Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Met Masker...Harry vs Draco » Met Masker...(Harry vs Draco) VII

Met Masker...Harry vs Draco

30 jan 2011 - 14:54

284

0

218



Met Masker...(Harry vs Draco) VII

Ik heb besloten om weer verder te gaan. Ik vind het zonde om het niet te doen..

De hele maaltijd werd ik in het vizier gehouden door het meisje, Patty hoorde ik mensen haar noemen, dat naast me zat. Ik probeerde een conversatie te starten.
'Hallo, ik ben...'
Dat had ik beter niet kunnen doen. Ze schrok van mijn vervormde stem en sprong zowat een meter de lucht in. Ze ging een eindje van me vandaan zitten.
Ik keek naar m'n bord die nog halfvol was en ik had opeens geen honger meer...

De volgende ochtend was snel aangebroken, maar ik had de hele nacht geen oog dicht gedaan. Traag liep ik door de overvolle gangen. Mijn ogen zoekend naar een teken van Harry, Hermelien of misschien Ron.
De mensen die langs me liepen keken me weer vreemd aan en ik wenste dat ik dat masker niet op hoefde...Maar ik mocht geen risico's nemen. Mijn moeder had altijd en overal handlangers en ik mocht niet herkend worden. Dat had ik Perkamentus de vorige avond ook uit moeten leggen. Na het avondeten riep hij me bij zich. Het deel dat ik mensen en andere wezens vermoord had, liet ik natuurlijk achterwegen.

Harry, Hermelien en Ron waren al een beetje gewend geraakt aan mijn rare verschijning.
En ze hielpen me op tijd in de juiste lessen en lokalen te geraken. Na de eerste dag zat ik al in de bibliotheek, boeken te verslinden over Verweer tegen zwarte kunsten. Omdat ik al 14 ben konden ze mij niet in het eerste jaar plaatsen en ik had dus een hoop te leren. Hermelien zat naast me en ratelde maar door over het bal dat over een paar maanden plaats zou vinden...
Voldemort... las ik opeens.
Die naam had ik eerder gehoord.
Mijn moeder en zuster hadden het weleens over hem.
'Hermelien?'
'Ja?'
'Wat weet jij over..Voldemort?'



To be continued...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.