gebruikt had. Zo voelde ze zich en Edwin had dat zelf ook wel ingezien. Alleen Lucas moest nu nog worden verteld wat er in Edwin’s hoofd was omgegaan.

Lucas zat thuis. Hij dacht constant aan de afwijzende en afkerende Edwin. T deed hem nog steeds zeer. Hij was alleen thuis toen de deurbel ging. Ook Rosa was vrij en was al richting huis gegaan. Lucas deed de deur open , maar met tegenzin. Z’n hoofd stond nu even niet naar mensen die zijn aandacht zouden vragen. Hij deed de deur open en zag Edwin in de deuropening staan. Edwin zei “hey”¯. Hai begroette Lucas. Dit bezoek vond Lucas totaal niet erg. “kan ik even binnen komen?”¯vroeg Edwin. “Ja,natuurlijk”¯ zei Lucas vanzelfsprekend.

Edwin was naast Lucas op de bank gaan zitten. “Oke , ik ga het vertellen”¯zei Edwin hardop.
“Lucas ik ben verliefd op jou. Ja ik heb het al die tijd al geweten en nee ik ben nooit verliefd op Wiet geweest.”¯ Voordat Edwin weer wat kon zeggen had Lucas zijn lippen al op die van Edwin geplant.edwin ging er helemaal in op. Na een minuut of 2 onderbrak Lucas. “Ik wist het, waarom was je niet eerlijk naar mij?”¯ Ik durfde niet en die angst was niet ongegrond. Ik heb het net tegen mn ouders, Sjoerd en Wiet verteld. Wat ik al verwachtte gebeurde daar. Mn moeder nam het heel goed op, maar Sjoerd mn vader en Wiet waren boos teleurgesteld. En Sjoerd kon wel kotsen zei hij. Ik voel me zo kut. Lucas! Dit is niet jouw schuld, ze moeten je accepteren en op den duur zullen ze het begrijpen. Dan zullen ze begrijpen dat jij zo bent. Dankjewel voor deze lieve woorden, Je bent lief, Lucas.

Edwin's vader kon er niet aan wennen. Lucas kwam vaak over de vloer en als Edwin en Lucas Anton begroette kon er nog geen fatsoenlijke hey of hallo vanaf. Anton negeerde sowieso Lucas en Edwin sprak hij ook niet veel.

Sjoerd was veel eerder aan het idee gewend geraakt. Hij ging immers al heel veel met Lucas om, voordat dit alles speelde. Ze kwamen elkaar geregeld in de koning of Dansatoria tegen. En Sjoerd beschouwde Edwin hiervoor al als zn beste vriend. Dat was eigenlijk niet veranderd.

Edwin zag Wiet eigenlijk bijna niet meer. Lucas werd ook door haar genegeerd. Eerlijk gezegd wisten de jongens ook niet meer of ze nog in Meerdijk woonde. Ze werd nergens meer gezien. Daar schonken ze verder geen aandacht aan.

Meerdijk nam de relatie goed op. Edwin werd echt opgenomen in huize Sanders als een deel van de familie. Dat kwam ook omdat de bouwhuisjes en Sandersjes een goede band hadden.

Anton begon op den duur de relatie ook te accepteren. Edwin had een vermoeden dat zijn moeder vaak en goed had gepraat met zn vader. Edwin had een erg goede band met zijn moeder en die was door dit alles alleen nog sterker geworden.

Lucas en Edwin waren vaak bij elkaar en eigenlijk onafscheidelijk. Ze besteedde dagen lang bij elkaar en daar hadden ze ook genoeg aan. De liefde spatte ervan af. Edwin sliep bij Lucas en Lucas sliep bij Edwin. Van seks was nog geen sprake, want Edwin vond het toch wat eng. Als hij er aan toe was zouden ze het heel romantisch en liefdevol doen.

Lucas kwam met het idee van het weekendje Amsterdam. Edwin was meteen dolenthousiast.
Edwin zat in zijn examenjaar en moest veel leren. Als hij een weekendje met Lucas weg zou gaan,zou hij alle tijd voor hem willen hebben en niet met zijn hoofd in de boeken willen zitten. Dat begreep Lucas dus zouden ze in de zomervakantie een weekendje weg gaan.

