Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering) » Where i come from we don't play around.

Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering)

30 jan 2011 - 12:41

460

0

231



Where i come from we don't play around.

Ik had Carly verteld dat Bill m'n neef helemaal niet was, maar omdat niemand mocht weten dat we een koppel waren, anders zouden de boekjes ons lastig vallen, moest ik die leugen aan iedereen vertellen die ernaar vroeg. Meteen nadat Tom gevonden was, werden we terug naar de tourbus gebracht. Ik nam uitgebreid afscheid van m'n beste vriendin. Liet een traantje, eentje die Bill weg kuste in de tourbus, en Natasha was het die op het idee kwam om een feestje te geven. Eentje om te vieren dat Tom terug was, zei ze. Ik wist wel dat ze gewoon een feestje wou, Tom gebruikte ze maar als reden om de jongens te overhalen. Ik vond het wel goed zolang ik maar geen dingen met alcohol in moest drinken.

Niemand durfde echt dansen en zoals verwacht was het Natasha na een tijdje beu. Ze vond dat het tijd was dat eens iemand het ijs brak en ze stond op uit de zetel. Ze begon sexy te dansen en mee te zingen met het liedje dag op tv speelde. "People starin' cos' you really made a scene. It must have looked like we were doing it for real, and I said..." Ze ging op Tom zitten en ze ging met haar handen onder z'n t-shirt. "Where I come from we don't play around and when it's time to party we know how to get down. And where were going baby you don't have to worry bout a thing, take my hand, move your body up and down and push up your body, your body next to mine." Ik zag dat Tom helemaal geil werd van Natasha die op en neer zat te wippen op de beat van het liedje. Ondertussen waren alle andere ook al aan het dansen. Behalve Bill, die zat maar met een grijnsje naar Tom en Natasha te kijken. Ik nam z'n hoofd in m'n handen in dwong hem me aan te kijken. "Dans jij niet?" vroeg ik luid boven de muziek uit. Niet dat het me zoveel kon schelen, maar ik vroeg me af hoe Bill eruit zag als hij danste. Bill schudde enkel z'n hoofd en ik haalde mijn schouders op als teken dat ik het niet erg vond. Ik ging terug bij de rest staan dansen en ik lette al helemaal niet meer op Bill. Ik voelde plots twee armen langs achteren om me heen glijden, ze streelden zachtjes over m'n buik en ik voelde lippen in m'n nek. " Bill, ga dat eens ergens anders doen!" riep Natasha boven de muziek uit. Ik keek haar geschrokken en bang aan en meteen keek ze schuldbewust terug. Ze kreeg langzaam door dat ze nu m'n lot bezegeld had. Bill trok me mee de frontlounge uit, de beddenkamer in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.