Als Edwin weer eens moest blokken voor zn tentamens, hielp Lucas zover dat mogelijk was. Lucas had 3 jaar geleden zijn diploma vwo gehaald. De stof was wel anders als de Amerikaanse stof die ze daar hadden, maar het lukte en zelfs Lucas stak er wat van op.

Alles ging goed. Edwin haalde hoge cijfers. Lucas stimuleerde hem tot leren en zorgde ervoor dat Edwin niet spijbelde. Sjoerd spijbelde ook niet meer. Daar zorgde Rikki wel voor. Sjoerd en Rikki waren ook een setje sinds Sil voor 4 jaar vastzat.

Ze spraken vaak met een heel groepje af en gingen dan uit. Lucas had niet zo’n heel grote rol in zijn baan als clubeigenaar. Bing nam het vaak over van Lucas omdat Lucas er vaak een boeltje van maakte. Daardoor had hij veel tijd voor andere dingen en sprak het vaste groepje vrienden vaak af. Lucas,Edwin, Rikki,Sjoerd,Noud en Nina waren heel close.

Edwin was geslaagd voor zijn diploma. Hij had van Lucas een heel mooi horloge gekregen en was dolgelukkig.


T was eindelijk de dag. Edwin had hier zo naar uitgekeken. Lucas kwam Edwin ophalen. Ze zouden samen met de trein naar Amsterdam gaan. Lucas had nog steeds niet zn rijbewijs gehaald terwijl hij er erg hard voor knokte. T wilde niet lukken.

Ze zaten samen in de trein richting Amsterdam. Edwin vond het spannend. Hij was nog nooit in Amsterdam geweest.

Toen ze uitstapten en t centraal station uitliepen,schrok Edwin. Hij dacht in de verte een bekend persoon te zien. Was dat nou Wiet? Nee dat kon niet. “Wat is er?”¯ vroeg Lucas.
“Ik dacht dat ik Wiet zag.”¯ “Huh?”¯ “nou vergeten.”¯zei Lucas.

Ze liepen richting de tram die zou stoppen bij het amstel hotel. Daar had Lucas geboekt.

Ze liepen richting de kamer. Edwin was verblindt door de luxe. Wat een hotel! Ze liepen de kamer binnen en vielen samen neer op het bed. Lucas ging in de armen van Edwin liggen. Je maakt me zo gelukkig en dit is wat jij nodig hebt. Even een momentje voor jezelf, of nouja voor ons 2.

Lucas? Ik ben er aan toe. Lucas wist meteen wat hij bedoelde. Ik wil het morgenavond. Ik hou van jou. Zoveel dat ik alles met jou wil doen. Onze liefde kent geen grenzen. er volgde een passievolle zoen waar ze lang in bleven hangen.


En nu nog deel 2! Die komt als het goed in Dinsdag!


Reacties:

1 2

mae zei op 11 juli 2011 - 18:53:
Gaat deel 2 nog komen? Zit met smart te wachten


Mark1988 zei op 16 feb 2011 - 18:47:
Wanneer komt deel 2?


daffie15
daffie15 zei op 30 jan 2011 - 15:23:
haha ik hou niet van de drama. ik schrijf t liefst de liefste zoetste en meest sappige fanfics. no drama for me.

en wesley! zet die zin er maar gewoon in hoor. dat vind ik niet erg!

I love fanfics!


WesleyyNL
WesleyyNL zei op 30 jan 2011 - 14:56:
I like it! ai.. ''Lucas, Edwin, Rikki, Sjoerd, Noud en Nina waren heel close''

Precies dezelfde zin die ik in mijn deel 4 wou zetten.. nou moet ik iets gaan versleutelen daaraan. haha

Ik ben benieuwd naar deel 2!


simonella
simonella zei op 30 jan 2011 - 12:04:
(L)(L) lief!!

geen drama gelijk over naar de liefde!
ze zijn soo lief

yay een deel 2

-xxx-
s